Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn in Apeldoorn

Over Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn
Soerenseweg 73 , 7313 EH Apeldoorn

Midden op de Hoge Veluwe vindt u Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Na een mooie fiets- of
wandeltocht door de schitterende natuur kunt u aanschuiven voor een culinair diner in het gezellige restaurant. Laat u verwennen door de culinaire creaties van de chef-kok en geniet van verrassende gerechten onder het genot van een heerlijk glas Fletcher’s Cuvée huiswijn. Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn


8,3

(18 Recensies)


eten

7.9

service

9.0

sfeer

8.1

"Gemiddeld restaurant"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Service was zeer vriendelijk. Mooi restaurant met goede sfeer. Eten was redelijk. Warme chocolademelk was niet te drinken. Gemiddelde automaat doet het beter. Was gewoon bruin warm water.
-

"70%"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Parkeerruimte genoeg met invaliden parkeerplaatsen voor de deur. Jammer dat er geen schuifdeuren zijn zodat mensen met een rollator moeite hebben de zware deuren open te doen. Mijn en de voorgerechten van de anderen waren oké maar niet outstanding. De Hoofdgerechten waren prima. Ik had zalm met gekonfijte sinaasappel, erg goed. Helaas was het toetje ananas met ijs echt niet lekker en heb dat ook gezegd. De koffie was weer erg goed. Al met al dus een beetje een gemengd gevoel dus.
-

"Ontspannen avond !"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend gegeten bij Fletcher hotel en restaurant te Apeldoorn. Driegangen menu was lekker en de bediening was vriendelijk en behulpzaam. Sfeer was goed.
-

"Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening,"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
De muziekkeuze vond ik minder geschikt en te duidelijk aanwezig. Zou voor wat rustiger achtergrond muziek kiezen voor deze ambiance die verder warm en sfeervol is. Verder niets dan lof, heerlijk eten, vriendelijke bediening.
-

"Quality time"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De bediening was goed, heel persoonlijk en professioneel. Het eten en de bediening perfect, de mooi opgemaakte borden lijken wel schiderijtjes
-

""

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
Dinsdag 27 februari heerlijk gegeten bij Fletcher hotel Apeldoorn. Vriendelijke behulpzame bediening en een sfeervol restaurant. Voor herhaling vatbaar.
-