Schultenhues - Peter Gast Gastrobar* in Zutphen

Small 81d034b2 3e2e 48c3 9f24 0f81820e1b20

Online Reserveren

Over Schultenhues - Peter Gast Gastrobar*

Schultenhues - Peter Gast Gastrobar*
s Gravenhof 5-7 , 7201 DN Zutphen

Restaurant SchultenHues - Peter Gast Gastrobar is een restaurant dat garant staat voor zeer hoge kwaliteit van de gerechten die zij serveren. Het grotendeel van de ingrediënten wordt uit de pluktuin gehaald. Deze versheid proeft u terug in de gerechten. 

U wordt steeds weer verrast met bijzondere, creatieve en voornamelijk overheerlijke gerechten. Deze gerechten kloppen en individuele ingrediënten vormen een geheel.

De inrichting van het restaurant zorgt voor een ontspannen sfeer waar u ook prima zakelijk kunt lunchen of dineren. Hier zal u en uw gasten niets ontbreken.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Schultenhues - Peter Gast Gastrobar*


8,7

(79 Recensies)


eten

9.1

service

8.7

sfeer

8.4

"apart"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
alles was goed, verzorgd en met name de drankjes -zonder alcohol- waren zeer smakelijk. prijs wat hoog en het brood er bij was noodzakelijk.
-

"Een feest!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het was weer heerlijk en een lust voor het oog. Het wijnarrangement brachten de gerechten naar een nog hoger niveau. Chapeau!
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke gerechten gegeten. Met fantastische uitleg, je proefde echt de ingredienten die genoemd waren. Na afloop de koffie in de keuken genuttigd met uitleg van de kok.
-

"Heerlijke, romantische avond "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke gegeten, 5 gangen verrassingsmenu met fantastische smaakcombinaties. Daarnaast was het wijnarrangement ook zeer goed en sloot mooi aan bij de gerechten. Als klap op de vuurpijl heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd, waarbij de keuken mee had geholpen door op de rand van het desert bord "Wil je met me trouwen?"te schrijven met chocolade! Ze zei ja.
-

"Heerlijk, aanrader"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Wij hadden gekozen voor een 5 gangen lunch. Heerlijk en een lust voor het oog. De details in de gerechten en de bereidingswijze - vakkundig uitgelegd door onze gerant - waren indrukwekkend. We hebben genoten. Als je in een restaurant van dit kaliber eet weet je dat de rekening anders zal zijn als die van een hamburgertent, maar 7.50 euro voor 3/4 liter water......
-

"sterretje"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
We verheugden ons op een bijzonder etentje, dat kwam niet helemaal uit. De locatie is sfeervol, maar het was binnen niet aangenaam van temperatuur, te koud. Weinig overzicht in de zaak door hoge objecten. Het eten was prima, niet meer dan dat, bediening deed zijn best maar niet ster waardig. Jammer, als je met dining with the stars een nieuwe categorie klanten kennis wilt laten maken met sterkoken, kwam dit niet tot zijn recht.
-