Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd

Over Restaurant Veldzicht

Veldzicht
Schoolweg 4 , 9910 PA Oosterwijtwerd

Ons restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en regionale en veelal biologische producten, zoals pruimen en bessen van hobby kweker op Streek in Den Andel, meel van de molen Jouswerd in Feerwerd en het vlees wat wij serveren komt uit nood Nederland van de Limousin koeien.

Ook beschikken wij naast het restaurant over een terras aan het water met uitzicht over het veld.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Veldzicht


8,3

(24 Recensies)


eten

8.6

service

8.5

sfeer

7.8

"primera actie"

5,3
eten: 4 service: 6 sfeer: 6
3-gangen diner € 13,75 Van € 27,50 Korting 50% Voordeel € 13,75 Menukaart Dit restaurant serveert tijdens de Primera restaurantactie een special 3-gangen verrassingsmenu van de Chef voor maar 12,50 euro per persoon! Wil jij bij dit restaurant genieten met je speciale Primera restaurantvoucher, maak dan snel je reservering online. In de veronderstelling dat we zelf nog iets konden kiezen hebben we gekozen voor Veldzicht. Echter toen we er waren bleek dat we alleen het verrassingsmenu met de primera actie mochten.. Dit viel tegen. Misschien dat de kok wel goed z'n best gedaan had, onze smaak was anders.. En we moesten 13,75 betalen p.p. ipv de 12,50..
-

"Prim(er)a etentje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker drie gangen diner, mooi opgemaakte borden en opgediend door vriendelijk eigenaresse in een zeer toegankelijke entourage.
-

"Superlekker!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel fijn 3 gangen menu gegeten in sympatiek kader in restaurant Veldzicht! Een aanrader!
-

"Verrassende smaken"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Smaakte voortreffelijk. We hadden een 3 gangen menu. Verrassende smaken en weinig zout, dat vinden we erg fijn. Behalve een paar aardappelchipjes, die waren wel zout, maar dat was ook het enige. Originele gerechten. Heerlijk zelfgemaakt brood, fijne soep van zoete aardappelen. Je kunt merken dat hier een kok aan het werk is met liefde voor zijn vak. Had wel graag veel meer groente gewild en minder vlees, maar dat euvel heeft eigenlijk ieder restaurant. Zeker een aanrader
-

"Restaurant veldzicht"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Wij hebben heerlijk gegeten bij restaurant Veldzicht. De bediening was zeer vriendelijk en attent. Het eten was puur en natuurlijk.
-

"super"

8,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 5
Echt het eten was super. Nog nooit van al die producten gehoord, maar was echt subliem. Een echte aanrader!! Helaas jammer dat we alleen met z'n beiden in het restaurant waren.
-