Restaurant De Swarte Ruijter* in Holten

Small 6d6fed59 534f 44de 8377 7aa07dded3a1

Online Reserveren

Over Restaurant De Swarte Ruijter*

De Swarte Ruijter*
Holterbergweg 7 , 7451 JL Holten

Midden in het bos, aan de rand van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug” vindt u restaurant, hotel en grand café De Swarte Ruijter te Holten. De rietgedekte villa is in de jaren '30 van de vorige eeuw gebouwd als theehuis op één van de mooiste plekjes van de Holterberg.

In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten.

Gasten komen van ver voor het gemak en comfort dat De Swarte Ruijter biedt.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Swarte Ruijter*


8,8

(220 Recensies)


eten

9.0

service

8.7

sfeer

8.6

"Heerlijk gegeten, maar wel aandachtspuntjes!"

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
Het eten was voortreffelijk, echter voor een sterrenzaak liet de bediening wel wat steken vallen! Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, mijn vrouw zat aan de raamkant en daar was het te koud, als je in je mooie outfit aan tafel zit moet het behaaglijk warm zijn! Daarnaast vonden wij dat (ondanks de mooie ambiance) de tafels te dicht op elkaar staan, zodat er geen intieme sfeer ontstaat! Het duurde allemaal best lang voordat de amuses, brood en gerechten werden geserveerd! Ook het afruimen duurde allemaal langer dan voor een sterrenzaak gewenst! Verder een gezellige avond gehad met prima eten!
-

"Gezellig etentje met mooie gerechten"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
In een mooie ambiannce genoten we van een heerlijk 5 gangendiner. + mooie smaakvolle gerechten + goede ambiance + fijne gastvrouw - modderige parkeergelegenheid - betalen voor kraanwater
-

"Zeer goed"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Verbazingwekkend verrassend, smaaksensaties, gemoedelijk, gastvrij, luisterend en gedisciplineerd als team op elkaar ingespeeld. Veelbelovend. Ga zo door!
-

"Lekker eten"

7,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 7
Lekker gegeten. Verrassend menu. Bediening mag zeker vlotter.
-

"beoordeling restaurantweek"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prettige ontvangst, vlotte bediening en zeer goed gegeten.
-

"Top Lunch in een fantastische omgeving en ambiance"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een top restaurant, fantastische gerechten (kuntwerkjes) echt geweldig gelunched! Het wijnarrangement was ook super en de bediening, zoals altijd vriendelijk, kennis van zaken en charmant!
-