Restaurant Monica en Winston in Lelystad

Small 6334a51b 1fb3 49b2 89d5 9c8260ead504

Online Reserveren

Over Restaurant Monica en Winston

Restaurant Monica en Winston
Stadhuisplein 4 , 8232 ZX Lelystad

Internationaal Restaurant met vaak wisselende gerechten uit vele landen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Monica en Winston


9,2

(20 Recensies)


eten

9.3

service

9.4

sfeer

8.8

"Heerlijk "

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
We werden vriendelijk ontvangen en voelde ons gelijk welkom. Er werd aan ons gevraagd of we alles lusten zodat wij dit konden aangeven. Heerlijke 3 gangendiner aangeboden gekregen en zeker de Surinaamse kippenlevertjes waren niet te versmaden in het voorgerecht .Hoofgerecht was goed en werd verteld wat er aangeboden werd. En tot slot nog een heerlijk toetje gegeten. Conclusie zeker voor herhaling vatbaar .
-

"heerlijk gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, goede persoonlijke service. Dit restaurant is aan te raden!
-

"Prima restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij Monica en Winston eet je heerlijk en de sfeer is goed. Wij zullen echter nooit weer via DiningCity reserveren. Je kunt er niet op vertrouwen dat als je via DiningCity reserveert het restaurant wel open is. Kennelijk worden doorgegeven sluitingsdata niet ingevoerd in het reserveringssysteem van DiningCity. Dit is de tweede keer dat een reservering via deze site slecht verloopt.
-

"Goed gegeten"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Leuke zaak, goed gegeten. Komen hier zeker terug.
-

"Aanwinst voor Lelystad"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanavond heerlijk gegeten bij Monica en Winston. Dit was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Bijzonder vriendelijke mensen en prima gegeten; leuke gerechten met verrassende ingredienten en dito wijnen. We kunnen dit restaurant van harte aanbevelen. Echt een aanwinst voor Lelystad.
-

"aanrader"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
eten was prima, erg lekker, bediening was ook piekfijn in orde. ik ben het met Truus eens dat er wel erg weinig wijn in de glazen kwam, we hadden een wijnarrangement (ook zeker een aanrader) maar meestal was de wijn al op en moesten we erg (te) lang op de volgende ronde wachten, we hebben tussendoor zelf 2 keer bijgehaald, dit is een verbeterpuntje
-