Restaurant By Pascal in Oosterhout

Over Restaurant By Pascal

By Pascal
Klappeijstraat 22 , 4901 HE Oosterhout

In het hart van Noord-Brabant, in Oosterhout, ligt restaurant By Pascal. U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de bruisende Klappeijstraat. Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor u direct contact heeft met topchef Pascal en zijn team. In het restaurant is plaats voor 48 gasten die allemaal de keuze hebben uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu. 
Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor u bereidt. Bij restaurant By Pascal vinden we de aandacht voor onze gasten erg belangrijk. Wij bieden u graag een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan. 
Bekijk onze website voor meer informatie:www.restaurantbypascal.nl
Met culinaire groet,

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant By Pascal


9,6

(193 Recensies)


eten

9.8

service

9.7

sfeer

9.2

"Het was weer fantastisch"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Ook nu weer heerlijk gegeten!!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten van het heerlijke eten! Van de allereerste amuse tot en met de koffie met superlekkere bonbons. Zowel het vegetarische menu als het ‘gewone’ menu. De bediening was erg vriendelijk en we hebben een superavond gehad! Een echte aanrader!
-

"Super avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten bij Pascal is een feest voor de zintuigen. Het ziet er prachtig uit en smaakt overheerlijk. De bediening is enthousiast en goed. Goede uitleg over de gerechten en de wijn. Prima! Jammer dat Pascal zelf niet te zien was in het restaurant. Voorheen zag je hem heel goed in de keuken staan en kwam hij langs bij je tafel.
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Toprestaurant! Genieten van prachtige creaties met verfijnde smaken. Feestje om hier te eten.
-

"heerljke avond"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gisteravond heerlijk gegeten. Omdat je van te voren niet weet wat er komt is alles een verrassing. Aan het eind van de avond weet je alleen niet meer precies wat je gegeten hebt. Komt waarschijnlijk ook door het heerlijke wijnarrangement bij de gerechten. Je weet alleen dat er een engeltje over je tong gep....st heeft;-) Kortom genieten By Pascal
-

"GEWELDIG"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteravond samen ByPascal gegeten: SUPER, , wat een Verwennerij en wat een Artiest is die Pascal, Ongelooflijk hoe hij smaken bij elkaar voegt tot een Heerlijke, Smakelijke en Fantastische Creatie!!!!! Kortom: GEWELDIG
-