Restaurant Vandeijck in Riethoven

Over Restaurant Vandeijck

Vandeijck
Dorpsplein 4 , 5561 AV Riethoven

Een moderne topkeuken waar kwaliteitsgerechten worden bereid met vakmanschap en passie. Een monumentaal pand waar de gastvrije, authentieke sfeer van weleer heerst. Een plek waar culinaire verwennerij, warmte en gezelligheid tot een uniek en bijzonder resultaat samensmelten. Restaurant Vandeijck is een bijzonder restaurant op het snijpunt van oud en nieuw, van klassiek en modern. In de aangename ambiance van deze monumentale boerderij mengt de sfeer van het verleden zich met het beste van onze tijd. Maak kennis met een rijke variatie van moderne versies van beproefde klassiekers met behulp van de nieuwste technieken en de mooiste producten uit de regio en de nieuwe wereld.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vandeijck


9,2

(228 Recensies)


eten

9.3

service

9.4

sfeer

9.1

""

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
originele en verfijnde keuken, mooie locatie en uiterst vriendelijke bediening. Een aanrader!
-

"In een woord TOP !"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een mooie locatie en een eveneens mooi restaurant, smaakvol ingericht. Het eten was Subliem, iedere gang een verrassing en met heel veel liefde voorbereid. Een geweldige ervaring voor ons !
-

""

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit. Service top, gerechten top. We vertrekken altijd met de gedachte: "we moeten snel terugkomen".
-

"verrassende middag "

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
op een uniek plekje n geweldige lunch beleefd heb ook even binnen gekeken en ook dat ziet er veel belovend uit ik ga in ieder geval terug om ook dat te ervaren een mooi restaurant met n fantastische keuken
-

"Top restaurant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit restaurant is een terechte winnaar ! De lunch was top. Lekkere gerechten en mooie presentatie. Heel wat lekkere amuses vooraf. Vriendelijke gasvrouw en gastheer. Ook de anderen mensen van de bediening waren heel vriendelijk. Prima bijpassende wijntjes. Ook al wonen wij een België, we gaan zeker nog terug.
-

"Alweer fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is niet voor niets dat dit menu gewonnen heeft, tijdens de Restaurant Week. We konden er dit jaar niet bij zijn, maar kregen nu alsnog de kans om het te proeven. En o, wat was het weer bijzonder en fantastisch! Dikke pluim.
-