Stadscafé De Dighter in Vlissingen

Over Stadscafé De Dighter

Stadscafé De Dighter
Bellamypark 30 , 4381 CK Vlissingen

Stadscafé de Dighter is een eetcafé in de gezellige binnenstad van Vlissingen. Het café biedt Zeeuwse en altijd verse producten. De gerechten worden prachtig gepresenteerd en hebben een verfijnde smaak!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Stadscafé De Dighter


9,8

(4 Recensies)


eten

10.0

service

10.0

sfeer

9.5

"heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
we hebben heerlijk gegeten hier. het eten was goed en de bediening ook. heel goede prijs/kwaliteit verhouding. fles wijn was ook niet duur. voor herhaling vatbaar.
-

"Uitstekend gegeten bij De Dighter"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
3 gangen verrassingsmenu genoten en moet zeggen dat het een zeer aangename verrassing was.xowel voorgerecht als hoofdgerecht en nagerecht waren uitstekend,zeer smaakvol,mooi opgediend,lekkere volle wijn voor een schappelijke prijs. Bediening uiterst vriendelijk .
-

"Heerlijk gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In het gezellige Stadscafe De Dighter, werden we vriendelijk ontvangen! Het eten was heerlijk en werd supermooi opgediend, en was heerlijk van smaak. Zelfs de kok kwam nog even vragen of het lekker was! Het was voor ons een geslaagde avond met een geweldige service en sfeer!
-

"Superlekker"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke visgerechten gegeten. De roodbaars was subliem. De porties zijn zeer royaal en zijn met de grootste zorg klaargemaakt. Je proeft en ruikt de zee. Prima bediening en ook de kok meldt zich aan de tafel om te vragen of alles naar wens is. Zeer attent. Eten in dit restaurant is een waar genoegen. Eten in een aangename, ongedwongen sfeer. Een aanrader dus.
-