Diningcity Deal: Waanzinnig 5-gangen Michelin winnaars menu € 74,50


.

FG Restaurant** is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

FG Restaurant** is gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 74,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Waanzinnige 4-gangen Michelin winnaars lunch € 59,50


  .

  FG Restaurant** is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

  FG Restaurant** gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.
  Wil je de populaire 4-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts 59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over FG Restaurant**

  FG Restaurant**
  Katshoek 37-B , 3032 AE Rotterdam

  FG restaurant heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

  Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

  FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van FG Restaurant**


  9,0

  (223 Recensies)


  eten

  9.4

  service

  8.9

  sfeer

  8.7

  "Gewoon top!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten in een hele relaxte sfeer. Het personeel is bijzonder vriendelijk en ze blijven je verrassen. Absolute aanrader.
  -

  "Wat een beleving!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Eten bij FG is een in 1 woord een beleving. Overal wordt aan gedacht, de gerechten zijn prachtig op elkaar afgestemd. De bediening heeft oog voor alles en maken eigenlijk de avond. Ik heb samen met mijn vriendin een TOP avond gehad.
  -

  "F.... Goood... restaurant :D"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  the expectations were high... but it exceeded all and more! a true dining experience, starting with your pepper selection and all the way thru to the ice cream and petit dessert cart!!! the staff and service is amazing - very warm, welcoming and attentive. And the food ... doesn't need any word, you HAVE to experience this yourself!
  -

  "Heerlijk eten"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Fantastisch gegeten, vriendelijke correcte bediening. Wij vonden alleen de open keuken wat lawaaierig. Wij hebben in meer restaurants gegeten met een open keuken maar nooit zoveel lawaai ervaren.
  -

  "Avond vol verassingen"

  9,3
  eten: 9 service: 10 sfeer: 9
  Het is altijd leuk om net voordat je naar een restaurant gaat de negatieve recenties te lezen. Het waren er weinig maar met deze kennis op zak vertrokken wij naar FG**. De stoelen zij groot, maar heel comfortabel en door het hoge ontwerp heb je het gevoel in je eigen ruimte te zijn en merk je weinig van de overige gasten. De bediening is (wel) erg vriendelijk, soms grappig en erg kundig. Vooral aan het begin van ons 5 gangendiner keken we onze ogen uit wat ons allemaal werd aangeboden door verschillende medewerkers. Ik ga niets verklappen hierover maar we mochten een aantal maal op een aparte manier keuzes maken om ons diner een zo persoonlijk mogelijke toch te geven. We zijn begonnen met een champgne, we konden uit 3 verschillende kiezen wat vaak niet het geval is. We kozen de blanc de blanc en de amuse welke we als eerste geserveerd kregen was een hele mooie wijn spijs combinatie. We hadden tevens een wijn arrangement waarvan ook stuk voor stuk de wijnen een perfecte combinatie vormde met de gerechten. Een goed diner moet afgesloten worden met koffie of thee en hier kwam de laatste verassing, dachten wij. Weer werden wij verzocht een persoonlijke keuze te maken uit de grote keuze aan thee en friandises. Bij het vertrek een leuke vervanging voor de pepermunt welke we echter zelf afgeslagen hebben omdat we meer dan verzadigd waren. bedankt voor de heerlijke avond !
  -

  "De ultieme ontspanning"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Heerlijke 4-gangen lunch gegeten met mijn vader. Eten was erg lekker, leuk aangekleed, ontspannen doch professionele bediening. Aanrader!
  -