Restaurant Vesters in Nijmegen

Over Restaurant Vesters

Vesters
Groesbeeksedwarsweg 307 A , 6521 DK Nijmegen

In de gezellige wijk Nijmegen Oost ligt Restaurant Vesters. Het restaurant is intiem en warm. Dit restaurant richt zich op de uitmuntende kwaliteit van het eten, met een ongedwongen sfeer van het personeel.

De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door zijn geduld en ervaring kan de chefkok van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten. U kunt hier kiezen uit losse gerechten of een menu van de chef variërend van vier tot zeven op elkaar afgestemde gerechten. Men heeft kennis van de gerechten en gebruikte ingrediënten en kan met opgeheven hoofd de prachtige borden serveren, met daarbij bijzondere wijnen.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Vesters


8,8

(358 Recensies)


eten

9.0

service

9.0

sfeer

8.4

"Subliem"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
De eerste keer was het voor ons, eten bij Vesters. Wat een genot! Het eten was zeer smaakvol, de bediening hartelijk.
-

"Uitstekend"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
We hebben fantastisch gegeten en voelden ons meer dan welkom. Goed wijnadvies en prettige uitleg. Was een fijne avond. We komen met veel plezier naar Vesters.
-

"Zéér smaakvol"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Vesters heeft smaakvolle en lekkere gerechten, òòk voor VEGETARISCHE mensen! Jammer dat de actie 'DiningCity' voor ons per persoon € 5,- duurder uitviel door de slechte weergave op 'DiningCity'-site!!! Let op LUNCH òf DINER met bijbehorend tijdstip!
-

"overheerlijke lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
een goed menu dat voor ons vanwege dieetwensen op een verrassend manier werd aangepast. Leuke amuses, een prachtig eerste gerecht (vis, dorade) , een heerlijk hoofdgerecht (lam) en een heel eigen tiramisu
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een woord gewldig
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteren met 4 vriendinnen geluncht , was top !!!!!!!!!!
-