Restaurant Michiu in Amsterdam

Over Restaurant Michiu

Michiu
Maasstraat 102 , 1078 HM Amsterdam

Met die gedachte is Michiu Restaurant en Lounge geopend. Jarenlang werden de fijne kneepjes van het vak opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants, veelal met een verfijnde Aziatische kaart. Nu werd het tijd om een langgekoesterde wens te gaan realiseren…

Een volgende stap moest een stap zijn met maximale culinaire vrijheid in de keuken, gecombineerd met oprecht gastheerschap. Dat alles in een moderne zaak met verzorgde uitstraling. Waar gerechten, drank en mensen volledig tot hun recht komen.

De kaart richt zich voornamelijk op Aziatische specialiteiten, hoewel ook inspiratie wordt gehaald op andere continenten. De kaart is compleet en biedt veel diversiteit. Om ook de toekomstige vaste gasten te blijven verrassen, is de kaart bovendien dynamisch. Wij laten u graag kennismaken met nieuwe smaken en trends. Zo is en blijft ieder bezoek aan Michiu bijzonder!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Michiu


8,5

(5 Recensies)


eten

8.4

service

9.6

sfeer

7.6

"Heerlijk gegeten! sushi was heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Aanrader! Bediening is ook erg leuk!
-

"Elaborate Sushi"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
The Sushi/Sashimi platter was very intricate and tasty, but the other dishes were less imaginative. The staff was incredibly nice and forthcoming. I'll come back for the Sushi.
-

"Lekkere aziatische gerechten"

6,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 4
Wij hebben hier het restaurant week menu gegeten en kregen lekkere diverse gerechten voorgeschoteld uit diverse Aziatische landen. Het interieur is niet geheel naar onze smaak (Chinees chique) maar de bediening was prima en het eten goed. Ga hier niet heen als je een specifiek Aziatische keuken zoekt maar wel als je lekkere Aziatische gerechten wil eten.
-

"lekkere sushi"

8,0
eten: 6 service: 10 sfeer: 8
In het kader van de restaurantweek gisteren een verrassingsmenu voorgeschoteld gekregen. De sushi was te gek, de kip was saai en lag in een heel erg vet filotdeeg, de witvis gewikkeld om suikerriet was taai en smakeloos. De runderrolletjes waren ok. Service was excellent en wijn heel erg lekker.
-

"lekkerste sushi ooit gegeten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk gegeten bij Michiu waar we een verassingsmenu hadden omdat het restaurantweek was. Zelf had ik hier eerder gegeten en mijn vriendinnen vertelt hoe geweldig het was, maar zij vonden dat ik dit niet te veel moest zeggen, want dan kon het tegen vallen. Maar alle vijf waren we het eens dat dit de beste sushi is die we ooit gegeten hebben waar dan ook. Uitzonderlijk in smaak en bijzonder vers. De bediening was heel vriendelijk en persoonlijk. Zelfs onze namen en de soort wijn die we dronken werd onthouden. Ook de rest van het verassingsmenu was top. De heerlijke garnaal en de kip en het vlees ook erg goed. En wat het dan weer af maakte was het heerlijke michiu verassingsdessert. Wat een verukkelijke smaken.
-