Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen lunch € 25,50


.

Restaurant Auberge Navet is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Auberge Navet gekozen tot een van de winnaars van regio Gelderland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,0.

Wil je de winnende 3-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts 25,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

  • Te reserveren t/m 31 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
  • Diningcity Deal: Excellent 3-gangen dinner € 28,50


    .

    Restaurant Auberge Navet is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!


    Op basis van reviews van gasten is
    restaurant Auberge Navet gekozen tot een van de winnaars van regio Gelderland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,0.

    Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 28,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

     

  • Te reserveren t/m 31 december 2018
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
  • Over Restaurant Auberge Navet

    Auberge Navet
    Arnhemseweg 350 , 7334 AC Apeldoorn

    Welkom bij Auberge Navet in Apeldoorn!

    Dit voormalige tolhuis is in 1999 geheel gerenoveerd. Het restaurant heeft nu een landelijk karakter en staat in de Guide Rouge van de Michelin. De inspecteurs van deze gids vinden dit een aangenaam restaurant.
     
    In een sfeervolle inrichting zorgt Sandra met haar vakbekwame team voor een prettige en ontspannen sfeer, waarin u kunt genieten van een gastronomische avond of een aangename lunch. Zomers kan dat, als u wilt, ook buiten op ons terras.
     
    De jonge keukenbrigade, onder leiding van Cees, kookt met hart en ziel. De producten uit de keuken zijn van een goed ambachtelijk niveau. Klassieke invloeden worden afgewisseld met noviteiten, hetgeen leidt tot verrassende gerechten. De menukaart volgt de seizoenen.
     
    Graag ontvangen wij u in ons restaurant,
     
    met vriendelijke groet,
     
    Sandra van Werven en Cees Jonker

    Lees meer

    Klik hier voor de openingstijden en meer

    Reviews van Restaurant Auberge Navet


    8,7

    (332 Recensies)


    eten

    8.8

    service

    8.9

    sfeer

    8.4

    "Navet"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    Een woord Fantastisch
    -

    "voor herhaling vatbaar"

    8,3
    eten: 8 service: 9 sfeer: 8
    de kwaliteit van zowel de voorgeschotelde gerechten, als van de service was prima. Ook de locatie en de sfeer, maakten het plaatje compleet; kortom, voor herhaling vatbaar!
    -

    "wederom heerlijk gegeten !"

    8,7
    eten: 10 service: 8 sfeer: 8
    Elke keer is uit eten bij Navet een feest. Heerlijke gerechten worden gecombineerd met de heerlijkste wijnen. Op de keuken valt echt niets aan te merken, ze koken de sterren van de hemel. Onbegrijpelijk dat Navet nog steeds geen ster heeft... Wij genieten iedere keer weer!
    -

    "Genoten"

    10,0
    eten: 10 service: 10 sfeer: 10
    We hebben weer heerlijk genoten van ons avondje uit. Het eten was weer heerlijk en de bediening was top. We gaan zeker weer.
    -

    ""

    8,7
    eten: 10 service: 8 sfeer: 8
    Een verrassend menu met leuke smaak combinaties. We zaten met alle ah actieweek mensen in één ruimte. Zeer aardige bediening, wel jammer dat de laatste ronde al werd afgrond terwijl we nog zaten te genieten van het kaasplankje.
    -

    "Lekker"

    7,0
    eten: 8 service: 8 sfeer: 5
    Lekker gegeten tijdens de restaurantweek. Prettige bediening. Sfeer is matig: slechte verlichting, saai interieur, ongezellige stoelen en tegels op de vloer. Dat kan echt wel een upgrade gebruiken want past nu niet bij het niveau van het eten
    -