Restaurant MANNA in Nijmegen

Over Restaurant MANNA

MANNA
Oranjesingel 2 C , 6511 NS Nijmegen

Restaurant MANNA aan de Oranjesingel in Nijmegen is een restaurant vol gastvrijheid en ongekende warmte. Het gehele pand is stijlvol en trendy ingericht. De sfeer is ongedwongen en persoonlijk.

Laat u hier verrassen door de bijzondere wereldkeuken. Heerlijke gerechten, met een prachtige presentatie, presenteren het culinaire vakmanschap van de chefs. MANNA beschikt over een speelse fishbar met verse vis-, schaal- en schelpdieren.

Restaurant MANNA is in 2013 bekroond tot Beste Hotel Restaurant van Europa. U kunt hier overnachten op top niveau in hartje Nijmegen. Op deze manier kunt u genieten van het ontbijt, de lunch en het diner, ideaal!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant MANNA


8,3

(378 Recensies)


eten

8.4

service

8.3

sfeer

8.2

"Heerlijk gegeten"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Tijdens de restaurantweek heerlijk gegeten bij Manna. Ontzettend vriendelijke en attente bediening, echt noemenswaardig! We komen hier zeker terug!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten was subliem! Bediening heel attent en vriendelijk met wat humor, daar houden wij wel van. Kortom een heerlijk avondje uit beleefd!
-

"Top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer tevreden over Manna. Heerlijke gerechten met veel aandacht bereid en een erg prettige bediening. Met recht een top-250 restaurant!
-

"Het feest van Manna"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bij Manna wordt je altijd vriendelijk welkom geheten en geeft men aan "wij gaan ons best doen om er voor u een mooie avond van te maken.....". En eerlijk is eerlijk....dat lukt ze altijd ! Het is er sfeervol, de bediening is TOP, het eten en drinken ook, kortom aan het eind van de avond kun je alleen maar concluderen "ze hebben het weer waargemaakt ! "
-

"blijvende herinnering?"

6,7
eten: 5 service: 5 sfeer: 10
Gerechten werden meer dan origineel geserveerd. De ingrediënten daarentegen waren erg doorsnee, niet Manna-waardig. Mijn partner zei achteraf dat hij "voor nog geen euro aan kip op had". Jammer, want ik kan me van andere edities nog enkele creaties herinneren (bv sucadetrio), die helemaal subliem waren.
-

"Vertrouwd goed!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, mooie gerechten met als toppunt een heerlijk toetje. Service is heel goed, wijnarrangement is wat prijzig. Maar verder was het heerlijk.
-