Restaurant de Heerlijckheyt het Loo in Apeldoorn

Over Restaurant de Heerlijckheyt het Loo

de Heerlijckheyt het Loo
Koningstraat 1 , 7315 HR Apeldoorn

U wordt van harte welkom geheten in restaurant de Heerlijckheyt Het Loo, een plekje waar u zich weer even terug in de tijd waant en waar u kunt  genieten van de gerechten en gastvrijheid op deze prachtige locatie. De paleistuinen en Nationaal Museum Paleis Het Loo liggen op loopafstand van restaurant de Heerlijckheyt Het Loo en nodigen uit tot een bezoek of lekkere wandeling.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant de Heerlijckheyt het Loo


9,0

(64 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.8

"Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
De service was erg goed, het eten was ook heel goed, maar niet helemaal fine dining.Het ging om een driegangen keuzemenu. Omdat we van de dining city restaurantweekaanbieding gebruik maakten kregen we zonder meer veel waar voor ons geld.
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij Heerlijckheyt, het Loo, hebben we genoten van een voortreffelijk drie gangenmenu. De bediening was correct en er was persoonlijke aandacht. We komen hier graag weer dineren!
-

"diner "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
De sfeer was relax en gezellig. Echt een uitje
-

"Wederom heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer heerlijk bij de Heerlijckheid. Blij dat ze weer open zijn. En ook nu weer prima kwalitei, ondanks dat we met een korting kwamen eten. Personeel erg vriendelijk. Gaan weer snel reserveren, want is altijd druk.
-

"Heerlijk avondje de Heerlijckheid"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Echt lekker gegeten tijdens de restaurantweek. Bij alle drie de gangen keuze uit twee gerechten. Vooral het kalfsstaartstuk was erg smakelijk.
-

"Gezellig en lekker gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Samen met mijn moeder genoten van een lekker 3 gangenmenu in het kader van restaurantweek. Goed om zo dit sfeervolle restaurant te leren kennen. Voor herhaling vatbaar.
-