Restaurant 't Raedthuys* in Duiven

Over Restaurant 't Raedthuys*

't Raedthuys*
Rijksweg 51 , 6921 AC Duiven

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat u verrassen door de meest originele smaakcombinaties wat ook nog eens een lust voor het oog.

Historie gecombineerd met een moderne uitstraling maken de ambiance prettig en warm. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten. De opvallende kunstwerken worden verzorgd door Wanrooij Fine art, welke steeds zorgen voor wisselende kunst.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Raedthuys*


8,9

(844 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.6

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Sfeervol restaurant, heerlijk gegeten en visueel is het ook helemaal af. Ook qua wijn past het helemaal.
-

"Aandacht en liefde"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijk ontvangen. Aandacht en tijd door personeel met verstand van eten en wijn. Wel veel vis gegeten, wat meer afwisseling tussen vlees en vis wat leuk geweest. Sfeer is goed, goede ambiance en inrichting. Een extra plus voor het feit dat ze er aan hebben gedacht dat weer een jubileum vierde!
-

"Heerlijke middag!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een heel last minute cadeautje aan onszelf voor ons 10-jarige huwelijk; een heerlijke lange lunch op een heerlijke zonnige dag. Persoonlijke service en heerlijke uitbreidingen op het restaurant week menu. Aanrader!
-

"Klant is koning?"

7,0
eten: 7 service: 6 sfeer: 8
Wanner wordt klant-service een pijnlijke situatie...voor de klant? Als je binnenkomt en zegt dat je gereserveerd hebt en je staat niet op de lijst. “Ach, het spijt ons, weet u zeker dat het voor vandaag was? Kunt u een beetje opzij gaan, gasten kunnen er niet langs. Ondertussen zoeken wij naar een bevestegings email van dagen geleden (ziet u het voor u?) ondertussen vraagt die juvrouw het aan een andere dame die haar schouders optrekt. Eindelijk email gevonden, we mogen meelopen en worden aan een soort bijzettafeltje gezet. Vanaf dat moment was iedereen weer in zijn rol. Service goed, eten goed en prijs goed. (5€ pp korting vanuit de restaurantweek actie, vergeleken met hun echte prijs) Hoe zou ik die binnenkomst anders aangepakt hebben? “Ach, wat spijt ons deze situatie! Wilt u mij volgen naar de bar? U heeft gereserveerd via de “restaurant week?” Wij gaan even kijken wat er fout gegaan kan zijn. Kan ik u wat inschenken terwijl wij dit misverstand even uitzoeken? (Zij zoeken naar email en evt vragen ons hetzelfde te doen) Wat is het verschil? Klanttevredenheid, en 1 drankje (als verontschuldeging van hun fout) Het verschil? Zij lieten de fout bij ons (klant) tot wij het tegenovergestelde konden bewijzen.
-

"Heerlijke avond uit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Perfecte locatie heel sfeervol. Attente erg aardige, vrolijke maar zeker niet opdringerig personeel met werkelijk zalig eten gepresenteerd als kunstwerkjes. Een heerlijke avond uit!
-

"Erg lekker gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gister samen met mijn partner bij 't Raedthuys gegeten in de Restaurantweek. We hebben echt voortreffelijk gegeten! We hadden het 4 gangen menu, maar door alle bijkomende gerechten, worden het 7 gangen. Daarnaast erg goede service en goede uitleg over de verschillende gerechten en de bijpassende wijnen. Kortom; een aanrader!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Raedthuys*