Restaurant Louis XV in Groningen

Over Restaurant Louis XV

Louis XV
Oude Kijk in 't Jatstraat 47-51 , 9712 EC Groningen

Louis XV is een eet- en drinkgelegenheid met grootstedelijke allure, onderverdeeld in een restaurant, een wijnbar en diverse zalen.

De inrichting laat zich het best omschrijven als neobarok. Modern en eigentijds, verenigd met fraaie klassieke elementen.

Niet minder bijzonder is de wijnbar. Op een toegankelijke en bovenal betaalbare manier maakt u kennis met exclusieve, vaak uitzonderlijke, kwaliteitswijnen. Met aan de basis een ingenieus wijnserveersysteem.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Louis XV


8,8

(95 Recensies)


eten

8.8

service

8.7

sfeer

8.8

"Prima voorelkaar"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk 4 gangen menu! Erg goed lekkere smaken en erg vriendelijke bediening was top aanrader
-

"Heerlijke avond genieten"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten was absoluut top. Bediening was vriendelijk en zeker klantgericht. We moesten even wachten op onze tafel, maar kregen direct een drankje van het huis. De ambiance en inrichting waren warm en trendy.
-

"veel geduld nodig"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Reservering van de restaurantweek was niet doorgekomen, terwijl we wwel een bevestiging hadden gekregen. Beetje slordig. Het was prima eten, heerlijk menu, maar er ging wel het een en ander fout. Zo kwam er een verkeerd voorgerecht dat ze zouden goedmaken, het tussengerecht ging tot 2x toe verkeerd en bij de 3e keer ging het eindelijk goed. Niet gezellig als je tafelgenoot een half uur moet wachten op een juist tussengerecht . Tussen tussengerecht en hoofdgerecht zat 3 kwartier. Bediening vergeet veel en moet navragen wat er op het bord ligt. Wel gezellige ambiance en het dessert was als goedmaker uitgebreid en lekker. Ook werd een kopje koffie aangeboden namens het huis. Maar 3 uur zitten voor een hapje uit eten is wel erg lang. Een aanrader als je veel tijd hebt en veel geduld..
-

"Fantastische gerechten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren gegeten in dit mooie restaurant welke een luxe uitstraling heeft. Heerlijk viergangen menu, vooral de proeverij van voorgerechten was super van smaak. Een echte aanrader.
-

"Goed"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Afgelopen vrijdag gegeten in louis Xv. Top restaurant heerlijke verse ingrediënten en mooie presentatie met prima bediening
-

"Erg lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk vier gangenmenu vooral de verse coquilles en het lopende taartje van chocolade waren heerlijk, erg leuke avond in wel een heel druk restaurant maar prima prijzen
-