Grand Café 't Oude Dorp in Amstelveen

Over Grand Café 't Oude Dorp

Grand Café 't Oude Dorp
Dorpsstraat 104 , 1182 JH Amstelveen

Grand Café ’t Oude Dorp:

Op 6 januari 2014 heeft Grand Café ’t Oude Dorp de deuren geopend! Een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Gemeente Huis in ’t Oude Dorp van Amstelveen. De perfecte plek om af te spreken, krantje te lezen, een huisgemaakte appelpunt of cheese cake te eten, verse koffie te drinken, na een Poel of boswandeling een huisgemaakte pannenkoek eten, maar ook om te lunchen, voor een borreluurtje of om gezellig te dineren. Wij beschikken ook over zaalruimte die van alle gemakken is voorzien en dus geschikt is voor vele doeleinden bv: Jubileum, (Bedrijfs) Borrel, Feestje, Vergadering, Trouwerij zakelijk of privé het is allemaal mogelijk bij GRAND CAFE ’t OUDE DORP.

OPENINGSTIJDEN:
Elke dag vanaf 10.00 uur tot 24.00 uur. VRIJ + ZA tot 03.00 uur. Keuken tot 22.00 uur geopend.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Grand Café 't Oude Dorp


8,9

(27 Recensies)


eten

8.9

service

9.3

sfeer

8.6

"Geweldig!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Afgesproken met een vriendin, zij komt uit Elburg en ik uit Anna Paulowna. Op het terras een cappuccino gedronken en toen heerlijk gewandeld met mijn 3 honden. We waren vroeger terug dan verwacht en dus weer iets op het terras gedronken en een half uur eerder het restaurant in dan afgesproken. We kregen een tafel in n hoekje waar mijn hondjes het minst last zouden veroorzaken voor de overige gasten. Nu zijn ze erg rustig dus niemand heeft er last van maar toch... je wilt geen gezeur. Voor het eten kregen we een apart keuze menu, en ruim keuze menu!!! En het was werkelijk super lekker. Niks geen mini porties omdat je er met korting eet, nee ruim voldoende!!! De bediening had het best druk maar het is de gasten aan niets ontbroken. Wij hebben het als erg fijn ervaren
-

"UItstekend restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We waren met 8 personen en hadden verschillende gerechten. Het gehele gezelschap was vol lof. Zowel het eten als de sfeer was prima. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
-

"Helemaal goed"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Eten was heerlijk en de bediening helemaal goed.Erg gezellig.
-

"Chapeau voor Het Oude Dorp!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten bij gelegheid wel eens in een sterrenrestaurant doch Het Oude Dorp aan de Dorpsstraat 104 in Amstelveen kan hier mee wedijveren!! Chapeau voor de kok en bediening!
-

""

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
De combinatie van live muziek in de zaal en muziek aan de bar was niet prettig. Andere gasten zijn hierom ook weggegaan, ondanks dat zij gereserveerd hadden. Zonder de muziek zou het een absolute aanrader zijn. Gezellig ingericht restaurant en lekker eten.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gezellige avond gehad. Vriendelijke ontvangst en vlotte professionele bediening. Goed gegeten en bijgepraat in een prettige ambiance.
-