Restaurant Bleu in Hilversum

Over Restaurant Bleu

Restaurant Bleu
Vaartweg 7 , 1211 JD Hilversum

Restaurant Bleu vindt u in een karakteristieke pand in Hilversum dat stamt uit 1900.

Restaurant Bleu werkt met mooie producten en wil u verrassen met spannende creaties en deze aanbieden in een ontspannen ambiance. Met een strakke comfortabele inrichting hebben ze een rustige en sfeervolle omgeving gecreëerd waar u kunt genieten van onze zaligheden.

Menu

Restaurant Bleu heeft een eenvoudige formule: u kunt 3 gangen van de à la carte kaart kiezen voor € 34,95. U kunt natuurlijk ook gerechten los van de kaart bestellen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bleu


8,7

(57 Recensies)


eten

9.0

service

8.6

sfeer

8.4

"Superlekker."

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Eerste keer bij Bleu, maar zeker niet de laatste keer. Wat hebben we verrassend lekker gegeten. Ook de opmaak van de gerechten, de smaken, het was top. Prima vriendelijke bediening.
-

"Een genot om te eten en te verblijven "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het driegangen menu was een verrassing en wel een heerlijke. Het begint al met 2 smaakvolle amuses. En alles smaakt niet alleen verrukkelijk, het ziet er ook prachtig uit. Complimenten! De ober ontvang ons zoals het hoort, je voelt je er thuis. En dat blijft zo, attent, met een beetje humor en op gepaste afstand. De sfeer staat op 4 sterren (i.p.v. 5) omdat het best een wat netjes restaurant is, en wij informeel vaak iets prettiger vinden. Overigens was dat gevoel 5 min na de ontvangst dankzij de ober al weer voorbij. Kortom een fantastische avond voor een heerlijke prijs! We komen niet uit de buurt, maar als we er weer zijn, komen zeker terug.
-

"Leuke abiance"

8,0
eten: 10 service: 6 sfeer: 8
Ten eerste, de bediening was super, een hele leuke charmante gastheer ! Wij wilden echter een wijntje drinken bij het eten maar kregen mooie merken te horen maar geen wijnkaart of prijzen dus maar afwachten wat je uiteindelijk moet betalen. Na een uur wachten een amuse van een 2 bij 2 cm rond "kalfswangetje" (we hadden echt heel veel trek gekregen) en daarna een "soepje" uit een flesje. Leuk maar inmiddels weer een uur verder. De asperges waren heerlijk en gelukkig het toetje ook waarvoor onze complimenten ! Leuke sfeer vooral door de vriendelijke bediening !
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Echt een aanrader. Je krijgt heerlijke gerechten met verrassende combinaties en smaken
-

"creatief"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In alle opzichten - opmaak, compositie, inhoud en smaak - was het gebodene rondweg 'af'. De bediening was tip-top. We komen zeker terug.
-

"Gezellig en lekker"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Uitstekende keuken, zeer vriendelijke en correcte bediening. Hier kom ik absoluut nog een keer terug
-