Restaurant Dynasty in Amsterdam

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Dynasty

Dynasty
Reguliersdwarsstraat 30 , 1017 BM Amsterdam

Restaurant Dynasty bevindt zich in hartje Amsterdam, een prachtlocatie. Al sinds jaren is Restaurant Dynasty een begrip in Amsterdam en niet alleen voor liefhebbers van de Chinese keuken.

De inrichting van Dynasty is exotisch-trendy, even gezellig als kleurrijk. Ze hebben een zeer mooi achterterras waar ook maaltijden geserveerd worden.

De bediening is vriendelijk en zeer toegewijd. Ze hebben kennis van de kaart en leggen het graag aan u uit.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Dynasty


8,7

(31 Recensies)


eten

9.2

service

8.4

sfeer

8.5

"Mijn lievelingsrestaurant sinds 20 jaar"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik kom hier al 20 jaar. Vroeger wat vaker maar nu helaas maar een paar keer per jaar vanwege de afstand vanaf limburg. Knap dat je met nog steeds dezelfde kaart een zo geweldig druk restaurant hebt. Het eten ( met name de secret of the Ox) is het beste en lekkerste wat ik in mijn leven heb gegeten. Het personeel is ook al jaren hetzelfde en van de allerhoogste vriendelijkheid. Als je van oosters eten houdt moet je hier absoluut zijn geweest. Dit restaurant is van de buitencategorie.
-

"amsterdam"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
uitstekend met alles
-

"Dynastie mijn Lievelings!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik ben er al vaak geweest, en blijf er graag komen. Heb al in heel veel restaurants gegeten maar deze staat met stip op 1! Mijn lievelings Bediening erg vriendelijk, sfeer is gezellig, en het eten hoef ik alleen maar aan te denken en het water loopt me al in de mond.. Vanuit het brabantse naar Amsterdam rijden om er alleen een hapje te eten.
-

"Thuis komen waanzinnig elke keer weer . "

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Ik Kom hier het liefst elke week ! Het is en blijft fantastisch top keuken , ik stuur dan ook wekelijks gasten door om de sfeer en gezellig mee te naken
-

""Fantastisch gegeten...Super!!""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Weekend Sail en bij Dynasty gegeten, tip van een vriendin, wat hebben we genoten, wat was het lekker, de bediening super, en de complimenten voor de kok, zeker een aanrader!!
-

"the Best from the East !"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Came back here after many years to find the quality of food and service unaltered. At a superb high level we had again a most enjoyable dinner with superb tastes, fine quality and great service. Come to rest and enjoy the finest food from the east in the center of Amsterdam
-