Diningcity Deal: Fantastisch 5-gangenmenu € 43,95


Fantastisch 5-gangen diner in Mediastad Hilversum!

Restaurant Bleu is een bekende culinair naam in Hilversum en is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1900.

Restaurant Bleu biedt via DiningCity een culinair 5-gangen menu aan met de beste duurzame en lokale producten voor maar € 43,95!

 • Te reserveren t/m 28 februari 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Bleu

  Restaurant Bleu
  Vaartweg 7 , 1211 JD Hilversum

  Restaurant Bleu vindt u in een karakteristieke pand in Hilversum dat stamt uit 1900.

  Restaurant Bleu werkt met mooie producten en wil u verrassen met spannende creaties en deze aanbieden in een ontspannen ambiance. Met een strakke comfortabele inrichting hebben ze een rustige en sfeervolle omgeving gecreëerd waar u kunt genieten van onze zaligheden.

  Menu

  Restaurant Bleu heeft een eenvoudige formule: u kunt 3 gangen van de à la carte kaart kiezen voor € 34,95. U kunt natuurlijk ook gerechten los van de kaart bestellen.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Bleu


  8,6

  (54 Recensies)


  eten

  8.9

  service

  8.6

  sfeer

  8.4

  "Top restaurant Bleu"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben genoten van een voortreffelijk verrasssingsdiner, daarbij werden we door een zeer vriendelijke ober bediend en gaf hij ook bij iedere gang een uitleg.Prima
  -

  "Bleu onverwacht goed1"

  7,3
  eten: 8 service: 7 sfeer: 7
  Het verrassingsdiner was een echte verrassing, smaakvolle amuses met een heerlijk hoofd en nagerecht en goede wijnen met een verhaal! Zeker een bezoek waard. Minpuntje, de pauzes tussen de gerechten duurden wat lang, er ontbrak kennelijk iemand in de keuken. NB Voorzichtig op het trapje!
  -

  "Een aanrader"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hadden het verrassings menu met 3 gangen, kregen extra nog 2 amuses en als afsluiter extra 2 chocolade ballen. De zelfgemaakte patat had niet extra gehoeven, zaten zo al vol van de amuses en voor- hoofd gerecht. Het is een absolute aanrader om daar te gaan eten, complimenten aan de kok !!
  -

  "Tongstrelend culinair avontuur"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Met de Primera bon gereserveerd bij Bleu in Hilversum! Hier hebben wij zeker geen spijt van gekregen, boven verwachting wachtte ons een heerlijk en tongstrelend menu! Alle lof voor de kok en de prima gastheer! Echt een aanrader.
  -

  "Hier komen we vaker terug"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten bij Bleu. We werden vriendelijk ontvangen en vanaf het begin tot het eind voelden wij ons helemaal op ons gemak. De gezellige sfeer, de open en vriendelijke bediening, en natuurlijk ook het voortreffelijke eten. Plaatjes voor het oog en traktatie voor de maag. Goede uitleg en bij een paar gangen een bijpassende wijn gedronken. Al met al heeft restaurant Bleu er een paar fans bij. Ons zie je zeker vaker!!!!
  -

  "1e ervaring bij blue"

  5,3
  eten: 8 service: 2 sfeer: 6
  We hadden gebruik gemaakt van een aktie en voor ons was het de eerste keer bij restaurant blue in Hilversum. Vriendelijk werden we ontvangen en naar de tafel gebracht waar het menu werd uitgelegd en gevraagd of we water erbij wilden. Nou vind ik dat een service vh restaurant moet zijn, helaas vandaar 1 ster voor service De 5 gangen uit de keuken waren zonder meer fantastich, We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.
  -