Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart

Over Restaurant Kiewiet

Kiewiet
Julianastraat 103-105 , 7701 GK Dedemsvaart

In Restaurant Kiewiet Dedemsvaart in het prachtige Reestdal kunt u in een gezellige sfeer heerlijk lunchen of dineren.

Kiewiet is ook de ideale gelegenheid om met familie of vrienden te genieten van de meest voortreffelijke gerechten. Wij maken van uw bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum een onvergetelijke gebeurtenis. Onze wisselende menukaart biedt u de mogelijkheid van de kaart te kiezen of van ons vijf- en zes gangen verrassingsmenu gebruik te maken. Daarbij laten we onze unieke Turf-historie in diverse facetten terugkomen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kiewiet


8,7

(244 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

8.5

"sfeervol en smaakvol!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijne avond gehad! Bediening zeer vriendelijk en enthousiast maar toch gepaste afstand. Mooie opgemaakte borden, smaakvol eten, heerlijke wijnen. Kortom een geslaagde avond, dank je wel medewerkers van de kiewiet!
-

"aanrader"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Vriendelijke, goede ontvangst. Heerlijk gegeten. Op onze vragen werd serieus antwoord gegeven, ook over manieren van bereiden. Waterglazen werden gevuld met kraanwater zonder dat we daar uitdrukkelijk om moesten vragen. Kortom een aanrader.
-

"Geweldig"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten was top en smaakvol. Mijn man is rechtzijdig verlamd en de tafeldame vroeg uit haar zelf of het vlees voor mijn man wat kleiner gesneden moest worden. Dit zijn de dingen die voor mij heel speciaal zijn. Zoveel aandacht. Dankjewel
-

"Lang wachten"

6,7
eten: 7 service: 6 sfeer: 7
Waren hier op een zaterdag. Ondanks dat het druk was, ging het allemaal vrij vlot mee. Helaas ging de kwaliteit met dezelfde snelheid naar beneden. Voor ons eenmalig.
-

"Smaaksensatie"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten. Bijzonder verse produkten, met een fantastische smaakbeleving. Klasse. Er is ruim tijd tussen de gerechten, dus je moet geen haast hebben.
-

""

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Heerlijke avond gehad! We namen het “Restaurantweekmenu” met een extra gang én het wijnarrangement. Stuk voor stuk héérlijke gerechten, goed bijpassende wijnen, en dat alles in een prettige sfeer met ook nog eens een uitstekende bediening.
-