Restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem

Over Restaurant Ratatouille Food & Wine*

Ratatouille Food & Wine*
Spaarne 96 , 2011 CL Haarlem

Het succesvolle restaurant Ratatouille in Haarlem van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving. Zo zijn ze gestart en zo gaan ze door in hun nieuwe restaurant aan het Spaarne 96.

Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van onze eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.

Kom het zelf ontdekken: van experience menu's tot ons exclusieve exceptional menu. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoen producten. Kom genieten tijdens de lunch of het diner en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring en zijn team. De locatie is ook geschikt voor bruiloften en private dining.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ratatouille Food & Wine*


9,1

(153 Recensies)


eten

9.4

service

9.1

sfeer

8.8

""

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Eten was prima van smaak en goede wijnen werden geschonken.
-

"Voortreffelijk!"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Voortreffelijk weer! En die witte truffel echt to die for. Geldt voor alle gerechten. We komen graag elke keer terug!
-

"Heeeerlijk"

8,3
eten: 9 service: 7 sfeer: 9
Geweldige avond gehad met mijn zoons. heerlijk gegeten en lekkere wijn. Jammer dat we niet een menu kregen waarop stond wat we zouden krijgen. Verder geweldig!
-

"Heerlijke lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals gewend heerlijk gegeten in Fijne ambiance ! Zeer goed rekening gehouden met dieetwensen. Heerlijk driegangenmenu ( lunch) met verrassende amuses vooraf . Wij komen zeker weer terug :)
-

""

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Hier gegeten tijdens Restaurantweek. Eten was super, bijpassend wijnarrangement heerlijk. Niets op aan te merken. Een kleine domper was de onvriendelijke, kille bejegening bij afrekenen en vertrek. Alsof we via een Social Deal hadden gegeten ofzo. Dan denk ik, doe dan niet mee met Restaurantweek.
-

"Eten op Michelin ster niveau"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Uitstekende ervaring bij Ratatouille in Haarlem. Zeer hartelijke, professionele en deskundige bediening. Heerlijk uitgebalanceerd 5 gangen verassingsmenu. Schitterend opgediend qua samenstelling en uiterlijk. Exquise bereid met soms zeer verrassende smaakcombinaties. Enige minpunt was dat we dachten dat de Restaurantweekaanbieding een 3 gangen menu was voor € 38,50, terwijl de werkelijkheid een 5 gangenmenu voor € 62,50 was. En dat terwijl een regulier 5 gangenmenu € 65 kost.
-