Restaurant Bij Kees in Zierikzee

Over Restaurant Bij Kees

Bij Kees
Lammermarkt 18 , 4301 ET Zierikzee

In een ongedwongen sfeer zorgt chef-kok Kees Visser ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. 

Bij Kees kun je terecht voor de lunch of de kleine trek, maar ook voor een avond uitgebreid tafelen. 

Bij Kees vind je wekelijks, of zelfs dagelijks, een andere menukaart. De gerechten zijn afhankelijk van het aanbod van onze lokale leveranciers en de wisselende seizoenen. We werken altijd met authentieke en eerlijke ingrediënten van dichtbij. Bij Kees serveren we graag originele en bijzondere producten. 

Daarom heb je bij ons de keus uit een groot aantal verrassende wijnen, gewoon per glas te bestellen. Of trakteer jezelf eens op een van de heerlijke speciaalbieren. Bij Kees is bijzonder, maar toch heel gewoon gebleven. We staan voor echte, pure en eerlijke gerechten van topniveau voor iedereen. Vergezeld van een persoonlijke aanpak met net dat beetje extra.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Kees


8,9

(65 Recensies)


eten

9.0

service

9.2

sfeer

8.6

"Top Kwaliteit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuk restaurant waar je goed zit voor een avondje uit. Vriendelijke bediening met veel kennis. Gerechten worden erg mooi gepresenteerd en alles smaakt heerlijk. Wat een spannende combinaties krijg je hier te proeven. Wij komen zeker terug, we zijn erg benieuwd naar de nieuwe spannende gerechten die Kees vast en zeker weer bedenkt!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten bij Kees! Vriendelijke bediening die ons super hielpen aan tafel Ook naar het keukenpersoneel een compliment voor het mooi opdienen van de gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar
-

"Heerlijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten bij Kees. Leuke smaakvolle gerechtjes met goede bijpassende wijnen. Leuke vriendelijke bediening en top keuken! Wij komen zeker terug!
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag bij Kees. We hebben ons laten verrassen door de chef. Alle vijf de gerechten waren top met heerlijke wijnen. Ook complimenten voor de bediening! Echt een aanrader.
-

"Verrukkelijk!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben ons weer laten verrassen door de gerechten die Kees gemaakt had. Het zijn kleine porties, maar zeer smaakvol. De bediening is vriendelijk en ter zake kundig. Een echte aanrader!
-

"Heerlijk gegeten! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en een goede bediening!
-