FG Restaurant** in Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant**
Katshoek 37-B , 3032 AE Rotterdam

FG restaurant heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van FG Restaurant**


9,0

(219 Recensies)


eten

9.4

service

8.9

sfeer

8.7

"Avond vol verassingen"

7,7
eten: 7 service: 9 sfeer: 7
Het is altijd leuk om net voordat je naar een restaurant gaat de negatieve recenties te lezen. Het waren er weinig maar met deze kennis op zak vertrokken wij naar FG**. De stoelen zij groot, maar heel comfortabel en door het hoge ontwerp heb je het gevoel in je eigen ruimte te zijn en merk je weinig van de overige gasten. De bediening is (wel) erg vriendelijk, soms grappig en erg kundig. Vooral aan het begin van ons 5 gangendiner keken we onze ogen uit wat ons allemaal werd aangeboden door verschillende medewerkers. Ik ga niets verklappen hierover maar we mochten een aantal maal op een aparte manier keuzes maken om ons diner een zo persoonlijk mogelijke toch te geven. We zijn begonnen met een champgne, we konden uit 3 verschillende kiezen wat vaak niet het geval is. We kozen de blanc de blanc en de amuse welke we als eerste geserveerd kregen was een hele mooie wijn spijs combinatie. We hadden tevens een wijn arrangement waarvan ook stuk voor stuk de wijnen een perfecte combinatie vormde met de gerechten. Een goed diner moet afgesloten worden met koffie of thee en hier kwam de laatste verassing, dachten wij. Weer werden wij verzocht een persoonlijke keuze te maken uit de grote keuze aan thee en friandises. Bij het vertrek een leuke vervanging voor de pepermunt welke we echter zelf afgeslagen hebben omdat we meer dan verzadigd waren. bedankt voor de heerlijke avond !
-

"De ultieme ontspanning"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Heerlijke 4-gangen lunch gegeten met mijn vader. Eten was erg lekker, leuk aangekleed, ontspannen doch professionele bediening. Aanrader!
-

"Wat een ervaring!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was geweldig! Een zaak met passie voor eten en drinken! Combinatie en samenstelling van het eten was geweldig! Voor de foodlovers is dit echt een aanrader om naar toe te gaan! Het is niet alleen het eten maar alles wat er om heen gebeurd is GEWELDIG!! Wij komen zeker nog een keer terug!
-

"Voortreffelijk eten en service"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een heerlijke ervaring was het! Eten, service, de wijnen en de sfeer in het restaurant was voortreffelijk. De vele gangen zorgden telkens weer voor een smaakexplosie. Dank daarvoor!
-

"De F van fantastisch en de G van genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een feestje voor het oog en de smaakpapillen. Geweldig genoten van elke hap. Elegante en leuke dames in de bediening die een mooi verhaal hebben bij elke amuse of elk gerecht. Mede dankzij Alain, Lars en Justin een onvergetelijke avond gehad door hun persoonlijke aandacht. Deze beleving is zeer zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Lawaaierige kroeg"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Het eten was heerlijk muv het hoofdgerecht. De kabeljauw met prei en aardappelpuree was erg gewoontjes. Het was ontzettend warm in het restaurant. Verder kon ik mijn tafelgenoot bijna niet verstaan vanwege het omgevingslawaai. Een grote groep lallende mensen achter ons deed erg af aan de sfeer. We hadden het idee in een lawaaierige kroeg te zitten met een bijbehorend vies toilet. Dit was erg teleurstellend. Wij hadden andere verwachtingen van een restaurant met twee sterren, zeker gezien het prijskaartje wat eraan hangt. Het personeel was vriendelijk.
-