Restaurant Herberg De Witte Gans in Dalfsen

Over Restaurant Herberg De Witte Gans

Herberg De Witte Gans
Heinoseweg 30 , 7722 JP Dalfsen

In de bossen bij Dalfsen, op tien minuten afstand van Zwolle ligt Herberg de Witte Gans. Buiten scharrelen de ganzen rondom de Herberg, binnen brandt de openhaard. In dit restaurant met rustieke uitstraling kunt u genieten van gerechten uit de Franse en Mediterraanse keuken. Voor deze gerechten gebruiken de koks verse en o.a. regionale producten. 
Herberg de Witte Gans kan uitstekend dienen als startpunt voor uw fiets- of wandeltocht, waarbij u uw auto kunt parkeren op onze ruime eigen parkeerplaats. Na uw activiteit kunt u de dag afsluiten met een goed diner in ons restaurant. Op zondagmiddag kunt u tevens genieten van heerlijk huisgemaakt gebak en/of een smaakvolle lunch o.a. op het prachtig gelegen terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Herberg De Witte Gans


9,4

(288 Recensies)


eten

9.6

service

9.4

sfeer

9.4

"Herberg de Witte Gans"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Verdient een plaats bij de eerste 100 in de Lekker top 500!
-

"Goed"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk menu, we komen hier terug.
-

"Mooie keuzes"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat we altijd zo bijzonder vinden is dat de kwaliteit zo constant is. We komen hier al jaren en het valt nooit tegen. In andere recensies lezen we kleine opmerkingen over soms wat langer wachten tussen de gangen. Ik vind dat niet altijd vervelend, en vind het overigens ook niet het vermelden waard. Aangezien ook deze avond hier bijna 90 man zit. Wat je krijgt wordt met een lach geserveerd door onze gastheer. De wijnen zijn een goede match. Een dikke pluim voor de chef en alle medewerkers van ons zo geliefde restaurant
-

"Als vanouds!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige opmaak! Gerechten in een mooi tempo uitgeserveerd. Wij komen terug.
-

"Prima gegeten bij de Witte Gans te Dalfsen"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Ontvangst en bediening prima verzorgd. Aangenaam conversatie geluid met voldoende ruimte voor privacy. Heerlijk gegeten Overijssels varken. Mijn vrouw vis, ook uitstekend.
-

"Prachtige locatie, (h)eerlijk eten"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, verfijnde smaken en fijne bediening. Oog voor detail en zoveel mogelijk streekproducten. Echt een avondje uit omdat het ook nog zo'n sfeervolle gelegenheid is! Deze keer één minpuntje: ondanks dat het hoofdgerecht qua smaak heerlijk was (varkenshaas/wang) vond ik de opmaak op het bord een beetje rommelig. Het voor- en nagerecht zagen er prima uit en smaakten natuurlijk ook heerlijk. Ik kom zeker weer bij jullie terug!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Herberg De Witte Gans