Thai Restaurant Bangkok in Amsterdam

Reguliersdwarsstraat 117, 1017 BL Amsterdam Toon telefoonnummer →

Thai Restaurant Bangkok
Van harte welkom in Thai Restaurant Bangkok. Een stukje Thailand in hartje Amsterdam. We laten u graag kennis maken met de veelzijdige Thaise keuken, waar verse ingrediënten en specerijen centraal staan.

Bangkok was in de jaren tachtig het tweede Thaise restaurant van Amsterdam, opgericht door Josephine en haar man Jan. Thais koken is een grote hobby van Josephine (beter bekend als Jopie) en is haar met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig staat de volgende generatie van de familie aan het roer. Jason zet de traditie voort. Onze kokin Poosaithong Duangduan (Poo) zwaait al 19 jaar de scepter in de keuken en is nog opgeleid door Josephine. Haar keukenteam bestaat uit familieleden uit Thailand die zijn opgeleid door Poo om onze befaamde gebakken rijst, garnalen met knoflook en peper, kip cashew en vis tamarinde te maken. We krijgen wekelijks verse specerijen aangeleverd uit Thailand en dagelijks verse groenten, vis en vlees (het merendeel is halal, certificaten ter inzage).
8 recensies
Schrijf een recensie → Bekijk alle 8 recensies →
Eten
Service
Sfeer
1 bezoekers zouden dit restaurant aanraden!
"Heerlijk"
zondag 23 maart 2014

Lekker eten bij Thai Restaurant Bangkok. Goede bediening, vriendelijke serveersters. Alleen de soep kom mag iets kleiner zijn. Je bent snel vol en heb je nog niet het andere gegeten overigens is die soep echt lekker.

F.P.Nunumete
Aanrader!
Eten
Service
Sfeer
dinsdag 03 september 2013

The food was so so

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
zaterdag 31 augustus 2013

Heerlijk gegeten. Met die kipkoekjes voelden ons weer even terug in Thailand. Zeer gastvrij. Zeker een aanrader.

Anoniem
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een recensie → Bekijk alle 8 recensies →
(Advertentie)
Banner02