FG Restaurant** in Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant**
Katshoek 37-B , 3032 AE Rotterdam

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van FG Restaurant**


9,0

(235 Recensies)


eten

9.4

service

8.9

sfeer

8.7

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
De lunch was voortreffelijk met diverse verrassingen, zoals het uitkiezen van de messen en de presentatie van de gerechten. Is de 2 sterren ten volle waard.
-

"theatraal zonder sterren"

5,0
eten: 3 service: 6 sfeer: 6
Geen ster waardig. Servetten waren vies, er lag stof op de tafel, er werd andere wijn dan de bestelde gebracht, ook pedro jimenez werd wat anders. Er werd voorlangs opgediend. Zelf mijn mes kiezen is prima, maar niet noodzakelijk. Niet een keer echt een fantastisch smaakgevoel gehad. Jammer voor mij geen echte aanrader
-

"Heel lekker, maar speciaal menu?"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was bijzonder, mooie combinaties. Het leek allemaal wel wat gehaast en wel minder bijzonder dan ik had verwacht. Mijn partner denkt daar echter anders over, dus als daar de score! Het leek heel duidelijk een ander menu dan er normaal word geserveerd. Als dit zo is zou ik dat wel graag weten, dan doe ik namelijk nooit meer mee :) Hele principe is dan weg.
-

"Eten met de sterren!!!! NOT!!!"

6,0
eten: 10 service: 2 sfeer: 6
Te weinig en te lomp personeel. Meerdere keren aangestoten door het personeel tijdens het langs gaan, geen excuses maar gewoon doorlopen. Morsen tijdens het serveren en niet opruimen, met vingers in de schalen, spullen te lang laten staan, vergeten wat ze gezegd hebben, etc. Het eten is een ster waard maar de bediening is niet ster waardig.
-

"Luxe eten"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
De vier gangen lunch waren nog steeds heel lekker, jammer dit jaar kregen we alleen 2 kleine amuses ipv 4. Hierdoor was ik telergesteld. Professioneel personeels,heel vakkundig.
-

"Topavond"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Het was een heerlijke avond. De diningcity-actie omvat andere (mindere) gerechten dan het normale menu, maar is evengoed top. Vanwege de grote stoelen zitten de gasten ver uit elkaar, maar op verzoek vooraf hadden we vanwege ons jubileum een hoektafel gekregen en konden daardoor min of meer toch naast elkaar zitten. En was er een attentie op tafel. Prachtig ingerichte zaak.
-