Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Exloo

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen
Valtherweg 36 , 7875 TB Exloo

Hooggelegen op de Drentse Hondsrug, te midden van bos en heide, vindt u Fletcher Hotel-
Restaurant De Hunzebergen. Vanuit het hotel leiden vele fietspaden u langs de mooiste plekken van Drenthe. Na een prachtige dag kunt u in Restaurant De Hunzebergen genieten van een smaakvol diner. Schuif aan voor culinaire verrassingen en laat u verwennen door de creaties van de chef-kok en zijn keukenbrigade.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen


7,8

(16 Recensies)


eten

7.4

service

8.2

sfeer

7.8

"Fletcher hunzebergen"

2,7
eten: 1 service: 3 sfeer: 4
De locatie is prachtig. Het restaurant heeft groezelige vloerbedekking met vieze zwarte olievlekken. We moesten vragen om de menukaart !! En hebben dik een uur met broodplankje en lege glazen gezeten. Niemand die aan tafel komt vragen of alles naar wens is. Het ijs van het nagerecht kwam al gesmolten op tafel en de presentatie was abominabel (3 witte bolletjes op een wit bordje met twee toefjes slagroom. Al met al waren we €85 kwijt voor een sateetje en een ijsje. Absoluut geen aanrader!!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten maar het personeel wist niet hoe onze bon verwerkt moest worden. Er wordt een aperitief aangeboden en een broodplankje voor je de menukaart krijgt. Jammer want deze aanbiedingen staan wel op de rekening.
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Het eten was goed en netjes verzorgt alles.
-

"etentje bij Fletcher"

8,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 10
De soep smaakte goed maar was voor de soort die ik had wel erg dun, het hoofdgerecht had wat kruidiger gekund was laf en het toetje vond ik niet echt je van het
-

""

9,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 10
Er werd ons gelijk bij aankomst een Cecillia Beretta aangeboden en het kwam over dat het aangeboden werd van het huis. Mijn vrouw drinkt geen alcohol dus die nam niets Zie ik later op de rekening dat er € 5,- voor berekend is. Dat vonden wij niet correct.
-

"Aanrader!!"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Qua service is het top geregeld, ze zorgen ervoor dat je niks te kort komt. Qua keuken vind ik dat er te weinig keuze is als je gebruik maakt van een geselecteerd menu via een kortingsvoucher. De sfeer is daarentegen prima, er is rust en gezelligheid. Alleen zou ik graag een leuk achtergrond muziekje hebben gehoord.
-