Restaurant Bistro Velvet in Arnhem


Restaurant Bistro Velvet
Restaurant Bistro Velvet

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Recensies"Ongelofelijk ! Weinig flexibel !"

5,0
Eten: 4 Service: 5 Sfeer: 6
Dit restaurant kent concept 5 gangen menu voor 25 euro en daar moet je het mee doen . Nu vroeg ik drie gangen gezien ik 5 gangen teveel vond . Dat kon uiteindelijk wel maar dan moet je wel betalen voor 5 gangen anders was het niet mogelijk!! Enige optie was dat ik 1 gang kon nemem anders opzouten . Dit noemt men gastvrij en service ????? Nee dus . Als je kleine eter bent hebt je hier niets te zoeken !
-

"eten in Bistro Velvet"

7,0
Eten: 7 Service: 7 Sfeer: 7
We hebben heerlijk gegeten. De start was iets minder. Men wilde ons met z'n drieën aan een heel klein tafeltje zetten, maar gelukkig werd dat snel opgelost en kregen we toch een grotere tafel. Bij de 3e gang kregen we wat patatjes erbij, geen groente. De patat die we extra hebben besteld werd wel in rekening gebracht. Voor de 4e gang stelde de ober ons voor een keuze: zoet of een kaasplateau. Hij vergat erbij te vertellen dat de kaasplateau niet inbegrepen was bij het menu; dat was jammer. Kortom wel een aantal verbeterpuntjes!
-

"Mooie gerechten "

9,7
Eten: 10 Service: 10 Sfeer: 9
Uitstekend gegeten in een aangename omgeving met vriendelijk personeel. Mooie gerechten met verrassende combinaties. We gaan zeker weer terug!
-

"Geweldige gastvrijheid bij de Velvet"

8,3
Eten: 8 Service: 10 Sfeer: 7
Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Enthousiaste jonge bediening die met veel gevoel uitleg geeft over hetgeen je eet. Een echte aanrader!
-

"Topbediening maar te gekunsteld diner"

6,7
Eten: 4 Service: 10 Sfeer: 6
We hebben een heerlijke avond uit gehad. De bediening was top. De gerechten vonden we echter wat te gekunsteld. Ze zagen er prachtig uit en de ingrediënten waren van goede kwaliteit, maar de smaakcombinaties helaas wat te ver gezocht.
-

"bistro Velvet Arnhem"

9,3
Eten: 10 Service: 10 Sfeer: 8
wij hebben top gegegeten, originele recepten prima van smaak! Een echte aanrader! Als je voor je rust uit eten wil is het hier wel gehorig.
-

"Leuke ervaring"

7,7
Eten: 8 Service: 8 Sfeer: 7
Hele leuke bistro. 5 kleine gangen waarbij alles op het bord smaak had. Heel goed gedaan. Ik kom zeker nog een keer terug want ik ben erg benieuwd wat er buiten de restaurantweek te genieten is.
-

"Top!"

9,0
Eten: 9 Service: 8 Sfeer: 10
Gisteravond hebben we bij Velvet gegeten en we hebben genoten! Altijd leuk om een nieuw restaurant uit te proberen tijdens de RW. We kwamen rond 18.30 binnen en na 5 gangen stapten we om 22.15 weer naar buiten. Het zat lekker vol, maar we kregen voldoende aandacht! Er werd steeds gevraagd of we voldoende drankjes hadden en of we passende wijn wensten bij het komende gerecht! De keuken vonden we erg vernieuwend! In elk gerecht zat iets knapperigs en fris waardoor je bij elke hap een beleving kreeg, hier kan menig chef van leren! Het RW menu bestond uit 5 verrassende gerechten, goede porties en fijn tempo! De sfeer was top. De industriële look is overal doorgevoerd en de tafels en stoelen staan gezellig dicht naast elkaar. Wij komen zeker weten terug!
-

"Lange maar heelrijke avond"

8,7
Eten: 8 Service: 9 Sfeer: 9
Met twee vriendinnen in de restaurantweek genoten van 5 gangen. Het was druk, dus de eerste gang liet even op zich wachten, maar daarna liep het goed door. Van vis, via vlees terug naar vis en weer naar vlees, eindigend bij een heerlijk zoet, maar fris dessert. Vooral de laatste gang vlees (varken) was verrassend lekker door de saus met gesuikerde pinda's, dat recept zou ik wel willen hebben! Een mooie zaak, druk, maar gezellig en fijne bediening die door de drukte even wat gestresst was, maar daar toch weer goed uit kwam. Top!
-

"Heerlijk gegeten"

7,3
Eten: 8 Service: 6 Sfeer: 8
Heerlijk gegeten, kleine gerechten met veel afwisseling en mooi opgediend. Leuke plek om te zitten, mooi aangekleed en prettige bediening.
-

Bezig met laden van meer resultaten...

Contact

Bistro Velvet
velperbuitensingel 17
6828 CV Arnhem
Telefoon: toon telefoonnummer

Ga naar Google Maps

Informatie

Prijs
Locatie Arnhem