Restaurant Bistro Velvet in Arnhem

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Bistro Velvet

Bistro Velvet
velperbuitensingel 17 , 6828 CV Arnhem

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro Velvet


7,9

(11 Recensies)


eten

7.8

service

8.3

sfeer

7.7

"verrassend geweldig! bistronomie! "

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
We komen hier al sinds Jin hier begon. We worden nog steeds telkens verrast door de leuke en vindingrijke gerechtjes. Bijzondere combinaties zoals friet met koffiemayonaise worden niet geschuwd. Gelukkig worden de klassieke oesters met een schuim van gember nog altijd geserveerd. Op zaterdag is het te druk, ga liever op een andere dag, want dan heeft de bediening meer aandacht voor je. Op sommige plekken -vlakbij de keuken- in het restaurant is het te koud.
-

"Ongelofelijk ! Weinig flexibel !"

5,0
eten: 4 service: 5 sfeer: 6
Dit restaurant kent concept 5 gangen menu voor 25 euro en daar moet je het mee doen . Nu vroeg ik drie gangen gezien ik 5 gangen teveel vond . Dat kon uiteindelijk wel maar dan moet je wel betalen voor 5 gangen anders was het niet mogelijk!! Enige optie was dat ik 1 gang kon nemem anders opzouten . Dit noemt men gastvrij en service ????? Nee dus . Als je kleine eter bent hebt je hier niets te zoeken !
-

"eten in Bistro Velvet"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
We hebben heerlijk gegeten. De start was iets minder. Men wilde ons met z'n drieën aan een heel klein tafeltje zetten, maar gelukkig werd dat snel opgelost en kregen we toch een grotere tafel. Bij de 3e gang kregen we wat patatjes erbij, geen groente. De patat die we extra hebben besteld werd wel in rekening gebracht. Voor de 4e gang stelde de ober ons voor een keuze: zoet of een kaasplateau. Hij vergat erbij te vertellen dat de kaasplateau niet inbegrepen was bij het menu; dat was jammer. Kortom wel een aantal verbeterpuntjes!
-

"Mooie gerechten "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Uitstekend gegeten in een aangename omgeving met vriendelijk personeel. Mooie gerechten met verrassende combinaties. We gaan zeker weer terug!
-

"Geweldige gastvrijheid bij de Velvet"

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Enthousiaste jonge bediening die met veel gevoel uitleg geeft over hetgeen je eet. Een echte aanrader!
-

"Topbediening maar te gekunsteld diner"

6,7
eten: 4 service: 10 sfeer: 6
We hebben een heerlijke avond uit gehad. De bediening was top. De gerechten vonden we echter wat te gekunsteld. Ze zagen er prachtig uit en de ingrediënten waren van goede kwaliteit, maar de smaakcombinaties helaas wat te ver gezocht.
-