Diningcity Deal: Geweldig 3-gangen Michelin Winnaars menu € 52,50


.

FG Restaurant is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

 

Op basis van reviews van gasten is FG Restaurant gekozen tot een van de populairste tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het populaire 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €52,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Geweldige 3-gangen Michelin Winnaars lunch € 47,50


  .

  FG Restaurant is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

   

  Op basis van reviews van gasten is FG restaurant gekozen tot een van de populairste tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

  Wil je de populaire 3-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts €47,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over FG Restaurant**

  FG Restaurant**
  Katshoek 37-B , 3032 AE Rotterdam

  FG restaurant heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

  Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

  FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van FG Restaurant**


  9,0

  (217 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  8.9

  sfeer

  8.7

  "Wat een ervaring!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het was geweldig! Een zaak met passie voor eten en drinken! Combinatie en samenstelling van het eten was geweldig! Voor de foodlovers is dit echt een aanrader om naar toe te gaan! Het is niet alleen het eten maar alles wat er om heen gebeurd is GEWELDIG!! Wij komen zeker nog een keer terug!
  -

  "Voortreffelijk eten en service"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een heerlijke ervaring was het! Eten, service, de wijnen en de sfeer in het restaurant was voortreffelijk. De vele gangen zorgden telkens weer voor een smaakexplosie. Dank daarvoor!
  -

  "De F van fantastisch en de G van genieten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Een feestje voor het oog en de smaakpapillen. Geweldig genoten van elke hap. Elegante en leuke dames in de bediening die een mooi verhaal hebben bij elke amuse of elk gerecht. Mede dankzij Alain, Lars en Justin een onvergetelijke avond gehad door hun persoonlijke aandacht. Deze beleving is zeer zeker voor herhaling vatbaar.
  -

  "Lawaaierige kroeg"

  6,0
  eten: 8 service: 6 sfeer: 4
  Het eten was heerlijk muv het hoofdgerecht. De kabeljauw met prei en aardappelpuree was erg gewoontjes. Het was ontzettend warm in het restaurant. Verder kon ik mijn tafelgenoot bijna niet verstaan vanwege het omgevingslawaai. Een grote groep lallende mensen achter ons deed erg af aan de sfeer. We hadden het idee in een lawaaierige kroeg te zitten met een bijbehorend vies toilet. Dit was erg teleurstellend. Wij hadden andere verwachtingen van een restaurant met twee sterren, zeker gezien het prijskaartje wat eraan hangt. Het personeel was vriendelijk.
  -

  "Wij komen terug"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  In het kader van de restaurantweek ben ik bij FG Restaurant geweest. De gangen en amuses waren van topkwaliteit, de wijnen waren voortreffelijk en ook de bediening was enorm vriendelijk en persoonlijk. Wij waren al fan van FG Food Labs maar het Restaurant heeft wat ons betreft laten zien waarom het een extra ster heeft.
  -

  "Heerlijk gedineerd"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  We hebben heerlijk gedineerd! Wederom zeer verrassende dingen. De knolselderij was voor mij het hoogtepunt, voor mijn partner was dat de oester. (als we dan maar 1 gerecht zouden mogen noemen, want er was geen tegenvaller) In het begin misten we wel de mogelijkheid van een aperitief. Er werd wel water aangeboden maar pas na het eerste aperitiefgerechtje werd gevraagd of we een wijnarrangement wilde en het eerste glas kwam pas bij het eerste gerecht (maar na de 2 eerste aperitiefgerechtjes). Helaas daardoor eerste driekwartier op water... daardoor minder leuke start van het diner. Zelf gevraagd om iets, champagne werd geopperd, waarop ja werd gezegd. Pas op de rekening zagen we de prijs. Super dat we het dessert konden omzetten naar een heerlijke kaasplank! Maar er zou in de keuken na worden gevraagd voor de extra kosten, ook deze zagen we pas op de rekening.
  -