Restaurant By Pascal in Oosterhout

Small 6f928269 5737 40a0 b2a8 39824c9316ae

Online Reserveren

Over Restaurant By Pascal

By Pascal
Klappeijstraat 22 , 4901 HE Oosterhout

In het hart van Noord-Brabant, in Oosterhout, ligt restaurant By Pascal. U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de bruisende Klappeijstraat. Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor u direct contact heeft met topchef Pascal en zijn team. In het restaurant is plaats voor 48 gasten die allemaal de keuze hebben uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu. 
Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor u bereidt. Bij restaurant By Pascal vinden we de aandacht voor onze gasten erg belangrijk. Wij bieden u graag een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan. 
Bekijk onze website voor meer informatie:www.restaurantbypascal.nl
Met culinaire groet,

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant By Pascal


9,6

(183 Recensies)


eten

9.8

service

9.7

sfeer

9.2

"Fantastisch gegeten!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Pascal stond al lang op onze agenda en gisteren kwam het er eindelijk van. Goede ontvangst, vriendelijke mensen en vooral heerlijk gegeten. We kozen het 5 gangen verrassingsmenu en iedere gang was super lekker. Ook de bijpassende wijnen waren perfect.
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijke keuken en een geweldige sfeer! We werden positief verrast. Het was een gevarieerde smaakbeleving aangevuld met topwijnen. Bedankt voor de fijne avond! Top!
-

"Zó lekker!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Woensdag j.l. héérlijk gegeten samen met mijn zus. We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen een tafel bij de keuken toegewezen. Het was leuk de koks aan het werk te zien. De gerechten waren zonder uitzondering ware smaaksensaties en alles zag er ook prachtig uit. Ik kijk terug op een gezellige avond met heerlijk eten en goede wijnen.
-

"Culinair genieten!"

6,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 6
Heerlijk gegeten met mooie creaties en smaken! Bediening keurig en gastvrij
-

"TOP"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In drie letters: Top
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het blijft een feest bij Pascal te eten. Het is een ware smaaksensatie. Wij hebben weer genoten.
-