Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart

Over Restaurant Kiewiet

Kiewiet
Julianastraat 103-105 , 7701 GK Dedemsvaart

In Restaurant Kiewiet Dedemsvaart in het prachtige Reestdal kunt u in een gezellige sfeer heerlijk lunchen of dineren.

Kiewiet is ook de ideale gelegenheid om met familie of vrienden te genieten van de meest voortreffelijke gerechten. Wij maken van uw bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum een onvergetelijke gebeurtenis. Onze wisselende menukaart biedt u de mogelijkheid van de kaart te kiezen of van ons vijf- en zes gangen verrassingsmenu gebruik te maken. Daarbij laten we onze unieke Turf-historie in diverse facetten terugkomen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kiewiet


8,7

(241 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

8.5

"Ervaring rijker"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij gingen voor het menu dubbel turf waarbij we in 5 gangen 10 gerechtjes voorgeschoteld kregen. Een ware beleving! Mooie balans in vlees , vis en garnituren. Zeer smaakvol en creatief . Puur, zonder al teveel poespas! Doet voor ons niet onder voor een ster! Bedankt Kiewiet
-

""

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Eten was goed, sfeer was goed, bediening was helaas iets minder vanwege de drukte. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken
-

"Geweldig"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Als zuiderling ben ik nu eens in de andere kant van het land gaan eten. In 1 woord geweldig. Mooie gerechten, lekkere smaak en passie voor de producten een absulute aanrader!!
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk eten, goede service!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor het eerst bij Kiewiet te gast. Een vriendelijke ontvangst en een goede bediening. De diverse gangen en tussendoortjes waren van goede kwaliteit maar we misten in het geheel een beetje de wauw-factor.
-

"Gemengde gevoelens"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We , 2p, wilden graag op de binnentuin. Hoewel er een 4p tafel vrij was, werden we aan een 6p tafel geplaatst, waar al drie mensen zaten. Niet erg privé. Hoewel we aangegeven hadden "geen vlees wel vis", en dat bij de binnenkomst al genoemd werd, kregen we de menukaart waarop bij het hoofdgerecht alleen vlees stond. Niet attent. Het eten was prima, wat we bij een kwaliteitsrestaurant als de Kiewiet overigens niet anders verwacht hadden.
-