Restaurant Golden City in Huizen

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Golden City

Golden City
Oostermeent Zuid 23 , 1274 ST Huizen

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Golden City


5,7

(5 Recensies)


eten

5.2

service

5.0

sfeer

6.8

"Zeer slecht "

3,7
eten: 2 service: 3 sfeer: 6
Vandaag een keer afhaal menu gehaald ::: wat een vreselijke ervaring om bij alles van de bestelling 2 kip loempia’s te hebben die vol met ham zaten inplaats van kip . Wij die nooit varkensvlees eten hebben alles in de afval gegooid .... Nare en slechte ervaring .vertrouwen is totaal weg . De chinees is een loser .....
-

"Genoten!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We hebben genoten van de zeer uitgebreide rijsttafel, de eendenborstfilet was hemels! Een heerlijke avond gehad in alle opzichten!
-

"Nieuwe Eigenaar en kok, helaas geen service meer!"

3,7
eten: 3 service: 1 sfeer: 7
Ruim vijftien jaar klant geweest, gisteravond nog even snel voor sluitingstijd een Foe Yong Hai gehaald maar thuis gekomen bleek er helaas veel te veel zout in te zitten...in het kleine beetje dat ik ervan gegeten heb zat ook nog eens behoorlijk wat eierschaal... het was helaas te laat om nog te bellen dus vandaag maar even gebeld en na heel veel sorry zeggen (gratis) bleek een beetje service te veel gevraagd... volgens de baas zat er te veel tijd tussen en kon (wilde) hij niet meer een nieuwe maaltijd voor mij klaar maken...toen ik duidelijk maakte dat ik dit nogal onredelijk vond gezien de afhaaltijd(22:30) en hun openingstijd (16:00) kreeg ik te horen; mag niet van de baas.. de baas zelf kreeg ik niet te spreken want die stond in de keuken... kennelijk is de nieuwe baas ook meteen de kok?? Erg teleurstellend allemaal en bijzonder klantonvriendelijk.. mij zijn ze in ieder geval kwijt als klant!
-

""

1,3
eten: 1 service: 1 sfeer: 2
Rijsttafel blijkt 7 gangenmenu. Garnalenspies niet eetbaar, pasteitjes meelballen. Eend taai en smakeloos zonder de veel te zoute saus. Flamberen ossehaas mislukt. Vis wordt aan tafel gesloopt in plaats van gefileerd.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, het restaurantweek menu. Dit is echte traditionele keuken. Mooi opgemaakte borden en schotels. Aanrader, ook buiten de restaurantweek.
-