Restaurant Bij Broeders in Zwolle

Over Restaurant Bij Broeders

Bij Broeders
Bethlehemkerkplein 32 , 8011 PH Zwolle

Restaurant Bij Broeders in Zwolle wordt gerund door twee broers Sven stond al vanaf zijn 16e in de bediening en heeft onder andere gewerkt bij Os & Peper, Koperen Kees en Basiliek Harderwijk. Gastheerschap en wijnen zijn zijn specialiteiten. Sven: "Gasten met een glimlach de deur zien verlaten, dat is iedere avond weer mijn doel." Bjorn heeft in diverse keukens gestaan, waaronder die van 't Nonnetje in Harderwijk, 't Wolhuys en De Librije. Hierdoor heeft hij ervaring in verschillende kook- en keukenstijlen, van oosters tot mediterraan en van 'simpel' tot 3-sterren. Bjorn: "Smaken moeten bij elkaar passen, soms in extremen. Maar eten is meer dan smaak alleen. Je eet ook met je neus en ogen." Kom écht genieten van onze ervaring bij restaurant 'Bij Broeders'!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Broeders


8,7

(94 Recensies)


eten

8.8

service

9.0

sfeer

8.4

"Karig"

6,3
eten: 5 service: 6 sfeer: 8
Vriendelijke bediening, strakke mooie inrichting vd zaak. Helaas zijn we naderhand nog naar de febo gegaan. Het 3 gangen menu bied echt te weinig. Dit moet anders!
-

"leuke kennismaking"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Tijdens de restaurantweek gegeten bij Bij Broeders, dit was een leuke kennismaking met het restaurant. Er hing een prettige sfeer. Het menu voor de restaurantweek was geen aangepaste versie, maar wat je normaal ook zou krijgen.
-

"Heerlijk gegeten!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Voor herhaling vatbaar.
-

"Verfijnd, maar weinig"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Sfeervol restaurant met vriendelijke bediening. Goede uitleg van de wijnen. Het eten was verfijnd. Maar voor ons te weinig. Het leek meer een proeverij. Thuis hebben we naderhand nog extra gegeten.
-

"Top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke avond gehad en heerlijk gegeten! Aanrader
-

"De Broeders was top"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en een hele gezellige avond gehad, de bediening was super.
-