Restaurant Paisan in Hilversum

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Paisan

Paisan
's-Gravelandseweg 46 , 1211 BT Hilversum

In de zomer van 2013 ontstond tijdens een vakantie in Israël van horeca-ondernemers Nino - en David de Boer het Paisan-plan. Koken met de fijnste smaken uit het hele Middelandse Zeegebied. De mooiste zonnige gerechten uit Italië, Spanje en Israël met zijn Arabische invloeden in de keuken, gemengd met een vleugje Marokko en Griekenland.

Een andere wens was zoveel mogelijk met biologische producten, vis volgens de viswijzer, prachtige vegetarische gerechten en scharrelvlees te gaan koken. Niet alleen verantwoord ondernemen maar ook smaak boven alles! Met genieten voor een betaalbare prijs als prioriteit. En ieder geniet op zijn eigen manier, de gast bepaalt. Dat was de idee – zo moest het worden. De locatie is gevonden aan de ’s-Gravelandseweg 46 te Hilversum. In het pand waar ooit de legendarische ‘Dames Haring’ hun modezaak vestigden. Om maar in die taal te blijven: wij hebben het in een geheel nieuw jasje gestoken. Dat ondervind je zodra je binnen bent. Paisan proef je!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Paisan


8,2

(7 Recensies)


eten

8.4

service

8.1

sfeer

8.0

"Geen Paisan waardig menu"

7,7
eten: 6 service: 7 sfeer: 10
Het 3-gangen verrassingsmenu (3 okt gedineerd) was teleurstellend. Als ik Paisan alleen van dit menu zou kennen (en dat geldt voor 4/6 van t gezelschap), zou ik niet terugkomen. Het eten was ok maar niet bijzonder; soep, lamsbout en tiramisu is geen Paisan waardig visitekaartje. Helaas. En er had meer drank verkocht kunnen worden.
-

"Smaken verschillen"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Leuk informeel eetcafe-achtige omgeving. We lieten ons verrassen zonder de menukaart te bekijken, want mediterranees moet lekker zijn. Het voorgerecht van zwaardvis was voortreffelijk. Het hoofdmenu was voor de een heerlijk, voor de ander een tegenvaller: groot stuk vlees, aardappelen en wortelen. Bij welk mediterranees land past dit gerecht? Nagerecht maakte het weer goed. Kortom: smaken en verwachtingen verschillen.
-

"Smaaksensatie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben superlekker gegeten. Niet alleen mooie kunstwerkjes op het bord, maar ook een ware smaaksensatie! Met passie en liefde bereid. Een aanrader voor als je net even iets anders wil eten. Ook zeer attente bediening. Dit is zo'n restaurant waar je zeker nog een keer terugkomt.
-

"Mediterraans verrast "

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Voor een smaakverrassing met vlees, vis, groeten en kruiden een aanrader. Het omrijden waard.
-

"Gezellig en lekker gegeten"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
We hebben heerlijk gegeten. Heerlijk voorgerecht en zeer apart.mozarella nog nooit zo goed gegeten. Toetje was smakelijk doch erg veel zoet
-

"Heerlijk gegeten"

7,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 5
Erg lekker gegeten. Ik ben geen fan van rib-eye, maar deze smaakte me prima. Eten goed verzorgd. Bediening geïnteresseerd en erg vriendelijk. Restaurant is wat kaal, beetje ongezellig.
-