Restaurant Herberg De Klomp in Vilsteren

Over Restaurant Herberg De Klomp

Herberg De Klomp
Vilsterseweg 10 , 7734PD Vilsteren

Dineren in ons restaurant is puur genieten! Van onze culinair altijd weer verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

Op de regelmatig wisselende menukaart staan gerechten, bereid met het beste wat de nabije natuur te bieden heeft. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu van de chef. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met speciale diëten (gelieve dit voorafgaand aan uw bezoek aan ons door te geven.)

Chef-kok Bert Halman staat garant voor uitstekend en (h)eerlijk eten. "Bij voorkeur maak ik alles zelf: vers getrokken bouillon, huis gerookte zalm en huis gemaakte paté. Wij halen zoveel mogelijk verse producten uit het Vechtdal. Eerlijk rundvlees komt uit Arriën en varkensvlees uit Lemele. Zuivelproducten uit Vilsteren en Haule, geitenkaas uit Rouveen. Wild in het seizoen komt zelfs van het landgoed waar Herberg de Klomp op gevestigd is: Landgoed Vilsteren. Biologische groentes halen wij op bij Landjuweel de Hoeven in Dalfsen. Elke dag is het weer een verrassing met welke producten wij mogen werken."

Indien gewenst serveren wij u met zorg geselecteerde wijnen passend bij uw gerecht. Onze wijnkaart bestaat voor een groot deel uit biologische wijnen uit zowel traditionele als nieuwe wijnlanden. Wij maken een bewuste keuze voor kleine wijnhuizen waar nog met passie wijn wordt geproduceerd. Ons team vertelt u graag het verhaal achter deze wijnen.

Voor groepen vanaf 8 personen maken wij graag een arrangement op maat. Ons menu van de chef is hiervoor een geschikt uitgangspunt.

Bij Herberg de Klomp proef je in alles het ambacht en de pure natuur. Wij nodigen u graag uit dit te komen ervaren.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Herberg De Klomp


8,4

(53 Recensies)


eten

8.6

service

8.6

sfeer

8.2

"Heerlijk"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het verrassing menu gegeten en we zijn aangenaam verrast met een wildmenu, heerlijk. Echte aanrader!
-

"Aanrader"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ons verrassingsmenu was ook echt een verrassing, sublieme gerechten en super bediening
-

"Mooi en lekker menu!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het 3-gangen menu met extraatjes was erg lekker en er werd niet op beknibbeld ivm restaurantweek. Ree, eend en wild zwijn, mooi gepresenteerd en gastvrij en heel vriendelijk uitgeserveerd. Een adres om vaker naar terug te keren in het mooie Overijsselse Vechtdal.
-

"Een zeer goed diner in een voortreffelijke ambiance"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
In het kader van de restaurantweek hadden we gereserveerd bij De Klomp.Zowel de ontvangst.de menukaart en het diner voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen. Als mooie afsluiting informeerde de chef-kok naar once bevindingen. De Klomp:een aanrader
-

"Heerlijk gegeten en geweldige bediening"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Fantastisch driegangenmenu. Lekker veel en diverse verse groentes en ouderwetse smakelijk gestoofde sukadelapjes. Vooraf rilette van ree en toetje van morellenijs met griesmeeltaartjes. Verrassend lekker. Koffie met kwaliteits friandises. Fijne sfeer, geen storende muziek. De bediening kwam met verrassende en voortreffelijke wijnsuggesties, waar we erg van genoten hebben.
-

"Fantastisch gegeten en mooie kunst!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een heerlijke avond gehad bij de Klomp. Na het aperitief in de lounge waarbij we genoten van alle mooie schilderijen en keramiek welke door lokale kunstenaars bij de Klomp worden geexposeerd hebben we genoten van een heerlijk drie gangen diner met bijpassende wijnen. De bediening was zeer vriendelijk en professioneel en de chef kok kwam ook langs aan tafel om ons te vragen of alles naar wens was. Zeer attent!! De avond hebben we afgesloten met heerlijke koffie met friandises en een digestief. Kortom het was super en zeker voor herhaling vatbaar. Gerda
-