Restaurant Monica en Winston in Lelystad

Over Restaurant Monica en Winston

Restaurant Monica en Winston
Stadhuisplein 4 , 8232 ZX Lelystad

Internationaal Restaurant met vaak wisselende gerechten uit vele landen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Monica en Winston


9,1

(28 Recensies)


eten

9.1

service

9.3

sfeer

8.8

"Aanwinst voor Lelystad"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanavond heerlijk gegeten bij Monica en Winston. Dit was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Bijzonder vriendelijke mensen en prima gegeten; leuke gerechten met verrassende ingredienten en dito wijnen. We kunnen dit restaurant van harte aanbevelen. Echt een aanwinst voor Lelystad.
-

"aanrader"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
eten was prima, erg lekker, bediening was ook piekfijn in orde. ik ben het met Truus eens dat er wel erg weinig wijn in de glazen kwam, we hadden een wijnarrangement (ook zeker een aanrader) maar meestal was de wijn al op en moesten we erg (te) lang op de volgende ronde wachten, we hebben tussendoor zelf 2 keer bijgehaald, dit is een verbeterpuntje
-

"Heerlijke avond gehad!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een top service. Lieve Winston en Monica, we hebben van jullie en jullie eten genoten! Enorm bedankt!
-

"met passie en liefde voor eten en bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanavond heerlijk gegeten bij Monica& Winston , zoveel passie en inzet van al het personeel, wij hebben al diverse keren dat gegeten en kunnen nog steeds geen min puntjes te ontdekken. .. Altijd genoeg van alles te krijgen en altijd een vriendelijk ontvangst niks is teveel. ..Hier voel je je echt een gast. .. Bedankt restaurant monica en Winston en al het personeel. ..
-

"met passie en liefde voor eten en bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanavond heerlijk gegeten bij Monica& Winston , zoveel passie en inzet van al het personeel, wij hebben al diverse keren dat gegeten en kunnen nog steeds geen min puntjes te ontdekken. .. Altijd genoeg van alles te krijgen en altijd een vriendelijk ontvangst niks is teveel. ..Hier voel je je echt een gaat. .. Bedankt restaurant monica en Winston en al het personeel. ..
-

"restaurant week"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super goed restaurant heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening Zeker een aanrader om heerlijk te eten.Enigste min puntje is dat als je een glaasje wijn besteld er erg weinig inzit dat zou beter kunnen verder echt super!
-