Restaurant 't Stokpaardje Alkmaar in Alkmaar

Small 5277ad9e 794b 4612 8a53 21d73ada0f42

Online Reserveren

Over Restaurant 't Stokpaardje Alkmaar

't Stokpaardje Alkmaar
Vrouwenstraat 1 , 1811 GA Alkmaar

Restaurant 't Stokpaardje in Alkmaar staat voor echte kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van het eten, maar ook de gastvrijheid, service en presentatie. De medewerkers van 't Stokpaardje zullen alles in het werk te zetten om u en uw gasten te laten genieten van een onvergetelijke culinaire avond.

Het menu is hier afhankelijk van wat de markt aanbiedt. De keuken is creatief en verrassend. Het eten wordt gecombineerd met interessante wijnen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Stokpaardje Alkmaar


9,3

(160 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

9.2

"Genoten!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie combinatie wijn en spijs.
-

"Fantastisch"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Fantastisch lekker gegeten. Bediening heel goed en ontspannen. Het was wat lawaaierig maar in een kleine zaak niet te voorkomen. Een groepje gaat onder genot van een heerlijk glas wijn toch wat luider praten. Al met al voor ons een zeer geslaagde avond.
-

"Heeeerlijk gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was werkelijk fantastisch, een dikke 10! Bediening heel vriendelijk en goed. Leuk dat ze het menu altijd uit hun hoofd aan tafel komen vertellen! De bijpassende wijnen ook goed gekozen. Ongedwongen sfeer in een sfeervol restaurant op een leuk plekje in Alkmaar. Kortom een feestje!
-

"Fantastisch!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren weer uitstekend gedineerd bij het Stokpaardje. Alle gerechten waren zeer smaakvol en mooi opgediend en ook mijn veganistische partner kreeg een heerlijk menu. De bediening, zoals gewoonlijk, was zeer voorkomend, humoristisch en met verstand van zaken. Ook de wijn was voortreffelijk. Prettige bijkomstigheid is dat je ook kunt kiezen voor een half glas wijn, wat zo op de zondagavond geen overbodige luxe is. Wij komen graag weer terug; het is altijd een feestje!
-

"Verwennerij"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten met onze vrienden uit Drenthe. Het eten was perfect. Onze gastheer Erik en de sommelier ( naam weer ik niet meer) hebben ons echt verwend. Het was een feestje. En de prijs viel reuze mee.
-

"Inderdaad een aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden bij een ander restaurant gereserveerd, maar dat was overboekt. De dame van de restaurant week adviseerde ons om hier te gaan eten omdat ze de vorige keer winnaar waren geworden. We hebben haar advies opgevolgd en ze had gelijk: fantastisch. Water word gewoon op tafel gezet, je hoeft er niet om te vragen. Geen poespas, gewoon lekker genieten. We komen terug hoor!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Stokpaardje Alkmaar