Restaurant Chez Heeren Jansen in Dordrecht

Over Restaurant Chez Heeren Jansen

Chez Heeren Jansen
Wieldrechtseweg 52 , 3316BG Dordrecht

Op een schitterende locatie, aan het water met een prachtig uitzicht, ligt restaurant Chez Heeren Jansen. Deze ambiance binnen is gezellig en huiselijk. Men voelt zich hier op zijn gemak.

De menukaart is International georiënteerd en biedt een ruime keuze aan smaken. De gerechten kenmerken zich al eenvoudig maar boeiend en vooral heel lekker!

Chez Heeren Jansen bied je een compleet diner. Heerlijk dineren met prachtig uitzicht begeleidt door spannende wijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Chez Heeren Jansen


9,1

(95 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

8.8

"Heerlijk gegeten en ook genoten van het uitzicht over de Dordtsche Kil."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en ook genoten van het uitzicht over de Dordtsche Kil. We hadden een verrassingsmenu en het voor gerecht was zeker een verassing een salade met Tataar en het heel leuk bedacht een glas omgekeerd erop gevuld met rook van rook mot.
-

"Heerlijk begin van paar dagen rond de biesbosch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijk gegeten met ontzettend vriendelijk personeel in een gemoedelijke en prettige sfeer
-

"Heerlijke middag #Foodart "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dinsdag middag heerlijke geluncht! Werden warm verwelkomt en kregen een fijn tafeltje aan het raam. Wat een prachtig uitzicht! Het eten was geweldig. 3 gangen met keuze uit vlees en vis. De porties waren uitstekend en de opmaak prachtig! #foodart Ook werd er door de gastheer en gastvrouw een heerlijk wijntje bij de gerechten geschonken en bij iedere gang netjes uitgelegd wat er op het bord lag. Chez Heeren Jansen is echt een aanrader. Wij komen snel weer genieten van het heerlijke eten!
-

"heerlijk gegeten"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Heel lekker gegeten met vriendelijke gastheer.
-

"Lekker dineren"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
TOP, er zijn geen andere woorden voor. Alles klopte gewoon, alles wat werd geserveerd kreeg een goede uitleg. Vriendelijk personeel.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een verrassing. Op weg naar het restaurant was ik hoogst verbaasd dat we niet in het centrum terecht kwamen (had gewoon een restaurant via internet gezocht en geboekt er blind van uitgaande dat we hartje stad zouden zitten) We hadden een 4 gangen menu gekozen en zijn aangenaam verrast. De bediening, de uitleg bij iedere gang, de mooi opgemaakte borden, maar vooral de smaak! Echt een succes! Een aanrader! Een grote verrassing!
-