Diningcity Deal: Fantastisch 5-gangen Michelin Winnaars menu € 59,50


.

Restaurant FG Food Labs* is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

Restaurant FG Food Labs* is gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Geweldige 4-gangen Michelin Winnaars lunch € 44,50


  .

  Restaurant FG Food Labs is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

  Restaurant FG Food Labs is gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

  Wil je de populaire 4-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts €44,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant FG Food Labs*

  FG Food Labs*
  Katshoek 41 , 3032 AE Rotterdam

  FG Food Labs Restaurant in Rotterdam verkent grenzen. ​Op zoek naar hoe raak een smaak eigenlijk getroffen kan worden. Hoe puur een ingrediënt kan zijn. Wat het precies is dat die ene, speciale herinnering terugbrengt.

  Het restaurant is intiem en industrieel plek gemaakt, middenin het trendy, nieuwe hart van Rotterdam. FG Food Labs breekt finaal met gevestigde ideeën over achtergrondmuziek en inrichting. 

   

   

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant FG Food Labs*


  8,4

  (191 Recensies)


  eten

  8.6

  service

  8.1

  sfeer

  8.4

  ""

  5,0
  eten: 6 service: 5 sfeer: 4
  Leuke gerechten, smaakvol, maar geen ster-beleving! Waren slechts 3 tafels bezet en toch onpersoonlijke bediening zonder enthousiasme. Personeel is zeer druk met de voorbereiding voor de avond, maakt echt heeft, kon gesprekspartner niet verstaan, verzocht of ze konden stoppen met persen van producten etc. Vroeg om een wijnkaart, komt bediening ongevraagd met n chardonnay. Vervolgens word er gevraagd wat ik dan zou willen als voorkeur Meursault, Dancerre opgenoemd komt bediening ongevraagd met een chenin uit zuid Afrika. Fles met schroefdop, laatste beetje in de fles van gisteren? Verder geen toelichting... nee echt geen beleving, zoals bij restaurants van dit niveau wel verwacht mag worden. Kopje thee 12 euro?! Leuk om gezien te hebbdn maar volgende keer liever ergens anders eten waar men wel aandacht en perfectie nastreefd!
  -

  ""

  5,0
  eten: 7 service: 2 sfeer: 6
  Slechte lunch ervaring gehad bij dit restaurant. Gekozen voor vier gangen lunchmenu. We begonnen met twee amuzes, waarbij een met eendenlever die volgens ons naar kant en klare eendenlever mousse van de groothandel smaakte (op zich niets mis mee, naar niet iets wat je verwacht bij een zaak als dit) Wij wilden graag een bijpassend wijnarrangement maar voordat we dit kenbaar konden maken werd de eerste gang al geserveerd. Er kwam een ceviche van tonijn, hier was niets op aan te merken, zeer mooi van smaak! . Hierna kwam na vrij lang wachten een vijzel en werd er medegedeeld dat we aan het werk werden gezet. Er zaten kruiden in de vijzel. Wij begrepen niet wat de bedoeling was en na heel lang wachten hebben we de kruiden fijngemalen omdat wij dachten dat dit de bedoeling was en dat men hierop wachtte. Vervolgens kwam de bediende en zei sacherijnig dat dat niet de bedoeling was en haalde zuchtend de bakjes weer weg. Uiteindelijk 2 andere vijzels er toen werd er vrij kort uitgelegd dat er eerst stikstof op kwam en dat we moesten roeren. Het gerecht was goed qua smaak. Het hoofdgerecht, stoofvlees met ossenhaas, aardappel mousseline snijbonen, witlofje en aubergine, hier was qua smaak niets op aan te merken. We vonden het alleen niet echt een zomers gerecht. Hierna nog kaas genomen. Kaas was erg goed en dit werd door een andere bediende gedaan die ons goed uitlegde waar alles vandaan kwam. Hierna werd het dessert geserveerd, een twee laags bavarois achtig taartje met krokantjes van mango, die krokantjes waren helaas helemaal slof . Verder was het dessertje prima, maar ook niet meer dan dat, het yoghurt ijs miste het zuur wat je verwacht bij yoghurt ijs. Er zat veel te veel tijd tussen de gangen, dat wij er zelfs verveeld van werden. De bediening vonden we weinig sympathiek overkomen en laten veel steken vallen. Regelmatig lege glazen, zonder de vraag of we nog wat wilden drinken, of zelfs gewoon een glas dat zonder te vragen werd uitgehaald. Borden die niet uitgehaald werden. Nooit de vraag of alles naar wens was. Je verwacht van zo een restaurant dat je in de watten gelegd wordt maar dat was echt niet het geval. Daarnaast kwam de eigenaar ook nog tevoorschijn. Hij had echter alleen aandacht voor gasten die er kennelijk vaker kwamen, want de overige tafels keurde hij geen blik waardig Wij vinden het erg jammer dat deze ervaring voor ons op een niet al te positieve manier zal blijven hangen.
  -

  "Top ervaring. "

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  Door het goede weer hebben we heerlijk buiten gegeten. Jammer dat we daardoor niet in de intieme setting binnen hebben gezeten. Overigens ziet het terras er ook prima uit. We hadden een 5-gangen sterren menu, waarbij we werkelijk niets te kort zijn gekomen, qua bereiding, combinaties kun je hier echt genieten. Ook als extra gang nog van een heerlijk kaasplankje genoten. Onze serveerster had een mindere avond en liep er naar onze mening wat geïrriteerd bij. FG FoodLabs is een laagdrempelig en mooi verzorgt restaurant.
  -

  "Aangename ontdekking!"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heel lekker gegeten, enkele leuke zaken mogen ontdekken die mee helpten bij de beleving. Heel vlotte, persoonlijke aanpak!
  -

  "Fantastische smaakervaring"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  We hebben heerlijk geluncht bij FG Food Labs. We begonnen met champagne in de zon op het terras en gingen daarna rustig door naar binnen voor het voorgerecht en het tussengerecht. Tussen het hoofdgerecht en het toetje zat wat meer tijd. Het vriendelijke personeel heeft ons zeer professioneel bediend en de sfeer was erg gemoedelijk. Het eten was mooi in balans en hier en daar uitmuntend. De spijs wijn combinatie was ook heel goed. De koffie met huisgemaakte bonbons maakte de middag helemaal af. Echt een aanrader voor een fantastische smaakervaring.
  -

  "top avond bij FG Food Labs"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk en verrassend gegeten. In de watten gelegd door de bediening. Top avond!
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant FG Food Labs*