Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem

Over Restaurant De Steenen Tafel

De Steenen Tafel
Weg achter het Bos 1 , 6822 LV Arnhem

Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.     

Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.

Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Steenen Tafel


8,7

(526 Recensies)


eten

8.7

service

8.8

sfeer

8.5

"Mooie locatie"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Op een mooie locatie gelegen, in voormalige watertoren. Goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid. Ontvangst zeer goed, begeleiding naar tafel ook. Ruime menukeuze, De keukenbrigade doet erg zijn best en maakt uitstekende gerechten klaar. Bijpassende wijnen excellent. Er wordt zonder probleem KRAANWATERR geserveerd, hulde! Geserveerd brood had harde kantjes en zelfs aangebrand, klein minpuntje. Voor het overige aanbevelingswaard !!!
-

"Creatief en excellent gegeten"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Een zeer creatieve kok heeft ervoor gezorgd dat wij genoten hebben van een bijzonder en veelzijdig "kleine gangenmenu", dat aan elkaar geregen werd door excellente kleine apetizers. Steeds een prachtig "palet" op het bord.
-

"Kwaliteit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldig heerlijk gegeten kwaliteit verloochend zich niet.Komen zeker nog een keer op herhalingsoefening.
-

"Fantastische aanbieding"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vijf gangen met bijpassende wijnen. Het menu was top, zo ook de wijnen. In een mooie ambiance met een attente bediening.
-

"Weer volop genieten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Alle gerechten zagen er erg mooi uit en waren zeer smakelijk & verrassend! Het toetje was heerlijk! Een bijpassend wijnarrangement maakte het voor ons helemaal af! Weer een echte culinaire belevenis! En zeker voor herhaling vatbaar!
-

"Steenen Tafel "

7,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 5
Het eten was voortreffelijk en verrassend van smaak. De bediening was goed. Het restaurant zat vol. Dáárdoor een beetje rumoerig. We komen zeker terug.
-