Bluespoon Restaurant in Amsterdam

Over Bluespoon Restaurant

Bluespoon Restaurant
Prinsengracht 587 , 1016 HT Amsterdam

Is het een restaurant? Is het een bar? Het is Bluespoon! De regels van traditionele fine dining verdwijnen in Bluespoon, waar alles in dienst staat van het belangrijkste aspect van eten; de beste smaak. Gevestigd in het hart van Amsterdam, in het Andaz Amsterdam Prinsengracht Hotel, serveert Bluespoon no-nonsens Europese smaken met een Nederlandse edge. De chefs creëren met lokaal geproduceerde ingrediënten rustieke, seizoensgebonden gerechten en serveert ze met speciale wijnen, lokaal gebrouwen bieren en exclusieve cocktails. Ook het inspirerende interieurdesign voor Bluespoon komt van Nederlandse bodem, waarbij designer Marcel Wanders zijn excentrieke handtekening in Bluespoon achterliet.
Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bluespoon Restaurant


8,3

(104 Recensies)


eten

8.1

service

8.5

sfeer

8.3

"Lekker eten in een leuke omgeving"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Dit restaurant is een verborgen pareltje in Amsterdam. Je kunt hier uitstekend eten en de bediening is zeer goed. En de omgeving is zeer bijzonder ingericht. De gerechten uit ons menu waren goed qua omvang en smaak. Wel is het prijsniveau van dit restaurant aan de hoge kant.
-

"Diner met champagne"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Prima gegeten mooi hotel met informele setting restaurant. De gerechten worden in een te snel tempo geserveerd in anderhalf uur drie gangen plus koffie.verrasende smaakcombinaties het dessert was meer een amuse dan een dessert
-

"Smaakvol"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Bijzonder smaakvol,.... verassende smaken !!! Nog nooit zo’n lekkere gazpacho gehad, buitengewoon. Wijn was erg lekker, maar wijnen zijn wel kostbaar.Komen zeker nog eens terug
-

"Bluespoon restaurant Amsterdam"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisterenavond geweldig gedineerd in Bluespoon Amsterdam ; heerlijk culinair 3gangen menu , mooie ingredienten , creatief gepresenteerd en bovenal een feest voor de smaakpupillen! Kortom een echte aanrader voor een geslaagde avond!
-

"Great food, nice service, and mooie tuin!"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Great food, nice service, and mooie tuin!
-

"Very Stylish"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Great food and very friendly service,i will return when I visit Amsterdam.
-

Artikelen toegewijd aan: Bluespoon Restaurant