Restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd

Small 934b3388 5bc8 4e91 b132 8c00e2f134fe

Online Reserveren

Over Restaurant Veldzicht

Veldzicht
Schoolweg 4 , 9910 PA Oosterwijtwerd

Ons restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en regionale en veelal biologische producten, zoals pruimen en bessen van hobby kweker op Streek in Den Andel, meel van de molen Jouswerd in Feerwerd en het vlees wat wij serveren komt uit nood Nederland van de Limousin koeien.

Ook beschikken wij naast het restaurant over een terras aan het water met uitzicht over het veld.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Veldzicht


8,1

(10 Recensies)


eten

8.3

service

8.4

sfeer

7.6

"Restaurant Veldzicht heeft liefde voor het vak en de gast"

8,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 6
Het eten was heerlijk! En de borden worden steeds fraaier opgemaakt. De liefde voor het koken spat van het bord. En alles huisgemaakt met produkten uit de regio. Het brood zelf gebakken. De gerookte mosselen in het voorgerecht waren verrassend lekker. De eend was prachtig klaargemaakt, evenals de zalm met griet. Lekker veel groentes van het seizoen, de bite precies goed. Plus een heerlijk krokant aardappelkroketje erbij. Het toetje met zelfgedraaid ijs en een heerlijke frissen joghert-panna cotta was een waardig besluit. Ga zo door op jullie culinaire pad! Minpuntje: de eeuwige opgeklopte kruidenboters. Schrappen van de kaart! Of mag dat niet van de Groningse clientèle?
-

"Zeer verrassende Smaakbeleving"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Een 4-gangen verrassing diner, wat een smaakbeleving. prachtig opgemaakt borden, vriendelijk en vlot bedienend personeel die bovendien goede uitleg over de gerechten gaven. Echt een aanrader. Tip: doe meer aan de presentatie aan de straatzijde!!! Je rijdt er zo voorbij en dan heb je wel een kwaliteitsrestaurant gemist!!! Succes, wij komen terug!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten. 4 gangen en 4x een ware smaakbeleving. Genoten! Een aanrader.
-

"Een avond proeven"

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
Heerlijke proeverij en prima bediening. Jonge eigenaren die er helemaal voor gaan. Gewoon 'gezellig' met weinig poeha in dit restaurant. Jammer dat het niet voller zat.
-

"Een bijzonder locatie op het groningse platteland"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Een bijzondere locatie op het Groningse platteland. Een kleine maar goede menukaart in een gezellige omgeving met gastvriendelijke bediening. Veel streekproducten waarvan de smaak heel bijzonder was. Een echte aanrader. Succes Stefan en Simone.
-

"Bijzondere plek in het boerenland van Groningen, aan het water"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Bijzonder restaurant. Eten zou een ster meer gekregen hebben wanneer het voorgerecht van carpaccio van biet met hollandse garnalen niet zo koud was geweest. Was duidelijk eerder bereid en gekoeld. Geen enkel probleemmkm iets uit het restaurantweekmenu om te wisselen. Schrok wel van de huiswijn die wij zelf in Frankrijk kopen in de supermarché voor 2,50 euro. Zag echter dat de wijn hier het dubbele kost. Wijnen op fles niet duur en de Chileense dienwij dronken was heerlijk. We gaan ongetwijfeld terug. Het terras aan net water lonkt.
-