Diningcity Deal: Verrukkelijk 3-gangen lunch € 27,50


.

Restaurant Vesters is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Vesters gekozen tot een van de winnaars van regio Gelderland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 8,83.

Wil je de winnende 3-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts 27,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

 • Te reserveren t/m 31 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Subliem 3-gangen diner € 31,50


  .

  Restaurant Vesters is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

  Op basis van reviews van gasten is restaurant Vesters gekozen tot een van de winnaars van regio Gelderland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 8,83.

  Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 31,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

   

 • Te reserveren t/m 31 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Vesters

  Vesters
  Groesbeeksedwarsweg 307 A , 6521 DK Nijmegen

  In de gezellige wijk Nijmegen Oost ligt Restaurant Vesters. Het restaurant is intiem en warm. Dit restaurant richt zich op de uitmuntende kwaliteit van het eten, met een ongedwongen sfeer van het personeel.

  De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door zijn geduld en ervaring kan de chefkok van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten. U kunt hier kiezen uit losse gerechten of een menu van de chef variërend van vier tot zeven op elkaar afgestemde gerechten. Men heeft kennis van de gerechten en gebruikte ingrediënten en kan met opgeheven hoofd de prachtige borden serveren, met daarbij bijzondere wijnen.

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Vesters


  8,8

  (371 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  9.0

  sfeer

  8.4

  "Kon beter"

  5,3
  eten: 4 service: 6 sfeer: 6
  We hebben het met elkaar heel gezellig gehad. De 2 jongste van de bediening zijn top. Het eten lekker maar aan de kleine porties voor een 3 gangendiner. Het bijpassende wijnarrangement was goed, behalve de rode wijn bij het hoofdgerecht, kon echt niet.
  -

  "Heerlijk!"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  Eten uit de kunst, bediening zeer vriendelijk. Een avond om je op te verheugen!
  -

  ""

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Persoonlijke en vlotte bediening. Heerlijk gegeten. Aan te raden.
  -

  "zondagmiddag bij Vesters"

  9,7
  eten: 10 service: 10 sfeer: 9
  Met een persoon zuivelvrij, eenmaal glutenvrij, eenmaal tarwe-intolerantie en eenmaal vegetarisch en vier alleseters vormden wij een echte uitdaging voor de keuken die, naar later bleek, in de restaurantweek op volle toeren draait. De uitdaging werd met glans doorstaan; voor iedereen was er volledig gerecht bij iedere gang; nooit het simpel weglaten van elementen maar passende dieet alternatieven kiezen. Uitstekende bediening en uitleg in zowel Nederlands als Engels. Goede passende wijnkeuze. Een prachtige middag.
  -

  "Gewoon goed..."

  8,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 6
  Leuke tent prima eten en uitstekende wijn keuzes...
  -

  "Topper"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  We hebben een heerlijke avond gehad. Mooi opgemaakte creaties, smaakexplosies op de borden en goede bijpassende wijnen. Met als hoogtepunt het hoofdgerecht van kalfswang met kalfsbavette. Verrassende friandises bij de koffie. Niet goedkoop, maar de uitgave waard wat ons betreft.
  -