Small 29962fc7 1b73 492f a934 42a0af70e69a

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 5-gangen Michelin diner € 74,50 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Geniet nu van een geweldig 5-gangen Michelindiner bij FG Restaurant**!

FG Restaurant** is verkozen tot winnaar bij de Nationale Restaurant Week 2017.

Op basis van reviews van gasten is FG Restaurant gekozen tot een van de winnaars tijdens de Jubileumeditie van De Nationale Restaurant Week 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen:
+ Fantastisch 5-gangenmenu
+ Restaurant Week winnaar
+ Geldig van dinsdag tot en met donderdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner

 

Reserveer nu
DEAL: Fantastisch 4-gangen Michelin lunch € 59,50 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Fantastische 4-gangen Michelinlunch

FG Restaurant is verkozen tot winnaar bij Dining with the Stars 2017.

Op basis van reviews van gasten is FG Restaurant in Rotterdam gekozen tot een van de winnaars tijdens de speciale Michelin Sterren Restaurant Week “Dining with the Stars” 2017.

Wil jij ook het winnende menu proeven? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de (Michelin) sterren van de hemel!

Voordelen
+ Fantastische 4-gangen lunch 
+ Dining with the Stars winnaar
+ Geldig van dinsdag tot en met zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant
+ Alleen geldig voor lunch
+ Gratis annuleren

* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

 

Reserveer nu

Over FG Restaurant**

FG Restaurant**
Katshoek 37-B , 3032 AE Rotterdam

FG restaurant heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van FG Restaurant**


9,1

(198 Recensies)


eten

9.5

service

9.0

sfeer

8.8

"Heerlijk eten"

7,3
eten: 9 service: 6 sfeer: 7
Hier gegeten met mijn verjaardag. Eten was verrukkelijk! Alles was mooi gepresenteerd, mooie details, saus werd bij serveren door de bediening over het eten gegoten. Goede Ambiance, het is een 2* restaurant met een relaxte sfeer, niet stijfjes zoals veel andere sterren restaurants. Bediening was goed, sommige waren iets te stijfjes, jammer dat de ene tafel meer aandacht krijgt dan de andere. Wat ik super leuk vond om te zien is dat het personeel allemaal strak in pak waren met sneakers eronder ipv nette leren schoenen, helemaal leuk! Ik kom hier zeker terug en ook bij de overige FG's!
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Dit restaurant maakt zijn status helemaal waar waar het gaat om zijn beoordeling van Michelin. Een smaakexplosie in combinatie met voortreffelijke wijnen maakt dit tot een culinair hoogstandje. Een aanrader voor diegene die een keer “uit de band willen springen”.
-

"Minder enthousiast dan verwacht"

5,7
eten: 5 service: 7 sfeer: 5
Met de vorige locatie in het achterhoofd en de 2 sterren had ik hier weer heel veel van verwacht, maar helaas veel mindere beleving dan in het verleden. Inrichting van het restaurant is ongetwijfeld zorgvuldig uitgekozen, maar de grote stoelen zitten niet lekker relaxed en geven geen intiem karakter, en het licht is veel te fel. De eerste amuse met het ijsje en piccalilly was al de start van fe mindere verfijning door de te overheerste piccalilly smaak. De tweede met kaas was wel erg lekker. De knolselderij in botersaus was echter te vet, en de grietfilet niet smakelijk genoeg. Rundvlees erg lekker maar de bieten composities weer minder bijzonder. Bij het terugkoppelen kregen we als “compensatie” de fantastische gecarameliseerde macadamia noten met olijfolie en eendenlever, en dit was weer zoals ik het gewend was ! Bijzondere combinatie en ook bijzonder lekker, wat blijft hangen... Bediening deed zijn en haar best maar jammer dat het minder bijzonder was dan gehoopt en verwacht.
-

"Culinair sprookje!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van begin tot het eind is het Fanatiek Genieten! Alles klopt van binnenkomst tot vertrek en hetgeen er tussenin zit zijn ware smaakexplosies!! Wat een culinair feest is dit!
-

"Heel lekker eten"

7,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 7
De vier gangen menu waren heel lekker en verfijnd van smaak. Zelfs de amuses waren heel lekker, vooral de foei gras met kaviaar en eetbare goudenblad. De eerste twee gerechten waren in 2 uur en de andere 2 in 20 min. Graag andere keer meer verdeeld. De chef is heel vriendelijk, hij begroette persoonlijk. Anders dan bij Parkheuvel, in 6 jaar bezocht was ik daar nooit door chef Eric begroet. De inrichting was modern maar kleiner dan de vorige plaats.
-

"Goed eten in een goed sfeer"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Uitstekende kok die zelf in zijn zaak zijn gasten spreekt en aanwezig is. Kundige en vriendelijke bediening voor een goede avond met een uitstekende smaakbelevenis. Dit is een speciale restaurant in een speciale lokatie die haar gasten het gevoel geeft speciaal te zijn.
-