Restaurant De Swarte Ruijter* in Holten

Over Restaurant De Swarte Ruijter*

De Swarte Ruijter*
Holterbergweg 7 , 7451 JL Holten

Midden in het bos, aan de rand van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug” vindt u restaurant, hotel en grand café De Swarte Ruijter te Holten. De rietgedekte villa is in de jaren '30 van de vorige eeuw gebouwd als theehuis op één van de mooiste plekjes van de Holterberg.

In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten.

Gasten komen van ver voor het gemak en comfort dat De Swarte Ruijter biedt.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Swarte Ruijter*


8,8

(228 Recensies)


eten

9.0

service

8.7

sfeer

8.6

"Lekker gegeten maar de service en de sfeer mogen beter"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Tijdens de Dinning with de Stars hebben we bij de Swarte Ruijter gedineerd. De gerechten waren lekker maar niet erg uitzonderlijk en uitdagend genoeg , wat je wel bij een ster restaurant zou verwachten. De service mag Veel beter. Er wed geen rekening gehouden met de voorkeur , Vis ipv vlees. Ook wordt er niet gelet /gevraagd of er voldoende brood of water aanwezig is, wel werd er vaak gevraagd of we wijn wilden hebben. Ook bij het ophalen van lege borden werd er weinig persoonlijke aandacht geschonken . Er werd niet eens gevraagd hoe het eten had gesmaakte en of alles naar wens was. De sfeer en de service verdienden van ons een 7. Wij komen vaker bij een ster restaurant en deze ervaring vinden we een krappe 8.
-

"Voortreffelijk"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zeer genoten van heerlijke gerechten, zowel voor de tong als voor het oog op een plezierige manier aan tafel geserveerd.
-

"Heerlijke ervaring bij de Swarte Ruijter"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een mooie locatie, vriendelijke personeel, een rustig plekje om te zitten, een gezellige hoeveelheid gasten en heel bijzondere en heerlijke gerechten hebben ons een heerlijke ervaring bezorgd bij de Swarte Ruijter! Wij zijn ook heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding (we waren er in de restaurantweek). Een aanrader!
-

"Swarte Ruyter"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Veel gerechten met heerlijke smaaksensaties en een vriendelijke ongedwongen bediening. Een heerlijk avondje uit!
-

"Verlate verjaardag"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Super vriendelijk personeel. Reservering was gewijzigd door voet breuk van vriendin. Was niet goed door gekomen maar we konden gewoon toch eten. Verrukkelijke, niet alledaagse gerechten.
-

"..."

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Super keuken. Mooie smaken en presentaties. Alleen hadden wij echt geen mooie tafel. Zaten aan het raam, maar de tafel naast ons zat nog geen 30cm van ons af. Het bedieningsteam maakt het wel goed.
-