Restaurant Aruna Cuisine in Roermond

Over Restaurant Aruna Cuisine

Aruna Cuisine
Kraanpoort 1 , 6041 EG Roermond

Aan de voet van de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond ligt restaurant Aruna Cuisine. Dit restaurant bevindt zich in een van de mooiste panden uit de 18e eeuw. Aan de voorkant van dit pand hebben zij plek voor een klein terras.


Chef Aruna heeft ontzettend veel ervaring in de keuken, wat tot uiting komt op de kaart. De keuken is een combinatie van Frans-Mediterraan, Thais, Indiaas en traditioneel Sri Lankaans. Hier komt werkelijk een smakenpalet om van te dromen uit de keuken.

Aruna Cuisine zal er alles aan doen om de ervaring en passie in de keuken over te brengen naar de gasten. Zij verwennen u met gerechten van over de hele wereld en schenken daarbij bijzondere wijnen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Aruna Cuisine


8,5

(73 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.1

"Voor herhaling vatbaar"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
We hebben ons laten verrassen met een oosters menu en de gerechten waren leuk opgemaakt en de smaak was goed, net precies gekruid zonder al te overheersende smaken,
-

"bijzonder mooie 4 gangen diner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een super lekker diner en ook ontzettend vriendelijk/kundig personeel. Wij komen zeker weer terug!!!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Met 3 personen gaan eten. 1 heeft Frans gekozen, de beide anderen Oosters. Het eten was in beide gevallen heel erg goed. De sfeer in het restaurant is ontspannen, en zowel de eigenaar als de mensen van de bediening kennen hun vak. Weten wat ze brengen, en zijn ontspannen in de omgang met klanten. Het is zeker een herhaling waard.
-

"Lekker uit eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Dit was voor ons de eerste keer (zeker niet de laatste), het eten was heerlijk. Het was een top avond.
-

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hadden een verrassingsmenu en verrast hebben ze ons. Het ene gerecht was nog lekkerder als het vorige. Er heerst een ongedwongen sfeer en niets is de bediening te veel. De pittigheid van het eten wordt aangepast aan jouw wensen en als er dan toch een klein puntje van kritiek moet zijn; de consumpties zijn aan de prijs, maar dit weerhoud on er niet van om zeker nog eens terug te gaan.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben genoten van de heerlijke gerechten en de geweldige gastvrijheid.
-