Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum

Over Restaurant De Kromme Dissel*

De Kromme Dissel*
Klein Zwitserlandlaan 5 , 6866 DS Heelsum

Het met een Michelin Ster bekroonde restaurant De Kromme Dissel, gelegen in Heelsum, behoort al jaren tot de Nederlandse toprestaurants. Sfeervol ondergebracht in een authentiek Oud-Saskische boerderij. 

Hier zijn ambiance en kwaliteit van de keuken op opvallende wijze geïntegreerd. Een verfijnde smaak en oog voor detail vindt u niet alleen op de menukaart terug, ook de inrichting en de aankleding van het restaurant zullen u in dit opzicht aangenaam verrassen. 

U kunt ook een kamer boeken om zo van u diner een compleet uitstapje te maken.
Om een kamer te reserveren klik hier!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Kromme Dissel*


9,5

(401 Recensies)


eten

9.6

service

9.5

sfeer

9.3

"Heerlijk gedineerd bij De Kromme Dissel"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijke en professionele bediening; heerlijk en verrassend menu.
-

"Verborgen pareltje."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitgebreide proeverij gehad bij de Kromme Dissel. Wat een verrassing zeg. Warme ontvangst snelle informele bediening die ook goed kan anticiperen. Geweldige gerechten met af en toe een regelrechte smaakexplosie in je mond. Dat alles op een rustig met veel groen omgeven terras geserveerd. Klasse! Hier komen wij beslist terug.
-

"Heerlijke avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Omdat het warm weer was, was buiten het terras sfeervol ingericht en hebben wel heerlijk gedineerd. Zowel qua menu als aankleding werden we steeds verrast. Het was een avondvullende bijzondere ervaring. Zeer de moeite waard!
-

"een uitstekende lunch"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zo op een doordeweekse dag lunchen op dit niveau: een feestje. Aparte amuse-reis door Europa naar Heelsum. Na Zuid-Amerika en Azië nu eens dicht bij huis. Mooie vier gangen met bijpassende wijnen.
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was een geweldige smaakervaring. De kunst om een smaakexplosie in je mond te proeven is deze chef toevertrouwd. De bediening was professioneel en zeer prettig en de ambiance sfeervol. Echt een aanrader als je wilt genieten van de geneugten van het leven!
-

"geweldig genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
weer heerlijk gegeten, fantastisch mooi opgemaakte borden, heerlijke wijnen erbij we zijn weer een avondje super verwend.en super aardig en gezellig personeel. de chef komt eerst aan tafel om je welkom te heten, en aan het einde van de avond nog eens om te vragen of alles naar wens was. we komen hier zeker weer terug
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Kromme Dissel*