Restaurant Kromhout in Andelst

Over Restaurant Kromhout

Kromhout
Tielsestraat 190 , 6673 AE Andelst

De kwaliteit en ambiance van het restaurant in het dorpje Andelst, maken restaurant Kromhout een ideale plek om bijzondere momenten door te brengen. Een tête-à-tête, zakenlunch of bijvoorbeeld een familiediner, u geniet van een `cuisine` die tot in de finesse laat proeven dat elk seizoen zijn eigen smaak en charme heeft.  

Geïnspireerd door de seizoenen verrast het keukenteam van restaurant Kromhout u met verrassende menu’s met een eigen stijl en signatuur voorzien van subtiele smaakcombinaties.

Alle gerechten worden bereid met respect voor de natuur en de allerbeste ingrediënten. Uiteraard voorziet restaurant Kromhout u graag van een origineel en passend wijnadvies.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Kromhout


8,5

(44 Recensies)


eten

9.1

service

8.6

sfeer

7.7

"mooi arrangement in het Kromhout"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
3 gangenmenu uitgebreid met extra gang en bijpassend wijnarrangement. Dat pakte goed uit. Alle 4 de gangen waren heerlijk en de smaakcombinaties verrassend en net een tikje anders dan anders. Het wijnarrangement was prima. Ook daar net even iets andere wijnen dan de gangbare wijnen en druiven. Kortom: zeker de moeite waard.
-

"restaurantweekmenu"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
We hebben heerlijk gegeten. Menu was perfect. Enige minpuntje was dat er glas wijn teveel op rekening stond. Dit werd, na onze opmerking, recht getrokken..
-

"Prima avond, leuke sfeer en excellent eten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Vanavond hier gegeten i.v.m. de restaurantweek, maar ook zeker een bezoekje waard daarbuiten. Goed verzorgd, het gevoel dat je gast bent, en het eten was verrukkelijk. Vooral de manier waarop de hertenbiefstuk op mijn tong smolt zal me lang blijven heugen!
-

""

3,3
eten: 6 service: 2 sfeer: 2
Lijkt mij niet de bedoeling om brood te moeten eten om nog enigszins een vol gevoel te krijgen. Eten was oke, al had ik er meer van verwacht. Weinig speciale smaken en peper en zout nodig om het wat op smaak te brengen. Toen we uitgenodigd werden om feedback te geven werd dit niet zo goed ontvangen. Was onze eigen schuld dat het weinig was, we hadden de extra vierde gang à 10 euro niet willen nemen. Kortom geen aanrader en wij komen niet nog eens.
-

"Rising Star menu"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Als je een avond in de watten gelegd wil worden, moet je hierheen gaan. Genoten van 5 gangen Rising Star-menu. Heerlijk gegeten, prima hoeveelheden, bijpassende wijnen en een geweldige bediening. Jammer dat er zo weinig gasten waren, maar we hebben er niet minder om gegeten. Voor herhaling vatbaar!
-

"Verwennerij"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Weer erg lekker verwend in Andelst. Verrassingsmenu met lekker eten. Goede gastvrouw met belangstelling voor haar gasten.
-