Restaurant Moes Eet- en Drinklokaal in Amsterdam

Over Restaurant Moes Eet- en Drinklokaal

Moes Eet- en Drinklokaal
Prins Hendrikkade 142 s , 1011 AT Amsterdam

MOES is een Eet- en Drinklokaal in het souterrain onder De Appel arts centre in Amsterdam.

Smaak en kwaliteit gaan samen met aandacht voor mens, dier en milieu.Seizoensgebonden, regionale produkten vormen de basis van de internationale menukaart. Er is veel aandacht voor groentebereidingen, met eens per maand een geheel vis- en vleesloze dag. Met de eigen kruidentuin levert MOES een bescheiden bijdrage aan het verkleinen van de afstand tussen grond tot mond.Bij MOES gebruiken we zoveel mogelijk regionaal geproduceerde seizoensproducten, aangevuld met authentieke ingrediënten uit andere landen. 
Lunchen kan warm of koud, voor de grote of kleine trek. Zin in een frisse salade, stevige soep of een lichte pasta in de middag? Een broodje of eiergerecht? Vanaf borreltijd serveren we een dagelijks wisselend assortiment van appeltizers: kleine verrassende hapjes die je zelf bij de bar kan uitkiezen. ‘s Avonds is er een kaart met een beperkt aantal, regelmatig wisselende gerechten.
Net als de kunstenaars in De Appel experimenteren de koks in de open keuken van MOES met presentatie en combinaties. Culinair en artistiek onderzoek gaan hand in hand. En wil je weten wat die kunstenaars zelf het liefst eten? Dat staat ook op de kaart, kom maar proeven.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Moes Eet- en Drinklokaal


8,1

(5 Recensies)


eten

7.2

service

8.6

sfeer

8.6

"Matig "

5,7
eten: 5 service: 6 sfeer: 6
We hebben zaterdagavond met vier personen bij Moes gegeten. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Het eten was echter matig: bij het voorgerecht twee maal de feta op de salade vergeten, en de porties waren erg klein. Bij het hoofdgerecht (kabeljauw) de beurre blancsuas een maal vergeten en het extra bestelde (mini) bakje aardappelschijfjes kostte 4 euro (!! dit is echt ongelofelijk duur voor de hoeveelheid). Daarna sloegen de stoppen door, door het wafelijzer in de keuken. We hebben een tijdje in het donker gezeten, hoewel de bediening er alles aan deed om het te repareren. De pompoenwafel, besteld door een van ons, kon dus niet geserveerd worden. Het nagerecht (moulleux) was heerlijk, echt zelden zo'n heerlijk dessert op. Over-all: veel te duur voor wat je krijgt. Meer een tentje om een koffie te drinken.
-

"puur genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was puur genieten! Heerlijke gerechten, waarvan je de pure smaken proeft. Er heerste een fijne en ontspannen sfeer. Het personeel was vriendelijk en attent. Ze luisterden goed naar onze wensen en pastten het toe aan het eten.
-

"Aanrader"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, mooie aankleding, sympathieke bediening. Echt een aanrader!
-

"Appelmoes"

7,0
eten: 6 service: 8 sfeer: 7
Leuk eet- en drinklokaal (erg toereikende benaming voor dit etablissement) met vriendelijk personeel, mooie gedurfde aankleding en goed eten.
-

""

8,3
eten: 5 service: 10 sfeer: 10
Service en sfeer zijn er prima. Het vegetarische gerecht was zonder meer onder de maat.
-