Restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem

Over Restaurant Ratatouille Food & Wine*

Ratatouille Food & Wine*
Spaarne 96 , 2011 CL Haarlem

Het succesvolle restaurant Ratatouille in Haarlem van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn ze gestart en zo gaan ze door in hun nieuwe restaurant aan het Spaarne 96.

Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.

Kom het zelf ontdekken: van experience menu's tot ons exclusieve exceptional menu. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoen producten. Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. De locatie is ook geschikt voor bruiloften en private dining.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ratatouille Food & Wine*


9,1

(142 Recensies)


eten

9.4

service

9.1

sfeer

8.8

"Eetclub Le canard perdu"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heel lekker eten en uitstekende service in een gezellige sfeer. We hadden een gezellige avond, de tijd vloog voorbij.
-

"Smaaksensatie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Elk gerecht was zeer smakelijk, ook de vegetarische variant van het vijfgangenmenu is een absolute aanrader. Heerlijke wijnen. Professionele bediening met genoeg aandacht zonder opdringerig te zijn.
-

"Een verrassende avond bij Ratatouille. "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Fantastische avond gehad. Het aangebodene is van hoge kwaliteit en zeer verrassend.
-

"Super lekker eten."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super genoten van het eten. Personeel ook prima. Heerlijk genoten.
-

"A la carte!"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
We hadden een set menu en er werd gevraagd of er dingen waren die we niet wilden, maar niet verteld waar het menu uit bestond. Toen ik merkte dat het hoofdgerecht uit eend bestond heb ik aan de gastheer aangegeven dat ik dat niet luste (te sterke smaak) maar hij wilde het wél uitserveren. Dit omdat het gerecht al gemaakt zou worden, de wijn was ingeschonken, de garnituur erg lekker zou zijn. Ik heb aangegeven dat ik het niet zou eten (wél zou betalen) maar hij drong er op aan dus ik gaf toe. De Spaanse gastvrouw heeft het allemaal zien gebeuren en 100% perfect opgelost, ze kwam vragen of ik vis luste en heeft die geserveerd inc wijn. Het viel mij voor dit al op dat zij de enige was (samen met de keuken brigade) die de voortgang van de avond bewaakte (chef heeft tot 3x toe om service moeten bellen en is uiteindelijk naar een gastvrouw toegelopen die op een computer bezig was). Verder was het wijn arrangement goed maar een beetje veel van hetzelfde, eten was lekker met af en toe vreemde/aparte toevoegingen (drop bij zure kersen) maar dat is persoonlijk. Conclusie zou a la carte kunnen eten bij ratatouille en zelf de wijn uitzoeken, graag geserveerd door de Spaanse gastvrouw en dan is de avond waarschijnlijk een 9,5. Mvg
-

"Heerlijke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Bijzondere - smaakvolle- gerechten, mooi wijnarrangement. Heel attente bediening, prettige informele sfeer. Wij hadden een top-avond.
-