Restaurant Delice in Maarssen

Over Restaurant Delice

Delice
Kaatsbaan 25 , 3601 EB Maarssen

De Noord Afrikaanse gerechten bereid met kruiden uit Tunesië, het vaderland van uw gastheer zelf, begeleid door prachtige wijnen staan garant voor een culinaire belevenis. Omgeven door ruimte en rust in een trendy atmosfeer geniet u van de altijd verse gerechten. Bijzonder uit eten, bijzonder lekker en bijzonder goed. Dat is restaurant Delice!

Ons restaurant biedt plaats aan 60 personen en bevindt zich op de Kaatsbaan in Maarssen (dorp). Ruime gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Delice


9,3

(158 Recensies)


eten

9.4

service

9.4

sfeer

9.0

"Om de tuin geleid door Diningcity"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd was het eten heerlijk, de bediening perfect en was de sfeer gezellig. Maarrrrrr.........wij hadden geboekt via de “Primera actie” en Delice doet daar helemaal niet aan mee. Mét ons, ik had 2 bonnen en had daarom geboekt voor 4 pers., was er nog een koppel die er tegenaan liepen. Ipv € 22 voor een 3gangendiner (zoals de actie aangaf) betaalden we nu € 37,50 pp waardoor wij 4 x € 15,50 = € 62,00 meer betaalden dan verwacht. Wij vinden het een zéér kwalijke zaak van Diningcity dat zij restaurants op de lijst zetten die niet mee willen doen aan deze actie maar door Diningcity voor het blok gezet worden.
-

"Uitmuntend "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gister een fantastische avond gehad in Delice! Genoten van den overheerlijk 5-gangen verrassingsmenu en de bijpassende wijnen! We hebben direct gereserveerd voor over twee weken. Een aanrader dus!
-

"Uitstekende service en fantastische smaken!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren een geweldige avond in Delice gehad. Zeer goede bediening en service en uitstekende smaakcombinaties. Echt een aanrader en meer dan een aanwinst voor Maarssen en omstreken!
-

"Lekker maar luidruchting"

6,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 4
Hier vrijdag het verrassingsmenu gegeten. Mooie borden met lekker eten, maar ook weer niet bijzonder. Wat ik als zeer storend ervoer waren de constante basdreunen van de naastgelegen discotheek, die in het restaurant goed hoorbaar waren.
-

"Het was weer super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Altijd gezellig en het eten super goed. Gezellige gastheer en gastvrouw.
-

""

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Eten en bediening top. Jammer dat het zo rustig was.
-