Brasserie Het Gouden Kalf in Scheveningen

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Brasserie Het Gouden Kalf

Brasserie Het Gouden Kalf
Dr Lelykade 1D , 2583 CL Scheveningen

Genieten van kookkunst en gastvrijheid met uitzicht op de boten in de Scheveningse haven. Bij Het Gouden Kalf draait alles om verse seizoensproducten, een hartelijke sfeer en bijpassende wijnen.

Vers is bij ons ook écht dagvers. Ik maak elke ochtend een keuze uit de producten van onze leveranciers en op de visafslag. Ze vormen de basis van het 3- , 4- ,5- en 6-gangenmenu en de à la carte gerechten die we naar wens voor je bereiden. Vlees van de week, vis van de dag of vegetarisch: we zetten voor iedereen iets bijzonders op tafel. Binnen of op het mooiste terras aan de haven. Ook voor de lunch!

We houden van ongedwongen genieten en bieden je een wisselende selectie van 35 wijnen  die we per glas schenken. Vraag gerust om advies of maak zelf een keuze uit onze wijnkaart.

Warme gastvrijheid is bij ons net zo belangrijk als lekker koken. We willen het restaurant zijn waar je gaat eten met de mensen van wie je houdt: je vriend of vriendin, je familie, of al je collega’s. Voel je welkom bij Het Gouden Kalf.

Tot gauw,

Niels Schavemaker

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Brasserie Het Gouden Kalf


8,9

(77 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.7

"Enorme smaak ervaring"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Onze ervaring bij het Gouden Kalf was erg overweldigend. Super vriendelijke bediening, fijne sfeer, heel relaxend en een enorme smaak ervaring. Een klein min puntje waren de stoelen.
-

"Worth the visit"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
A very enjoyable afternoon with excellent food and wine
-

"Restaurantweek maart 2015"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Tijdens restaurantweek bijzonder lekker gegeten. Alle gangen waren geweldig. Bediening zeer efficient. Een beetje gehaast maar dat kwam misschien omdat het druk was. Wijn ook heerlijk maar wel aan de prijs!
-

"restaurant week"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Op 11 maart heerlijk gegeten, bediening en sfeer was top. komen zeker nog een keer terug.
-

""

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
heerlijk eten met een zeer eigen keuken, hoog in smaak. Jammer dat de wijnglazen zo snel weg worden gehaald
-

"Heerlijk menu "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijk menu met verrassende combinaties. 3 gangen met verse ingrediënten en koffie met macarons na. Het was slechts deels bezet deze avond, maar de sfeer was goed, bediening attent. Kortom: wij komen zeker terug.
-