Restaurant Monica en Winston in Lelystad

Over Restaurant Monica en Winston

Restaurant Monica en Winston
Stadhuisplein 4 , 8232 ZX Lelystad

Internationaal Restaurant met vaak wisselende gerechten uit vele landen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Monica en Winston


9,1

(29 Recensies)


eten

9.1

service

9.3

sfeer

8.8

"Goed eten prima sfeer"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gezellige sfeer goed eten
-

"Verjaardags etentje"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Gisteren uit eten geweest bij Monica en Winston. Dit was de eerste keer. Bij binnenkomst valt meteen de gezellige sfeer op. Zeer vriendelijke medewerkers. Bediening met een gemeende glimlach. De kaart is niet te groot maar een keuze maken is lastig omdat alles uitnodigt om te nemen. Na uiteindelijk toch een keuze te hebben gemaakt kwamen er heerlijke gerechten op tafel. Monica kwam uitleggen hoe sommige gerechten tot stand komen. Bediening kwam regelmatig langs of alles naar wens was. Winston kwam langs voor een praatje en een scherp oog of alles goed was. Het was mijn verjaardag en bij het dessert werd er happy b day gedraaid met een fakkel erbij: een echt feestje. Bedankt allemaal voor de service, sfeer en het heerlijke eten. Wij komen zeker nog een keer langs!!!!
-

"Diner "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit is een prima restaurant. Heerlijk gegeten .Het enige min puntje was dat er weinig gasten waren .Ze kunnen hier prima eten .Ga hier zeker nog een keer naar toe .
-

"Heerlijk "

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
We werden vriendelijk ontvangen en voelde ons gelijk welkom. Er werd aan ons gevraagd of we alles lusten zodat wij dit konden aangeven. Heerlijke 3 gangendiner aangeboden gekregen en zeker de Surinaamse kippenlevertjes waren niet te versmaden in het voorgerecht .Hoofgerecht was goed en werd verteld wat er aangeboden werd. En tot slot nog een heerlijk toetje gegeten. Conclusie zeker voor herhaling vatbaar .
-

"heerlijk gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, goede persoonlijke service. Dit restaurant is aan te raden!
-

"Prima restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij Monica en Winston eet je heerlijk en de sfeer is goed. Wij zullen echter nooit weer via DiningCity reserveren. Je kunt er niet op vertrouwen dat als je via DiningCity reserveert het restaurant wel open is. Kennelijk worden doorgegeven sluitingsdata niet ingevoerd in het reserveringssysteem van DiningCity. Dit is de tweede keer dat een reservering via deze site slecht verloopt.
-