Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Exloo

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen
Valtherweg 36 , 7875 TB Exloo

Hooggelegen op de Drentse Hondsrug, te midden van bos en heide, vindt u Fletcher Hotel-
Restaurant De Hunzebergen. Vanuit het hotel leiden vele fietspaden u langs de mooiste plekken van Drenthe. Na een prachtige dag kunt u in Restaurant De Hunzebergen genieten van een smaakvol diner. Schuif aan voor culinaire verrassingen en laat u verwennen door de creaties van de chef-kok en zijn keukenbrigade.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen


8,1

(15 Recensies)


eten

7.8

service

8.5

sfeer

8.1

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten maar het personeel wist niet hoe onze bon verwerkt moest worden. Er wordt een aperitief aangeboden en een broodplankje voor je de menukaart krijgt. Jammer want deze aanbiedingen staan wel op de rekening.
-

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Het eten was goed en netjes verzorgt alles.
-

"etentje bij Fletcher"

8,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 10
De soep smaakte goed maar was voor de soort die ik had wel erg dun, het hoofdgerecht had wat kruidiger gekund was laf en het toetje vond ik niet echt je van het
-

""

9,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 10
Er werd ons gelijk bij aankomst een Cecillia Beretta aangeboden en het kwam over dat het aangeboden werd van het huis. Mijn vrouw drinkt geen alcohol dus die nam niets Zie ik later op de rekening dat er € 5,- voor berekend is. Dat vonden wij niet correct.
-

"Aanrader!!"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Qua service is het top geregeld, ze zorgen ervoor dat je niks te kort komt. Qua keuken vind ik dat er te weinig keuze is als je gebruik maakt van een geselecteerd menu via een kortingsvoucher. De sfeer is daarentegen prima, er is rust en gezelligheid. Alleen zou ik graag een leuk achtergrond muziekje hebben gehoord.
-

"Niet slecht "

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
De bediening in het restaurant was prima, het ontbijt was niet best de broodjes waren niet vers De diverse soorten kaas waren aan de randen al aan het drogen het diner was goed verzorgd alleen wel wat te prijzig.
-