Bluespoon Restaurant in Amsterdam

Over Bluespoon Restaurant

Bluespoon Restaurant
Prinsengracht 587 , 1016 HT Amsterdam

Is het een restaurant? Is het een bar? Het is Bluespoon! De regels van traditionele fine dining verdwijnen in Bluespoon, waar alles in dienst staat van het belangrijkste aspect van eten; de beste smaak. Gevestigd in het hart van Amsterdam, in het Andaz Amsterdam Prinsengracht Hotel, serveert Bluespoon no-nonsens Europese smaken met een Nederlandse edge. De chefs creëren met lokaal geproduceerde ingrediënten rustieke, seizoensgebonden gerechten en serveert ze met speciale wijnen, lokaal gebrouwen bieren en exclusieve cocktails. Ook het inspirerende interieurdesign voor Bluespoon komt van Nederlandse bodem, waarbij designer Marcel Wanders zijn excentrieke handtekening in Bluespoon achterliet.
Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Bluespoon Restaurant


8,2

(96 Recensies)


eten

8.0

service

8.4

sfeer

8.3

"Meraviglioso"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ottimo ed elegante
-

"TOP Restaurant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wow! Dat is het eerste wat in je opkomt als je het Andaz Hotel binnenstapt. Overduidelijk de design signature van Marcel Wanders en super consequent doorgevoerd. Alles in het restaurant is consequent; van het moment van binnenkomst t/m het afscheid. Jassen worden netjes aangenomen, je wordt naar je tafel gebracht, stoelen worden aangeschoven bij het zitten. De ober stelt zich netjes voor, vraagt naar allergieen en/of zaken die je niet lust. Komt tevens met suggesties hoe ze het menu aan kunnen passen op je dieet wensen. Het eten was helemaal top en de ambiance overtreft alle verwachtingen. Het voelt sfeervol aan en je hebt totaal niet het idee dat je met meerdere mensen in een ruimte zit. Dit restaurant is een absolute aanrader!
-

"Bluespoon"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dinner here with a group of friends was a very special evening. We got the large table in the window and felt like our own private dining experience the service was fantastic as was the food and wine
-

"Leuke ervaring"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Mooi high end hotel...maar zeer toegankelijk. Prima ontvangst en goede plekken met mooi uitzicht op de open keuken. Service werd keurig verzorgd door Floris en collega’s. Tijdens de Restaurantweek was er een keurig menu samengesteld met een nog betere bereiding. Met als afsluiting, na een heerlijk dessert...signature cocktails.
-

"beter dan Sterren restaurant !!!"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
in veel sterren restaurants gegeten, eten hier aanmerkelijk beter !!
-

"Fastfood gevoel en onorigineel eten. Vervult niet de verwachting van een top 250 restaurant"

4,7
eten: 4 service: 2 sfeer: 8
Het personeel was onprofessioneel. Voordat wij een bestelling voor een apperatief konden opgeven stond al ons eerste gerecht op tafel. Geen toelicht en het brood van vooraf kwam na de eerste gang. De overs spraken enkel Engels, wat veel aan de sfeer afdoet, voornamelijk door het opdringerige gedrag. Binnen 45min hadden wij alle drie gangen voor onze neus. Als je lekker wilt uiteten en tafelen is dit niet het juiste adres. Het hoofdgerecht was een taai stukje kip met enkele stukjes aardappel. Voorgerecht was prima en nagerecht was geen toevoeging aan het dinner. Zonde, wij hadden duidelijk meer verwacht. Teleurstellend en verdient niet de top 250 titel.
-

Artikelen toegewijd aan: Bluespoon Restaurant