Diningcity Deal: Geniet van een culinair 5-gangen diner € 45,00


Fantastisch genieten van een culinair 5-gangendiner in Gelderland!

 
Restaurant Kromhout vind je in het gezellige dorp Andelst, gelegen in de provincie Gelderland. Het team, onder leiding van Michel schulten en Mariska Elijzen, werken met veel passie en dat zorgt voor een intieme ambiance met fantastische smaaksensaties op de borden. Niet voor niks zijn zij door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. 
 
Speciaal in samenwerking met DiningCity serveert restaurant Kromhout een 5-gangenmenu, pak nu je kans en kom genieten!
 • Te reserveren t/m 1 april 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Kromhout

  Kromhout
  Tielsestraat 190 , 6673 AE Andelst

  De kwaliteit en ambiance van het restaurant in het dorpje Andelst, maken restaurant Kromhout een ideale plek om bijzondere momenten door te brengen. Een tête-à-tête, zakenlunch of bijvoorbeeld een familiediner, u geniet van een `cuisine` die tot in de finesse laat proeven dat elk seizoen zijn eigen smaak en charme heeft.  

  Geïnspireerd door de seizoenen verrast het keukenteam van restaurant Kromhout u met verrassende menu’s met een eigen stijl en signatuur voorzien van subtiele smaakcombinaties.

  Alle gerechten worden bereid met respect voor de natuur en de allerbeste ingrediënten. Uiteraard voorziet restaurant Kromhout u graag van een origineel en passend wijnadvies.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Kromhout


  8,5

  (42 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  8.6

  sfeer

  7.7

  "Prima avond, leuke sfeer en excellent eten"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Vanavond hier gegeten i.v.m. de restaurantweek, maar ook zeker een bezoekje waard daarbuiten. Goed verzorgd, het gevoel dat je gast bent, en het eten was verrukkelijk. Vooral de manier waarop de hertenbiefstuk op mijn tong smolt zal me lang blijven heugen!
  -

  ""

  3,3
  eten: 6 service: 2 sfeer: 2
  Lijkt mij niet de bedoeling om brood te moeten eten om nog enigszins een vol gevoel te krijgen. Eten was oke, al had ik er meer van verwacht. Weinig speciale smaken en peper en zout nodig om het wat op smaak te brengen. Toen we uitgenodigd werden om feedback te geven werd dit niet zo goed ontvangen. Was onze eigen schuld dat het weinig was, we hadden de extra vierde gang à 10 euro niet willen nemen. Kortom geen aanrader en wij komen niet nog eens.
  -

  "Rising Star menu"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Als je een avond in de watten gelegd wil worden, moet je hierheen gaan. Genoten van 5 gangen Rising Star-menu. Heerlijk gegeten, prima hoeveelheden, bijpassende wijnen en een geweldige bediening. Jammer dat er zo weinig gasten waren, maar we hebben er niet minder om gegeten. Voor herhaling vatbaar!
  -

  "Verwennerij"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Weer erg lekker verwend in Andelst. Verrassingsmenu met lekker eten. Goede gastvrouw met belangstelling voor haar gasten.
  -

  "Restaurantweek"

  5,0
  eten: 5 service: 5 sfeer: 5
  Wij hebben hier een aantal jaren geleden ook gegeten tijdens de restaurantweek. Vonden het toen beduidend beter.
  -

  ""

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten op zaterdagavond. De 3-gangen uitgebreid naar 4-gangen (voor enkelen naar 5 met kaas) welke allemaal voortreffelijk smaakten. De bijpassende wijnen waren ook bijpassend en werden leuk onderbouwd door Mariska. We hebben met z'n zevenen erg gezellig zitten eten. Een aanrader.
  -