Brasserie No. 14 in Lemmer

Over Brasserie No. 14

Brasserie No. 14
Kortestreek 14 , 8531 JG Lemmer

Brasserie No.14

Midden in het centrum van Lemmer aan het water vindt u Brasserie No.14.
Wij zijn gevestigd in een voormalige fietsenwinkel en het afgelopen half jaar is het pand grondig verbouwd tot een van de gezelligste locaties in Lemmer.
U kunt bij ons terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel met een hapje.
Kortom, voor elk wat wils.

Ons interieur is zowel modern als warm te noemen, de combinatie van oud en nieuw zorgt ervoor dat iedereen zich hier thuis zal voelen.

We nodigen u graag uit om de sfeer bij ons te komen proeven. Dit kan zowel binnen, in een warme en sfeervolle omgeving, als buiten op ons zonnige terras aan het water!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie No. 14


8,9

(15 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

9.2

"ten onrechte"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit restaurant doet helemaal niet mee met deze actie van diningcity. Toen we probeerden te reserveren werden we (nadat we nota bene een bevestiging van diningcity hadden ontvangen!), door het restaurant gebeld dat zij niet meedoen aan deze actie en niet begrijpen hoe ze in het restaurant-overzicht van diningcity terecht zijn gekomen. Dus reserveren via diningcitie heeft geen zin.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gezellig restaurant met een terras aan het water,leuke bediening en heerlijk eten. Wij komen er graag.Kort om,ben je in Lemmer, breng dan een bezoekje aan Brasserie 14.
-

"Lekker maar lastig "

7,7
eten: 8 service: 5 sfeer: 10
Het vragen naar of je nog meer wilde drinken. Gemiste kans. Verders uitstekend. Behalve het feit houten plankje voor het vlees, waar moet je je salade en patatjes en appelmoes op leggen? Beetje lastig vonden wij. Niet erg functioneel. Dus hebben we samen maar uit de bakjes gegeten.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Goede keuken,prima bediening en een gezellig sfeertje. We komen er graag.
-

"TOP"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk eten, enthousiaste bediening en een gezellige sfeer. Een 3 gangen-keuzemenu samen gesteld voor klanten met een actiebon. Wij konden daar maar moeilijk uit kiezen omdat we alles lekker vonden. Wij komen hier zeker nog eens terug, ook een gezellig terras aan het water zo te zien.
-

"Heerlijk gegeten is echt een aanrader"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Bij binnenkomst werden we al hartelijk welkom geheten. We zagen dat het erg druk was dus we dachten hopelijk is onze reservering goed gegaan. Maar gelukkig keurig geregeld. We kregen een mooie plek toebedeeld waar onze naam op stond. Daarna een welkomstdrankje besteld en de uitgebreide kaart gekregen. De keuze is ruim. We hebben sushi gegeten voortreffelijk. Een echte aanrader. Personeel is alert maar niet opdringerig. Keurige ambiange. Nogmaals heerlijk gegeten en komen zeker weer.
-