Diningcity Deal: Waanzinnig 3-gangen Winnaars menu € 27,50


.

Restaurant Dames Pellens is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Dames Pellens gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 27,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Dames Pellens

  Dames Pellens
  Sint Bavostraat 30 , 4891 CJ Rijsbergen

  Vlakbij de Belgische grens en net onder Breda ligt het dorp Rijsbergen. Midden in het dorp vindt u restaurant Dames Pellens, waar chefkok Donny u verrast met heerlijke gerechten.

  De menukaart van Dames Pellens is gebaseerd op de moderne Franse keuken, met een knipoog naar andere culinaire landen. Hier wordt zoveel mogelijk met seizoens- en streekproducten gewerkt. Daardoor wisselt de kaart regelmatig en heeft hij een wekelijkse chef’s suggestie.

  Gastvrouw Roos zorgt dat u een heerlijke onbezorgde avond heeft. Zij adviseert u welke wijnen goed bij uw gerechten passen. Franse en Italiaanse wijnen voeren de boventoon op de wijnkaart. Roos vult deze regelmatig aan met mooie vondsten, zoals wijnen uit Duitsland of de nieuwe wijnlanden. 

  Restaurant Dames Pellens is ongedwongen ingericht met brocante tafels en stoelen, waardoor u zich al snel op uw gemak voelt. U kunt bij Dames Pellens in Rijsbergen terecht voor een lunch, een diner, tapas of gewoon een kopje koffie. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Dames Pellens


  9,0

  (44 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  8.9

  sfeer

  8.9

  "Verrassend en verzorgd menu"

  7,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 7
  Leuke ontvangst. Verrassend menu. Goede porties. Gratis tafelwater. Wij gaan beslist nog een terug.
  -

  ""

  6,7
  eten: 6 service: 6 sfeer: 8
  Vriendelijke doch onervaren bediening. In het eerste uur waren er twee. Daarna kwamen er twee bij. Te weinig aandacht voor invulling lege glazen en de wijze waarop het eten werd gepresenteerd kon "lekkerder". Aan het begin een mandje brood. We zijn misschien verwend, maar verder geen amuses tussendoor/extra. We hebben niet de indruk dat het restaurant zich tijdens de restaurantweek wilde presenteren. We hebben 1,75 uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Het voor- en nagerecht viel nog het meest in de smaak.
  -

  "Avondje uit eten met goede vrienden"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Zondag 18 maart. Wij waren wat vroeg, maar dat was geen enkel probleem. Hartelijk ontvangen door Donny. Omdat wij al goede recensies hadden gelezen waren we erg benieuwd. Het verrassingsmenu bestond uit een heerlijk stukje taart van boter vis met salade. Prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak. Als hoofdgerecht voor ons een entrecote met heerlijke groenten die perfect gaar waren. Een vriendin die geen vlees lust, kreeg heerlijke rode mul voorgezet. Toe een heerlijk ijs gerecht met crumble en voor een persoon een heerlijk kaasplankje. Dan nog koffie genomen waarbij lekkere bonbons werden geserveerd . De sfeer is heerlijk ontspannen, een huiskamer gevoel. Tussendoor nog een zeer prettig gesprek met Donny gevoerd, je merkt dat hij hart voor de zaak heeft en plezier in zijn werk. Prachtige wijnen om uit te kiezen. Ook een plus tegenwoordig, gratis tafelwater. Het was een heerlijke avond!!! Wij gaan zeker terugkomen hier!
  -

  "Een geslaagde avond."

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  zondag 11 maart. Een heerlijk 3 gangen verrassingsmenu. Als dessert maakten wij de keuze: koffie. Dit was tot onze verrassing een compleet koffie-complet. Heerlijk. Vriendelijke jonge bediening en een gezellige sfeer. Wij komen beslist terug.
  -

  "Lekker eten in een goede sfeer."

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Het was top voor mij. Lekker eten in een ontspannen sfeer. Het voorgerecht was een salade met heerlijke vis. Het hoofdgerecht bestond uit twee verschillende stukken vlees, maar dan ook heerlijk gestoofd vlees met prima saus en goed toebehoren. Als nagerecht hebben we een koffie met bonbon genomen. Het werd een beetje uitgebreid met likeur en slagroom. Het was prima en ruim voldoende.
  -

  "Heerlijke smaken en goede bediening"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijke smaken, goede wijnen, goed advies voor passende wijnen, fijne bediening. Kok kwam nog even het restaurant in om na te vragen of alles goed was.
  -