Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart

Small b244f2cd 92da 4071 96d3 66f59b2f9868

Online Reserveren

Over Restaurant Kiewiet

Kiewiet
Julianastraat 103-105 , 7701 GK Dedemsvaart

In Restaurant Kiewiet Dedemsvaart in het prachtige Reestdal kunt u in een gezellige sfeer heerlijk lunchen of dineren.

Kiewiet is ook de ideale gelegenheid om met familie of vrienden te genieten van de meest voortreffelijke gerechten. Wij maken van uw bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum een onvergetelijke gebeurtenis. Onze wisselende menukaart biedt u de mogelijkheid van de kaart te kiezen of van ons vijf- en zes gangen verrassingsmenu gebruik te maken. Daarbij laten we onze unieke Turf-historie in diverse facetten terugkomen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kiewiet


8,7

(236 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

8.6

"puur genieten"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg bij verschillende gangen en heerlijke bijpassende wijnen. Puur genieten dus!!
-

"Dubbel turf menu"

9,0
eten: 10 service: 7 sfeer: 10
wat een verrassing als de borden kwamen. We hebben erg genoten. Heerlijke smaken en mooi opgemaakte borden. Bij de een kregen we meer uitleg over de borden dan de ander. Ze vertelde vol enthousiasme. Ze nam de tijd ervoor om haar verhaal te vertellen over wat er op het bord lag, ondanks de drukte. De laatste 2 gerechten werden gebracht door de chef kok zelf. Super! Een absolute aanrader en ga vooral zo door!
-

"Dikke 10"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mijn 60ste verjaardag gevierd met 15 personen een 4 gangen dubbel turf menu. Zowel mijn vrienden, uit heel Nederland vandaan en een paar uit Engeland, waren verrast door de smaken en de variaties in de gerechten. Wij gaan vaak uit eten in goede restaurants en daar doet de Kiewiet niet aan onder. Ook de vegetariërs en de persoon die gluten vrij is waren positief verrast. De sfeer was fantastisch en de bediening uitstekend. Tom en Carina hartelijk dank voor de top avond.
-

"Health tea 3 personen "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Het eten was erg lekker en een x wat anders dan een high tea. Gezonde gerechtjes en lekker vers fruit. Service is geweldig. We hebben ontzettend genoten en dit is zeker voor herhaling vatbaar !!!!
-

"Wow lekker"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, vooral de mogelijkheid om alles van de kaart in een kleine portie te krijgen is erg fijn. Dus meer gangen zonder overvol te raken
-

"Heerlijke avond"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Wederom weer een gezellige avond gehad bij Restaurant Kiewiet. Het eten, de bediening, de wijnen waren voortreffelijk. Vooral de combinatie gerecht en wijn waren heel goed op elkaar afgestemd. Een aanrader om naar dit restaurant te gaan.
-