Diningcity Deal: Waanzinnig 3-gangen Winnaars menu € 27,50


.

Restaurant Dames Pellens is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Dames Pellens gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 27,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje!

 • Te reserveren t/m 30 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Dames Pellens

  Dames Pellens
  Sint Bavostraat 30 , 4891 CJ Rijsbergen

  Vlakbij de Belgische grens en net onder Breda ligt het dorp Rijsbergen. Midden in het dorp vindt u restaurant Dames Pellens, waar chefkok Donny u verrast met heerlijke gerechten.

  De menukaart van Dames Pellens is gebaseerd op de moderne Franse keuken, met een knipoog naar andere culinaire landen. Hier wordt zoveel mogelijk met seizoens- en streekproducten gewerkt. Daardoor wisselt de kaart regelmatig en heeft hij een wekelijkse chef’s suggestie.

  Gastvrouw Roos zorgt dat u een heerlijke onbezorgde avond heeft. Zij adviseert u welke wijnen goed bij uw gerechten passen. Franse en Italiaanse wijnen voeren de boventoon op de wijnkaart. Roos vult deze regelmatig aan met mooie vondsten, zoals wijnen uit Duitsland of de nieuwe wijnlanden. 

  Restaurant Dames Pellens is ongedwongen ingericht met brocante tafels en stoelen, waardoor u zich al snel op uw gemak voelt. U kunt bij Dames Pellens in Rijsbergen terecht voor een lunch, een diner, tapas of gewoon een kopje koffie. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Dames Pellens


  8,9

  (49 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  8.7

  sfeer

  8.8

  "Tegenvaller"

  5,0
  eten: 5 service: 5 sfeer: 5
  Waren met hoge verwachtingen hierheen gegaan. Dit moet een kans zijn om nieuwe gasten te lokken! De entourage was wat pover. De ontvangst was aardig en men kende onze wensen van tevoren. (Geen gevogelte of orgaanvlees.)Werd ook bevestigd bij de ontvangst. Het voorgerecht was heerlijk. Toen het hoofdgerecht. Parelhoen!!!! Foutje van de keuken volgens de juffrouw. Na weer een tijdje wachten, zonder verder te informeren of we nog iets wilden nuttigen, kwam een ribsteak die goed was.Echter het leek of wij een fout hadden gemaakt! Als dessert crème brulée of koffie? Al met al was het niet erg diplomatiek en/of professioneel. Wij gaan in ieder geval niet tot de vaste gastenkring behoren.
  -

  "Kan beter"

  7,0
  eten: 8 service: 6 sfeer: 7
  Zaak is gezellig ingericht. Personeel doet hun best. Voorgerecht (maanvis)heel goed. Wij hadden van tevoren gemeld dat wij geen gevogelte believen, dus kregen wij parelhoen geserveerd. Dit is, na enige tijd wachten ,vervangen door ribstuk, wat perfect was. Als toetje konden ee kiezen uit crème brulee of koffie. Dit was een minpunt. Als je een nieuwe gast wilt binnenhalen is dit niet de juiste manier.
  -

  "Voor herhaling vatbaar!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk genoten van een 3-gangendiner! Lekker wijntje erbij! Al met al een gezellige avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar!!
  -

  "Altijd goed en altijd bijzonder!"

  9,0
  eten: 10 service: 7 sfeer: 10
  Altijd goed maar vooral ook altijd bijzonder! Ook deze keer weer aangenaam verrast door hele mooie gerechten in het Winners menu.. TOP Donny en Roos. Al heel veel restaurantjes in de omstreken bezocht de afgelopen jaren maar er kan wat ons betreft by far niets tippen aan Dames Pellens! Tot de volgende keer weer.
  -

  "koningsdag"

  7,0
  eten: 7 service: 7 sfeer: 7
  we hebben heel lekker gegeten en gezellig kunnen praten een huiskamergevoel
  -

  "Verrassend en verzorgd menu"

  7,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 7
  Leuke ontvangst. Verrassend menu. Goede porties. Gratis tafelwater. Wij gaan beslist nog een terug.
  -