Restaurant Bistro Velvet in Arnhem

Small d84725b2 29b5 437f 9f5e ff198094a317

Online Reserveren

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Bistro Velvet

Bistro Velvet
velperbuitensingel 17 , 6828 CV Arnhem

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro Velvet


7,9

(10 Recensies)


eten

7.6

service

8.3

sfeer

7.7

"Ongelofelijk ! Weinig flexibel !"

5,0
eten: 4 service: 5 sfeer: 6
Dit restaurant kent concept 5 gangen menu voor 25 euro en daar moet je het mee doen . Nu vroeg ik drie gangen gezien ik 5 gangen teveel vond . Dat kon uiteindelijk wel maar dan moet je wel betalen voor 5 gangen anders was het niet mogelijk!! Enige optie was dat ik 1 gang kon nemem anders opzouten . Dit noemt men gastvrij en service ????? Nee dus . Als je kleine eter bent hebt je hier niets te zoeken !
-

"eten in Bistro Velvet"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
We hebben heerlijk gegeten. De start was iets minder. Men wilde ons met z'n drieën aan een heel klein tafeltje zetten, maar gelukkig werd dat snel opgelost en kregen we toch een grotere tafel. Bij de 3e gang kregen we wat patatjes erbij, geen groente. De patat die we extra hebben besteld werd wel in rekening gebracht. Voor de 4e gang stelde de ober ons voor een keuze: zoet of een kaasplateau. Hij vergat erbij te vertellen dat de kaasplateau niet inbegrepen was bij het menu; dat was jammer. Kortom wel een aantal verbeterpuntjes!
-

"Mooie gerechten "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Uitstekend gegeten in een aangename omgeving met vriendelijk personeel. Mooie gerechten met verrassende combinaties. We gaan zeker weer terug!
-

"Geweldige gastvrijheid bij de Velvet"

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Enthousiaste jonge bediening die met veel gevoel uitleg geeft over hetgeen je eet. Een echte aanrader!
-

"Topbediening maar te gekunsteld diner"

6,7
eten: 4 service: 10 sfeer: 6
We hebben een heerlijke avond uit gehad. De bediening was top. De gerechten vonden we echter wat te gekunsteld. Ze zagen er prachtig uit en de ingrediënten waren van goede kwaliteit, maar de smaakcombinaties helaas wat te ver gezocht.
-

"bistro Velvet Arnhem"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
wij hebben top gegegeten, originele recepten prima van smaak! Een echte aanrader! Als je voor je rust uit eten wil is het hier wel gehorig.
-

"Leuke ervaring"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Hele leuke bistro. 5 kleine gangen waarbij alles op het bord smaak had. Heel goed gedaan. Ik kom zeker nog een keer terug want ik ben erg benieuwd wat er buiten de restaurantweek te genieten is.
-

"Top!"

9,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 10
Gisteravond hebben we bij Velvet gegeten en we hebben genoten! Altijd leuk om een nieuw restaurant uit te proberen tijdens de RW. We kwamen rond 18.30 binnen en na 5 gangen stapten we om 22.15 weer naar buiten. Het zat lekker vol, maar we kregen voldoende aandacht! Er werd steeds gevraagd of we voldoende drankjes hadden en of we passende wijn wensten bij het komende gerecht! De keuken vonden we erg vernieuwend! In elk gerecht zat iets knapperigs en fris waardoor je bij elke hap een beleving kreeg, hier kan menig chef van leren! Het RW menu bestond uit 5 verrassende gerechten, goede porties en fijn tempo! De sfeer was top. De industriële look is overal doorgevoerd en de tafels en stoelen staan gezellig dicht naast elkaar. Wij komen zeker weten terug!
-

Restaurants vlakbij Bistro Velvet

MEMORIES OF ASIA

Velperplein 16, Arnhem
180 meter

"Beleef de culinaire Kantonese keuken in Arnhem"

CAFE RESTAURANT VERHEYDEN

Wezenstraat 6, Arnhem
440 meter

"Gerechten met dagverse en seizoensgebonden producten "

(5)

DUDOK ARNHEM

Koningstraat 40, Arnhem
441 meter

""

(11)

MANU

Wielakkerstraat 40, Arnhem
455 meter

""

(1)

BIJ VISJE & VLEESJE

Ruitertsraat 6, Arnhem
455 meter

""