Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum

Over Restaurant De Kromme Dissel*

De Kromme Dissel*
Klein Zwitserlandlaan 5 , 6866 DS Heelsum

Het met een Michelin Ster bekroonde restaurant De Kromme Dissel, gelegen in Heelsum, behoort al jaren tot de Nederlandse toprestaurants. Sfeervol ondergebracht in een authentiek Oud-Saskische boerderij. 

Hier zijn ambiance en kwaliteit van de keuken op opvallende wijze geïntegreerd. Een verfijnde smaak en oog voor detail vindt u niet alleen op de menukaart terug, ook de inrichting en de aankleding van het restaurant zullen u in dit opzicht aangenaam verrassen. 

U kunt ook een kamer boeken om zo van u diner een compleet uitstapje te maken.
Om een kamer te reserveren klik hier!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kromme Dissel*


9,5

(401 Recensies)


eten

9.6

service

9.5

sfeer

9.3

"Top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ook deze keer weer een superavond gehad. Het is een genot om hier te mogen eten. Plaatjes op je bord en allemaal even lekker en bediening ook super. Geen minpuntje te bedenken. Echt genieten van een avondje uit. Allemaal even vriendelijk, het was perfect.
-

"Fantastische lunch"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Altijd heerlijk eten bij de Kromme Dissel. Sfeer, eten smaakbeleving, allemaal super. Een klein minpuntje deze keer, bij het vegetarische voor en tussengerecht was alleen de vis weggelaten en verder was het gerecht hetzelfde. Normaal als vegetariër krijg je echt andere gerechten en de smaak van de vis is toch bepalend voor de beleving van het gerecht.
-

"Beste restaurant ever"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De kromme dissel is al jaren onze grote favoriet. Alles is fantastisch, het eten, het begeleidende wijnarrangement, de bediening en de sfeer. Kortom: een echte aanrader!
-

"Top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was bijzonder en heerlijk, wijnen super, buiten gegeten in sfeervolle tuin, vriendelijke, ontspannen bediening, kortom voor herhaling vatbaar en een aanrader.
-

"Weer helemaal top!!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lieve mensen, Het was weer geweldig!!! Ook deze lunch was weer 'Kromme Dissel waardig'. De smaakbeleving van ieder hapje was bijzonder, de keuze van de wijnen perfect en de sfeer en bediening helemaal goed. We zijn heerlijk in de watten gelegd. Het lukt jullie iedere x weer om er een feestje van te maken. Tot volgende x. I. Jorritsma
-

"een fantastische beleving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en aangenaam verrast door de mooie gerechten en de presentatie ervan heerlijke wijnen erbij en fantastische uitleg over het eten en de wijnen. leuk dat de kok aan tafel kwam om het menu uit te leggen en nadien kwam vragen of alles naar wens was geweest. Dit was zeker voor herhaling vatbaar
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Kromme Dissel*