Restaurant Trivio in Loosdrecht

Over Restaurant Trivio

Trivio
Veendijk 1a , 1231 PB Loosdrecht

Hartelijk welkom bij restaurant Trivio in Loosdrecht waar je geniet van de Italiaanse gastvrijheid en ‘la cucina Italiana’! De vakkundige kok en zijn crew staan klaar om je te verwennen met heerlijke traditionele gerechten uit alle streken van Italië.

Ook beschikt restaurant Trivio over bijpassende wijnen bij de fantastische gerechten. 

Kortom alle ingrediënten voor een top avond zijn hier aanwezig!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Trivio


9,1

(7 Recensies)


eten

9.0

service

9.4

sfeer

9.0

"Heerlijk eten!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Na een warm ontvangst hebben we echt heerlijk gegeten bij Trivio. Prachtige gerechten, perfect op temperatuur en niet teveel en niet te weinig. ook de service verdient een groot compliment. Een aanrader wat ons betreft. Wij komen terug in de zomer!
-

"Puur genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was onze eerste keer, maar zeker niet de laatste. Wat een heerlijke ambiance, leuk uitzicht, prettige bediening en fantastisch eten. Komende zomer zeker een keer op het terras zitten waar je heerlijk over de Loosdrechtse plassen kijkt onder het genot van een hapje en een drankje. Ik verheug me er nu al op :-)
-

"Ontspannen genieten op niveau"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Kippenleverpastei, lekker! Dat zou je mij eerder nooit hebben horen zeggen als half vegatarier. We zaten zo te genieten van deze amuse dat de ober ons extra kwam brengen. Klasse! De samen met de sommelier uitgekozen witte wijn was echt een cadeau. Paste mooi bij onze gerechten en was het geld meer dan waard. Bij het nagerecht kwam de ober ons wederom extra ijs brengen... balsamico ijs (iets aan de zure kant). De service en het eten waren top. Hartelijk dank. Een puntje voor verbetering is om elk tafeltje een plek te gunnen met uitzicht over de Loosdrechtse plassen en de lampen zo af te stellen dat niemand in de spotlight komt te zitten.
-

"heerlijke avond"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben genoten van een heerlijke avond. Het eten was goed en voor een verrassingsmenu ook echt verrassend. Bij drie van de vier gangen was er zelfs keuze uit twee gerechten. De sommelier gaf goede adviezen. Attente bediening, prettige achtergrondmuziek. Komende zomer komen we vast nog eens terug om op het terras aan het water te eten.
-

"trivio loosdrecht"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Gastvrij ontvangen op een zonnige namiddag, eerst even een wijntje in de laatste zonnestralen van de zondag op het prachtige terras, eerder dan besproken aan tafel, erg leuke gerechten en prima wijn. Nemen de volgende keer de Limoservice denken we!
-

"Restaurant op top niveau"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance aan het water. Italiaans eten op top niveau. Goede en vriendelijke bediening. Gastheer geeft je het gevoel of je bij hem thuis een speciale gast bent.
-