Brasserie FLO Amsterdam in Amsterdam

Amstelstraat 9, 1017 DA Amsterdam Toon telefoonnummer →

Brasserie FLO Amsterdam
L'Esprit de France: FLO Amsterdam! Een uniek restaurant concept voor Amsterdam in de Benelux: FLO Amsterdam aan het Rembrandtplein.

U kunt genieten van de bekende gerechten uit de Franse keuken met een onverwachte kant. FLO Amsterdam geeft de gast bij binnenkomst al direct het Franse gevoel door het grote buffet van schaal- en schelpdieren bij de ingang, kenmerkend voor veel Parijse etablissementen.

De menukaart wordt verder geïnspireerd door de typisch Franse 'cuisine' en het ambachtelijke vakmanschap. Dit gecombineerd met de uitstekende FLO service zijn de garanties voor een heerlijke culinaire Franse avond!

De Maïtre Cuisinier de Hollande Rudolf Bos en Restaurant Manager Remy Welsink heten u graag welkom in FLO Amsterdam, dus wij zeggen graag:  tres bientot, aan de Rue d'Amstel 9!

312 recensies
Schrijf een recensie → Bekijk alle 312 recensies →
Eten
Service
Sfeer
33 bezoekers zouden dit restaurant aanraden!
"Een Geweldige avond"
vrijdag 22 mei 2015

DE binnenkomst was warm en gelijk een goed gevoel .
Het Menu was ongelooflijk van smaak en presentatie
De bediening was gastvrij
De keuze uit de menu kaart is geweldig

marian van der putten
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"Gezellig en heerlijk gegeten"
maandag 16 maart 2015

Het eten was goed, vooral het hoofdgerecht: kippetje uit de oven was echt frans en lekker klaar gemaakt. Ook de kabeljauw (skrei?)was lekker. Het voorgerecht met de kalfsvariëteiten viel wat tegen: de zwezerik heb ik niet aangetroffen en de dunne plakjes kalfstong kwam lekker, maar wat gewoon over. De salade met zachte kerriesmaak paste m.i. niet goed erbij. De vier profiterolles met ijs en chocoladesaus(met extra bijbetaling) waren heel groot en zagen er spectaculair uit, maar de smaak van de ingrediënten was vlak en niet erg verrassend. De bediening en sfeer waren fantastisch: of je in Parijs bent.

G. Agsteribbe
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"marijke"
vrijdag 13 maart 2015

Goed en prettig toeven bij FLO, goede prijs kwaliteit verhouding. Was natuurlijk wel restaurant week.

Marijke van Stigt
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"Toppie"
vrijdag 13 maart 2015

Alles was weer heerlijk en zeer vriendelijke bediening

Bea Ots
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"Top bij FLO"
donderdag 12 maart 2015

Waar voor je geld!

Morsink
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
""
maandag 09 maart 2015

Authentic French food, the oysters and fish dishes are amazing. Servers are polite and helpful, but the service is a bit slow.

Anouk
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"Always an enjoyable time at Brasserie Flo"
maandag 09 maart 2015

We were here as part of restaurant week, and they were very accommodating to our various needs. The food was delicious, the menu is quite varied, and the prices are pretty reasonable.

Adrienne
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
""
zondag 08 maart 2015

Het 3-gangenmenu smaakte goed. Er was voor € 5 meer een optie voor een andere keuze bij het voor- en hoofdgerecht. Alhoewel de bediening erg vriendelijk was, lieten ze ook steken vallen wat betreft het vergeten inschenken van de wijn, die niet op tafel stond, maar verderop. Of het vergeten van een vork. De sfeer was uitstekend. We komen terug.

Erik
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"More or less as expected"
zondag 08 maart 2015

The food was good, however, not excellent. The service was very good for Holland, we received good advice on wine and all in all we were very pleased with the waiting staff.
The experience was nice.

Auste
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
"Nice dinner but service should be better with a smile"
zondag 08 maart 2015

We had a nice dinner on Friday 6 March and we had to tell the staff that we wanted the restaurantweek menu. Staff is very formal and they looked a bit destressed during service of the menu because they didn't smile and they didn't explain what they serviced that's actually the purpose of the restaurant week

Donadoni
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een recensie → Bekijk alle 312 recensies →
(Advertentie)
Banner02