Restaurant Auberge Navet in Apeldoorn

Over Restaurant Auberge Navet

Auberge Navet
Arnhemseweg 350 , 7334 AC Apeldoorn

Welkom bij Auberge Navet in Apeldoorn!

Dit voormalige tolhuis is in 1999 geheel gerenoveerd. Het restaurant heeft nu een landelijk karakter en staat in de Guide Rouge van de Michelin. De inspecteurs van deze gids vinden dit een aangenaam restaurant.
 
In een sfeervolle inrichting zorgt Sandra met haar vakbekwame team voor een prettige en ontspannen sfeer, waarin u kunt genieten van een gastronomische avond of een aangename lunch. Zomers kan dat, als u wilt, ook buiten op ons terras.
 
De jonge keukenbrigade, onder leiding van Cees, kookt met hart en ziel. De producten uit de keuken zijn van een goed ambachtelijk niveau. Klassieke invloeden worden afgewisseld met noviteiten, hetgeen leidt tot verrassende gerechten. De menukaart volgt de seizoenen.
 
Graag ontvangen wij u in ons restaurant,
 
met vriendelijke groet,
 
Sandra van Werven en Cees Jonker

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Auberge Navet


8,7

(321 Recensies)


eten

8.8

service

8.9

sfeer

8.4

"Avondje uit."

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Wat je ook besteld, het is altijd heerlijk! De gerechten zien er prachtig uit en de combinatie is kwa smaak en kleur mooi op elkaar afgestemd. De bediening is zeer vriendelijk. Echt een avondje uit! Prijs/kwaliteit is zeer goed.
-

"Meer dan uitstekend voor die prijs"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We maakten dit keer gebruik van een speciale "deal". Wat we voorgeschoteld kregen was perfect. Hond mocht mee; we zaten in een rustig hoekje buiten. Achteraf over de rekening schrok ik: zo weinig. Bedienend personeel was fantastisch, zelfs even tijd voor een klein kort praatje. De bestelde fles rosé bleef binnen (vanwege de warmte die avond). Men was zorgzaam om telkens tijdig onze glazen bij te vullen. Elders wel meegemaakt dat we continue "droog" zaten, hier niet dus. Het 3-gangen menu geweldig....... heerlijk de vijf kleine snoeperijen aan het eind. Gauw reserveren als je ook verwend wilt worden.
-

"perfect eten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
mooie omgeving, goeie ontvangst, voelt je thuis. het eten was heerlijk
-

"Zomers dineren"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Gezien het fantastisch lekkere weer was het een feest om in de groene oase op het terras van Auberge Navet een heerlijk diner te genieten. Alle gangen waren perfect in balans, mooi opgemaakte borden en goed bijpassende wijnen. Bediening en ritme van de gangen waren uitstekend en er hing een prettige relaxte sfeer.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben geweldig lekker gegeten: we hebben de visgerechten en de vegetarische gerechten gegeten. Alles was met veel smaak klaargemaakt. Met de lactose intolerantie van één van de tafelgenoten werd goed en creatief rekening gehouden. Attente en gezellige gastvrouw. We komen hier zeker terug.
-

"Zoals altijd: geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, mooi opgediend en prima kwaliteit
-