Restaurant Braveau in Heusden

Over Restaurant Braveau

Braveau
Vismarkt 3 , 5256 BC Heusden

 BRAVEAU Bar & Kitchen gelegen in het mooie vestingstadje Heusden, nabij Den Bosch en Waalwijk, is een restaurant waar u met open armen wordt onthaald. Een gezellig restaurant waar u kunt lunchen, borrelen en dineren. Er wordt gewerkt met dagverse en streekproducten. Ieder seizoen veranderen wij de kaart zodat u vaak nieuwe gerechten kunt komen proeven

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Braveau


7,6

(11 Recensies)


eten

7.9

service

7.5

sfeer

7.5

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk gegeten. Was allemaal goed. Het enige jammer dat het niet een 9 wordt is omdat van te voren alles gevraagd werd. Wij waren er via de restaurantweek. Er werd niets vermeld over frietjes of aardappelen bij het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht werd geserveerd en er werd ons gevraagd of we ook frietjes erbij willen. Aangezien er geen aardappelproduct op het bord lag wilde we dit wel. We hebben hier 10 minuten op moeten wachten terwijl ons bord met vlees en groente er al stond. Dit was al op voordat de friet kwam anders was het vlees koud. Dit was erg jammer. Toen wij er iets van zeiden werd er door de ober geïrriteerd op geregeerd, hij kon er niets aan doen hij was ook maar degene die het kwam brengen. Erg jammer. Als dit beter geregeld was het voor ons volledig een top restaurant geweest waar we graag terug komen.
-

"Zeer slechte service"

4,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 8
Jammer van zo'n top locatie, zeer slechte service, matige kwaliteit en prijzig. En bij het pinnen aan tafel, hard praten over de totaalprijs, waar mijn gasten bijzetten, kan niet waar zijn.
-

"heerlijk avondje Heusden"

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
heerlijk gegeten , warm terras, lieve serveerster, maar helaas buitengewoon luidruchtige medegasten aan tafeltje achter ons, waardoor we gratis entertainment kregen. Was lastig om met elkaar te praten dus.Het heerlijke eten maakte veel goed.
-

"Slechte bediening"

3,0
eten: 4 service: 2 sfeer: 3
Vandaag met 3 personen op het terras gezeten en de bestelling doorgegeven . Er werden voor 2 personen gereserveerd en toe die bijna klaar waren met het gerecht kwam de bediening vertellen dat wat de derde persoon besteld had niet mogelijk was en of deze iets anders wilde kiezen . Daar was ik het niet mee eens met de gang van zaken . Ook werd er niets ter compensatie aangeboden of verrekend . Wij gebben een slechte ervaring aan Braveau.
-

"Heerlijk genieten"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Leuk menu met creatieve ideeën. Prima uitgevoerd en heerlijk gegeten. Dit samen met de prachtige locatie en de enthousiaste en correcte service van de medewerkers maakt dat je 3 x bravo geeft.
-

"Lekker gegeten"

7,3
eten: 7 service: 7 sfeer: 8
Lekker gegeten op het terras. Ruime opstelling en binnen ook erg sfeervol. Eten was prima! Mooie, minder vaak voorkomende, combinaties. Beslist een plaats om vaker terug te komen.
-