Diningcity Deal: Culinair 3-gangen Winnaars menu € 31,50


.

Restaurant De Steenen Tafel is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant De Steenen Tafel gekozen tot een van de winnaars van regio Gelderland tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 8,77.

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 31,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

 • Te reserveren t/m 23 december 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Weergaloos All Inclusive 5-gangendiner in Arnhem € 79,50


  Fantastisch All-Inclusive 5-gangenmenu

  Voor een geweldig All Inclusive menu kun je terecht bij restaurant De Steenen Tafel in Arnhem. De gerechten bij de Steenen Tafel zijn klassiek, maar hebben toch bijzondere smaakcombinaties die goed met elkaar gaan. Door de mooie producten die worden gebruikt, proef je de natuurlijke gerechten en dat in combinatie met lekkere wijnen! 

  All Inclusive menu bestaat uit een bruisend aperitief, hapjes vooraf, 5 gangen, 5 begeleidende wijnen, tafelwater en koffie/thee na.

 • Te reserveren t/m 11 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant De Steenen Tafel

  De Steenen Tafel
  Weg achter het Bos 1 , 6822 LV Arnhem

  Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.     

  Er wordt eerlijk, eenvoudig maar vooral smaakvol gekookt. De gerechten zijn klassiek maar toch vernieuwend. De combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen.

  Bij Restaurant de Steenen Tafel wordt gewerkt met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten. In het wildseizoen ontvangen ze wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder. In het voorjaar en zomer ontvangen ze groenten uit de tuin van Marianne. Zij verbouwt met liefde, de volledig biologische groenten en de kruiden.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Steenen Tafel


  8,7

  (524 Recensies)


  eten

  8.7

  service

  8.8

  sfeer

  8.5

  "Kwaliteit"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Geweldig heerlijk gegeten kwaliteit verloochend zich niet.Komen zeker nog een keer op herhalingsoefening.
  -

  "Fantastische aanbieding"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Vijf gangen met bijpassende wijnen. Het menu was top, zo ook de wijnen. In een mooie ambiance met een attente bediening.
  -

  "Weer volop genieten!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Alle gerechten zagen er erg mooi uit en waren zeer smakelijk & verrassend! Het toetje was heerlijk! Een bijpassend wijnarrangement maakte het voor ons helemaal af! Weer een echte culinaire belevenis! En zeker voor herhaling vatbaar!
  -

  "Steenen Tafel "

  7,0
  eten: 9 service: 7 sfeer: 5
  Het eten was voortreffelijk en verrassend van smaak. De bediening was goed. Het restaurant zat vol. Dáárdoor een beetje rumoerig. We komen zeker terug.
  -

  ""

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Een zeer verrassende ervaring.we hebben genoten en komen graag terug. Het was een geweldige avond
  -

  "Verkeerde avond"

  7,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 5
  Lekker gegeten, via restaurant week geboekt. Amuse parmezaanse kaas variatie sprong er echter het meest uit. Extra soep bijbesteld, Tom kah kai, zonder kip, maar met krab, smaakte erg goed. Bediening netjes, geen vaste ober, wisselend van 3 man. Passend wijnarrangement wat veel te duur was, €24,50 pp. Dat slaat werkelijk nergens op, €8,00 per glas. Met de rode wijn ook nog spaarzaam gedronken om de laatste hap met wijn te kunnen begeleiden. Op het nagerecht erg lang moeten wachten, 45 minuten na het weghalen van de borden van het hoofdgerecht. En dus zonder wijn... Helaas zat er een grote groep mensen die beter in een grand café hadden kunnen zitten. Waren erg luidruchtig, met name 1 dame met een zeer luide stem die waarschijnlijk niet at, want ze was continu hoorbaar. Maar hier kan de steenen tafel niets aan doen (of toch?)
  -