Diningcity Deal: Fantastische smaakexplosie met dit 5-gangen menu € 59,50


.

Restaurant FG Food Labs in Rotterdam leidt je in één avond naar de definitie van perfectie. Ongekende smaken ontstaan bij FG Food Labs in hun eigen smaaklaboratorium. Pure gastronomie bevindt zich gedurende avond op jouw bord en geeft je de ultieme eetbeleving.

Ben jij klaar voor een attractie in een attractie, een indrukwekkende treintunnel? FG Food Labs belooft je een gastronomische reis van 5 gangen, boek je tafel nu!

 • Te reserveren t/m 31 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Geweldige 4-gangen Sterren lunch € 44,50


  .

  Restaurant FG Food Labs in Rotterdam leidt je in één avond naar de definitie van perfectie. Ongekende smaken ontstaan bij FG Food Labs in hun eigen smaaklaboratorium. Pure gastronomie bevindt zich gedurende avond op jouw bord en geeft je de ultieme eetbeleving.

  Ben jij klaar voor een attractie in een attractie, een indrukwekkende treintunnel? FG Food Labs belooft je een gastronomische reis van 4 gangen, boek je tafel nu!

 • Te reserveren t/m 31 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant FG Food Labs*

  FG Food Labs*
  Katshoek 41 , 3032 AE Rotterdam

  FG Food Labs Restaurant* in Rotterdam verkent grenzen. ​Op zoek naar hoe raak een smaak eigenlijk getroffen kan worden. Hoe puur een ingrediënt kan zijn. Wat het precies is dat die ene, speciale herinnering terugbrengt.

  Het restaurant is een intieme en industriële plek, middenin het trendy, nieuwe hart van Rotterdam. FG Food Labs breekt finaal met gevestigde ideeën over achtergrondmuziek en inrichting. 

   

   

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant FG Food Labs*


  8,4

  (207 Recensies)


  eten

  8.6

  service

  8.1

  sfeer

  8.3

  "Wat een teleurstelling "

  2,7
  eten: 4 service: 2 sfeer: 2
  We werden ontvangen, en hoewel we graag buiten wat wilde drinken voor we aan tafel gingen werd ons geadviseerd binnen te eten ivm de ambiance. Wij naar binnen. Na 90 minuten ontvingen wij het 1e gerecht. Maar ook.. het eerste glas wijn. Natuurlijk eerder personeel geprobeerd te bereiken maar die waren druk. Het supplement van 20 euro voor truffel bij het hoofdgerecht werd niemand uitgelegd een nare verrassing bij het afrekenen. Het dessert dat door 2 personen niet genuttigd werd stond ‘natuurlijk’ wel op de rekening. Bediening sprak met consumptie en deed niet de moeite voor beide kanten van de lange tafel het menu toe te lichten. De slechtste sterren restaurant ervaring die we ooit gehad hebben.
  -

  "Genoten bij FG Food Labs"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Ik heb genoten van het heerlijke eten en de omgeving samen met mijn partner. De bediening was vriendelijk en kon goed inspelen op de aanwezige mensen. Het eten was heerlijk en ik heb er geen spijt van gehad dat ik de extra gangen erbij heb genomen. Ik hoop hier zeker terug te komen. Bedankt voor de ervaring!
  -

  "Genoten! "

  8,7
  eten: 8 service: 10 sfeer: 8
  Lunch geboekt bij FG, was een hele leuke middag. Gastheerschap gecombineerd met heerlijk eten en goede wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar.
  -

  "krapjes aan de bar"

  7,7
  eten: 9 service: 8 sfeer: 6
  We zijn vriendelijk bediend, niet meer en niet minder dan strikt noodzakelijk is. Het eten is gewoon geweldig zo niet uitmuntend, de bestelde begeleidende wijnen vinden we achteraf zonde omdat de glaasjes in verhouding klein waren en ons inzien niet altijd even goed aansloten bij het gerecht. Maar dat is een kwestie van smaak. Over de toegewezen zit plekken aan de bar zijn we echt niet te spreken. Temeer omdat zowel nieuwe klanten die de zaak betreden alsook het personeel, door de smalle doorgang met de achter ons gelegen tafel, met grote regelmaat tegen ons opliep of tegen de stoelpoten van de barkruk trapte. Dit verstoort echt de ambiance.
  -

  "Goede keuken, zonde van de leidinggevende"

  6,0
  eten: 8 service: 4 sfeer: 6
  Heerlijke gegeten, maar wat een slechte service. We voelde ons als het vergeten kind. Wijn te laat, eten als laatste en als je wat vraagt moet je een ober aan z'n jasje trekken omdat hij/zij anders gewoon doorloopt.. Je merkt dat leidinggevende de baas is en niemand wat durft te doen zonder zijn akkoord. Erg vervelend. Obers worden gewoon terecht gewezen waar je bij staat. Erg ongemakkelijk en erg ongepast. Leidinggevende had duidelijk alleen oog voor vaste klanten. Dan moet je niet mee doen aan restaurantweek. Hier komen we niet zo snel meer, eten is belangrijk. Service maakt een zaak.
  -

  "Genieten!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een smaakexplosies! Gezellig, laagdrempelig, goede service en top kwaliteit.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant FG Food Labs*