Restaurant Dell'Arte in Cadzand

Over Restaurant Dell'Arte

Dell'Arte
Mariastraat 34 , 4506AE Cadzand

LET OP: Per 3 augustus 2018 is Dell'Arte verhuisd van Sluis naar Cadzand-dorp! Check dus goed het nieuwe adres!

Restaurant Dell’arte uit Sluis is verhuisd naar Cadzand-dorp om daar op 3 augustus opnieuw de deuren te openen. Robbert, Julie & hun team zullen in Cadzand op vertrouwde wijze verder gaan. Het concept blijft hetzelfde. Kom genieten van een Lunch of Diner in een huiselijke sfeer of met zonnig weer in ons mooi tuinterras. Voor Robbert is het een extra speciaal moment want de verhuizing betekent terug naar het begin, terug naar de plek waar hij als kind opgroeide.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Dell'Arte


eten

9.3

service

9.2

sfeer

8.8

"Dell'Arte"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Prima geluncht, alleen vond ik de porties van de voorgerechtjes aan de kleine kant, ik ging eerlijk gezegd met honger van tafel en we hadden toch een 4 gangen menu !
-

"om je vingers bij af te likken"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Prima sfeer, zeer bijzondere amuses, alle gerechte waren plaatjes om te zien en heerlijk tong strelend. Een paar hele aardige wijnen werden bij de gerechten geserveerd. Hier ga ik zeker nog eens heen. Geen minpunten? Ja toch wel: eentje. Nu niet direct zo erg als je zou denken, maar zeker geen aanbeveling. De souschef, stond met veel passie de gerechtjes te maken, vol overgave maakte ze de gerechten klaar. Als ze klaar was nam ze steevast een lik van haar vingers, een keer zag ik haar de laatste schep ijs in haar mond steken. Die lepel ging weer terug in het emmertje met water, wachtend op het volgende bordje, vingers werden ook niet verder gewassen. Het was aandoenlijk om te zien, maar uit hygiënisch oogpunt niet smakelijk. Voor deze keer is het vergeven. Overigens knap dat met slechts 2 personen in de keuken en twee in de bediening alles vlotjes verliep.
-

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prachtige inhoud, gezellige sfeer, zeer mooie frisse inrichting. Je komt binnen en word vriendelijk ontvangen, het menu is lekker met vele smaken die uitstekend bij elkaar passen. Team Dell' Arte hartelijk dank voor de gezellige avond en ga zo door, succes voor de toekomst.
-

"Ontdekken in Cadzand"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Mooi restaurant met vriendelijke uitstraling en personeel. Minpuntje was de tafelopstelling: te dicht op elkaar.
-

"nieuw toprestaurant in Cadzand "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
vandaag 21 aug 2018 geluncht in het nieuwe Del Arte . Voortreffelijk in alle opzichten: uitmuntende gerechten, schilderachtig , smakelijk en origineel; mooie ambiance in centrum cadzand dorp; vriendelijke en professionele bediening. Kortom : een toptent voor de moderne gastronoom . Hein Bloemen, cadzand bad
-

"Heerlijk"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zoals iedere keer weet de chef ons weer te verrassen met heerlijke gerechten.
-