Restaurant Bij Broeders in Zwolle

Over Restaurant Bij Broeders

Bij Broeders
Bethlehemkerkplein 32 , 8011 PH Zwolle

Restaurant Bij Broeders in Zwolle wordt gerund door twee broers Sven stond al vanaf zijn 16e in de bediening en heeft onder andere gewerkt bij Os & Peper, Koperen Kees en Basiliek Harderwijk. Gastheerschap en wijnen zijn zijn specialiteiten. Sven: "Gasten met een glimlach de deur zien verlaten, dat is iedere avond weer mijn doel." Bjorn heeft in diverse keukens gestaan, waaronder die van 't Nonnetje in Harderwijk, 't Wolhuys en De Librije. Hierdoor heeft hij ervaring in verschillende kook- en keukenstijlen, van oosters tot mediterraan en van 'simpel' tot 3-sterren. Bjorn: "Smaken moeten bij elkaar passen, soms in extremen. Maar eten is meer dan smaak alleen. Je eet ook met je neus en ogen." Kom écht genieten van onze ervaring bij restaurant 'Bij Broeders'!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Broeders


8,7

(88 Recensies)


eten

8.9

service

9.0

sfeer

8.3

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk eten, heel vriendelijk personeel. Een absolute aanrader
-

"bij Broeders Dineren met een Hoofdletter"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
op het sfeervolle Bethlehemkerkplein gezeten in het gezellig drukke centrum van Zwolle, temidden van vele andere horeca gelegenheden genoten wij van een heerlijke maaltijd, vooraf de beste en origineelste vitello tonnato ooit genuttigd. Vervolgens 3 bereidingen van lam ook uitermate lekker en sublieme bereiding van mooi lamsvlees. Het toetje was een ijs en vruchten creatie, lekker maar niet heel bijzonder, maarwij zijn geen toetjesmensen. het lam ging vergezeld van een zeer goed passend glas portugese rode wijn uit de Douro-streek
-

"Grote klasse"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
We werden prettig ontvangen en hebben van alle gerechten, die bijzonder leuk opgediend werden, genoten.
-

"Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was erg lekker. Ze waren zeer vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!
-

"Gezellige avond "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk menu en prachtig opgemaakte borden. Goed wijn advies. Waren er nog nooit geweest maar komen zeker terug!
-

"Heerlijk eten en warm welkom"

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
Eerste keer Bij Broeders en het was een zeer aangename ervaring. Warm welkom, vakkundig en zeer vriendelijk personeel en heerlijk gegeten van het Restaurantweek menu. Kleine amuse in de vorm van een wrapje met geitenkaas. Erg lekker. Voorgerecht was zalm met couscous, ook een hele fijne smaak. Hoofdgerecht was kalfsvlees op 3 manieren bereid, een mooi gerecht met duidelijk verschillen in smaak, mooi geserveerd op warme borden. Top! Het desert was spekkkoek met bannan in rum en zure choclade, Ook dit was een perfecte afsluiter. Het zijn geen minpuntjes maar wil ze toch noemen; het was net een tikje te fris in het restaurant, 2 graden warmer zou lekker geweest zijn. Als laatste; de "menukaart" waarop het Restaurantweek menu was geprint was erg knullig; een scheef A4'tje...zonde. Dat kan het afmaken.
-