Brasserie Het Gouden Kalf in Scheveningen

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Brasserie Het Gouden Kalf

Brasserie Het Gouden Kalf
Dr Lelykade 1D , 2583 CL Scheveningen

Genieten van kookkunst en gastvrijheid met uitzicht op de boten in de Scheveningse haven. Bij Het Gouden Kalf draait alles om verse seizoensproducten, een hartelijke sfeer en bijpassende wijnen.

Vers is bij ons ook écht dagvers. Ik maak elke ochtend een keuze uit de producten van onze leveranciers en op de visafslag. Ze vormen de basis van het 3- , 4- ,5- en 6-gangenmenu en de à la carte gerechten die we naar wens voor je bereiden. Vlees van de week, vis van de dag of vegetarisch: we zetten voor iedereen iets bijzonders op tafel. Binnen of op het mooiste terras aan de haven. Ook voor de lunch!

We houden van ongedwongen genieten en bieden je een wisselende selectie van 35 wijnen  die we per glas schenken. Vraag gerust om advies of maak zelf een keuze uit onze wijnkaart.

Warme gastvrijheid is bij ons net zo belangrijk als lekker koken. We willen het restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt: je vriend of vriendin, je familie, of al je collega’s. Voel je welkom bij Het Gouden Kalf.

Tot gauw,

Niels Schavemaker

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie Het Gouden Kalf


8,9

(77 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.7

"Verwennen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ons lekker laten verwennen Eerst wezen shoppen in Den Haag. Na een vervelende ervaring in een ander restaurant hebben toen toch maar weer besloten om naar Scheveningen te gaan. We werden door een vriendelijk lid van de bediening naar een prachtig met wit damast gedekte tafel geleid. Het restaurant heeft een rustgevende uitstraling.Het drie-gangen menu werd mondeling toegelicht door een vriendelijke dame. Een vakkundige sommelier vertelde ons uitvoerig over de wijnen die zij dacht te serveren bij de gerechten.Het tafelwater werd, wanneer dat nodig was, vers bijgeschonken evenals de wijn. Achtereenvolgens werden er drie (3) amuses gebracht. De een nog verfijnder van smaak en opmaak dan de andere. Hierbij heerlijke broodjes die de hele avond vanaf een zilveren schotel werden geserveerd. Op tafel gezouten en ongezouten roomboter, een prachtige Spaanse olijfolie zo uit de fles en zeezout.Over de drie gerechten die daarna volgden kunnen we alleen in superlatieven spreken. Zo mooi van opmaak en zo hemels lekker. Kunstwerkjes op het bord net al het prachtige uitzicht over de haven. En dit alles wordt door uitermate vriendelijk en professioneel personeel aan tafel gebracht. De bediening is onzichtbaar tot het moment dat je ze nodig hebt. En al dat lekkers kost maar 65 euro per 2 personen (alleen voor het eten). Ik zou zeggen: Maak er gebruik van.
-

"Heerlijke avond bij Gouden Kalf"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Gebruik gemaakt van de aanbieding tijdens de restaurant week. Heerlijk gegeten en gedronken. Het menu was super, smaakvol en begeleid door heerlijke bijpassende wijnen. Kortom, echt een avondje uit.
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Erg lekker gegeten, goede wijnen en top bediening.
-

"verjaardagslunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lunch voor 10 personen en 9 kinderen was helemaal tot in de puntjes geregeld. Locatie is super. Het eten was perfectie. Om nooit te vergeten.
-

"Om vrolijk van te worden"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is toch geweldig als alles op zo'n avond klopt. De bediening geeft je het gevoel van heerlijk dat jullie er zijn. Het verrassingsmenu was werkelijk een verrassing alles was zeer professioneel opgemaakt en verfijnt van smaak. Ook de wijnen volop keuze en zeer betaalbaar. Het Gouden Kalf is zeer zeker een aanrader en wat ons betreft zien ze ons gauw weer terug
-

"An excellent evening"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
We had a lovely dinner at this restaurant. We were the last customers but they took all the time to explain to us in English all the meals and offers us an excellent service. Great food, fresh fish. What can I say more than this? No regrets !
-